Adet belirtileri ile neredeyse aynı belirtiler oluyor en belirgin fark bende kasıklarda iğne batması hissi olmuştu bir de belimde ağrı değilde yanma oluyordu. Mide bulantısı meme ucu büyümesi vb belirtiler ikinci ayima doğru başladıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba canım uzulmeni istemem ama o iki markada yalancı pozitif çıkartabiliyorKizlar merhaba 3 farklı test yaptım 2 pozitif bir negatif bu attiklarimdan ilki days doctor diğeri ise artı Med sizce var mı gebelik yoksa testlerin pek güvenilirliği yok munegatif çıkan awox diye bir markaydı
Reglime daha 2 gün var pcos hastasıyım ama en geç adetim bu yaşıma kadar 48. Günüm de oldu onu hesaplıyorum ona göre iki gün var daha adetimeMerhaba canım uzulmeni istemem ama o iki markada yalancı pozitif çıkartabiliyor
Awox negatif de negatiftir büyük ihtimalle reglinim geçmesine kaç gün var.
İnşallah ge dollenme fln olmuştur
İnşallah vardır canım Allah'tan ümit kesilmez su ramazan ayı hayırlı gelsin hepimize inşallah gobuslerimiz dolu girelim insallhReglime daha 2 gün var pcos hastasıyım ama en geç adetim bu yaşıma kadar 48. Günüm de oldu onu hesaplıyorum ona göre iki gün var daha adetime
Yaaa ne güzel söylüyorsunuz keşke aslında ben daha 6 aylık evliyim 2 aydır düşünüyoruz çocuk işte pcos hastası olduğum için biraz tedirginimİnşallah vardır canım Allah'tan ümit kesilmez su ramazan ayı hayırlı gelsin hepimize inşallah gobuslerimiz dolu girelim insallh
Bende pcosum ve şuan gebeyim adet belirtileri yaşıyorum hep kilo sorunun yoksa olur inşallah benim 2. Kez aşılama ile oldu Allahım herkes e nasip etsinYaaa ne güzel söylüyorsunuz keşke aslında ben daha 6 aylık evliyim 2 aydır düşünüyoruz çocuk işte pcos hastası olduğum için biraz tedirginim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende pcosum ve şuan gebeyim adet belirtileri yaşıyorum hep kilo sorunun yoksa olur inşallah benim 2. Kez aşılama ile oldu Allahım herkes e nasip etsin
Allah razi olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❣ baska belirtileriniz var mıydı?
İnanılmaz bi karın ağrısı yaşıyormErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben dd aynı şeyleri yaşıyorm ama psikolojik diyorlar bakalm karnıö çok ağrıyor ve bulantım çokyarencim benim 1 haftadanda önce başladı halsizlik, mide bulantısı, göğüs ağrısı,akıntının fazlalaşması.
Testi ilk idrallemi yaptınız acaba rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3540598
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
son adet tarihim 07.01.2025 de başlamıştı
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gebelik görünüyor gibi.. adetiniz gecikti mi?Ya sizce gebelik var mı cok silik bir çizgi var görünüyor mu bilmiyorum ama
Canım var gibi duruyor inşallah vardırBen ilaçsız adet olmayan pcos hastasıyım yani bu benim için belirleyici değil maalesef bu sabah tekrar test yaptım ama bilemiyorum çok silik Eki Görüntüle 3550285
Merhaba sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbimBende sizler gibi defalarca girip erken gebelik belirtilerini okudum ve kendime söz vermiştim hamile kalırsam bende tüm belirtilerimi yazacaktım
2 şubat yumurtlama günümdü değerlendirdik
6/7 şubatta göğüs ucum hassaslaştı ama iki gün sonra normale döndü
8 şubatta kan verdim sonuç 0.2 negatifti
Bu süreçte hiç akıntım olmadı
Bat a üç gün kala sarı tonlarında hani böyle bir yer kanayıp dururya sonra ordan bir sıvı gelir kan sonrası öyle bir sarı akıntı kesinlikle yapışkan değildi böyle bir iki damla akıntı oldu
Ertesi gün akşama doğru kasık ağrısı her iki taraftada oldu aşırı halsizlik yorgunluk vardı
Göğüslerim her zaman şişer ama fark ettiğim ince bir ayrıntı vardı kızlar göğüslerim koltuk altı kısmından ağrı verdi normalde tüm göğsüm şişerdi adet öncesi ama bu kesinlikle farklıydı koltuk altı kısmından ağrıyarak tüm göğsüme yayıldı ve şişti
Adet tarihimden bir gün sonra test yaptım silik çıktı ve kan verdim beta 32.02 çıktı iki gün sonra 137 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?