- 18 Şubat 2025
- 52
- 19
- 3
- 32
çok teşekkür ederim öcelikle sadece 2 şubatı değerlendirdik ben kendi sürecimi belirtilerimi çok iyi takip ediyorum yumurtlamam olduğu zaman iki gün fazla akıntım olur ikinci günü değerlendirdim hatta burda okuduklarım arasında adet belirtileriyle çok benziyor deniliyordu ama bende kesinlikle adet belirtilerimden çok farklıydı mesela sürekli halsiz değilim sadece yerleşme olduğunu tahmin ettiğim sarı su akıntı olduğunda bir gün öncesi , o gün ve sonrasındaki gün toplamda üç gün boyunca inanılmaz halsizdim sonra geçti nerdeyseMerhaba sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Bir sorum olacak 2 şubat yumurtlama günüm dediniz ya tek o gün mü değerlendirdiniz
Birde ovülasyon testiyle mi öğrendiniz yumurtlama gününü çift çizgi koyu olduğunda mı değerlendirdiniz yani
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende de akıntı oluyor yapışkan şekilde o günlerde deniyorum ama tutmuyor bu sefer ovülasyon testiyle denedim gerçekten akıntım olduğu zaman çift çizgiyi gördüm değerlendirdim bakalım daha 12 gün var adetimeÇok
çok teşekkür ederim öcelikle sadece 2 şubatı değerlendirdik ben kendi sürecimi belirtilerimi çok iyi takip ediyorum yumurtlamam olduğu zaman iki gün fazla akıntım olur ikinci günü değerlendirdim hatta burda okuduklarım arasında adet belirtileriyle çok benziyor deniliyordu ama bende kesinlikle adet belirtilerimden çok farklıydı mesela sürekli halsiz değilim sadece yerleşme olduğunu tahmin ettiğim sarı su akıntı olduğunda bir gün öncesi , o gün ve sonrasındaki gün toplamda üç gün boyunca inanılmaz halsizdim sonra geçti nerdeyse
Ayyy hadi inşallah merak ettiğin başka şeyler olursa yaz süreçle ilgili seve seve cevaplarımTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende de akıntı oluyor yapışkan şekilde o günlerde deniyorum ama tutmuyor bu sefer ovülasyon testiyle denedim gerçekten akıntım olduğu zaman çift çizgiyi gördüm değerlendirdim bakalım daha 12 gün var adetime
Allah razı olsunAyyy hadi inşallah merak ettiğin başka şeyler olursa yaz süreçle ilgili seve seve cevaplarım
Benim de sizin gibi yumurtlama sonrası göğüs ucum çok acıdı 2-3 gün sonrasında geçti. Şimdi sarı akıntım var ama çok fazla da değil zaten, kasık ağrım vs. hiç yok regle 9 gün kaldıBende sizler gibi defalarca girip erken gebelik belirtilerini okudum ve kendime söz vermiştim hamile kalırsam bende tüm belirtilerimi yazacaktım
2 şubat yumurtlama günümdü değerlendirdik
6/7 şubatta göğüs ucum hassaslaştı ama iki gün sonra normale döndü
8 şubatta kan verdim sonuç 0.2 negatifti
Bu süreçte hiç akıntım olmadı
Bat a üç gün kala sarı tonlarında hani böyle bir yer kanayıp dururya sonra ordan bir sıvı gelir kan sonrası öyle bir sarı akıntı kesinlikle yapışkan değildi böyle bir iki damla akıntı oldu
Ertesi gün akşama doğru kasık ağrısı her iki taraftada oldu aşırı halsizlik yorgunluk vardı
Göğüslerim her zaman şişer ama fark ettiğim ince bir ayrıntı vardı kızlar göğüslerim koltuk altı kısmından ağrı verdi normalde tüm göğsüm şişerdi adet öncesi ama bu kesinlikle farklıydı koltuk altı kısmından ağrıyarak tüm göğsüme yayıldı ve şişti
Adet tarihimden bir gün sonra test yaptım silik çıktı ve kan verdim beta 32.02 çıktı iki gün sonra 137 çıktı
Benim nerdeyse ilişkiden sonra hiç akıntım olmadı o yüzden hiç canını sıkma ve ben 8 gün kala kan verdim 0.2 di bu yüzden de hiç üzülmeBenim de sizin gibi yumurtlama sonrası göğüs ucum çok acıdı 2-3 gün sonrasında geçti. Şimdi sarı akıntım var ama çok fazla da değil zaten, kasık ağrım vs. hiç yok regle 9 gün kaldıbilemiyorum ne düşünsem olumsuz gibi bakıyorum
Merhaba gebelik testi yaptım bir bakar mısınızsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Bozuk gibi istersen yeni bir tane deneMerhaba gebelik testi yaptım bir bakar mısınız
Nasıl anlasılıyor bozuk olduğuBozuk gibi istersen yeni bir tane dene
Pembeliğin öyle yayılmaması çizgilerin sadece belirgin olması lazımNasıl anlasılıyor bozuk olduğu
Anladım teşekkür ederimPembeliğin öyle yayılmaması çizgilerin sadece belirgin olması lazım
Hamilelik belirtileri gibi duruyor ama test yapmadan belli olmaz bi test yapın isterseniz göğüs hassasiyeti var mı?Selam kızlar. Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım, gün aşırı ilişki oldu bu ay stres falan da yapmadım her ağrıyı belirtiye yormadım, gecen ay öyleydim çünkü psikoljim bozulmuştu resmen neyse... 1 hafta oluyor adet olacak gibi ağrım var belim kasıklarım ağrıyor ama öyle aşırı değil sarı akıntım da var bunları pek belirtiye yormadım düşünmedim hiç, bugün kahvaltı yaptığım halde aradan 2 saat geçtikten sonra cok acıktım iştahım aşırı arttı elim ayağım titredi kan sekerim düştü heralde yani ilk defa böyle bir durum yasıyorum reglime 2 gün var sizce neden oldu?
göğüs hassasiyeti var normalde regl yaklaşınca da oluyor ama bu seferki dokunamiyacak kadar ağrı oluyor. Test yapmak istemiyorum şimdi gecikmem olursa yaparım. Umudum yok ama inşallah vardırHamilelik belirtileri gibi duruyor ama test yapmadan belli olmaz bi test yapın isterseniz göğüs hassasiyeti var mı?
Hayırlısıyla inşallah çok kalmamış zatengöğüs hassasiyeti var normalde regl yaklaşınca da oluyor ama bu seferki dokunamiyacak kadar ağrı oluyor. Test yapmak istemiyorum şimdi gecikmem olursa yaparım. Umudum yok ama inşallah vardır❣
?Kasık seğirmesi neyin işareti olabilir kızlar bilgi sahibi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?