Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Çok
çok teşekkür ederim öcelikle sadece 2 şubatı değerlendirdik ben kendi sürecimi belirtilerimi çok iyi takip ediyorum yumurtlamam olduğu zaman iki gün fazla akıntım olur ikinci günü değerlendirdim hatta burda okuduklarım arasında adet belirtileriyle çok benziyor deniliyordu ama bende kesinlikle adet belirtilerimden çok farklıydı mesela sürekli halsiz değilim sadece yerleşme olduğunu tahmin ettiğim sarı su akıntı olduğunda bir gün öncesi , o gün ve sonrasındaki gün toplamda üç gün boyunca inanılmaz halsizdim sonra geçti nerdeyse

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende de akıntı oluyor yapışkan şekilde o günlerde deniyorum ama tutmuyor bu sefer ovülasyon testiyle denedim gerçekten akıntım olduğu zaman çift çizgiyi gördüm değerlendirdim bakalım daha 12 gün var adetime

Ayyy hadi inşallah merak ettiğin başka şeyler olursa yaz süreçle ilgili seve seve cevaplarım

Benim de sizin gibi yumurtlama sonrası göğüs ucum çok acıdı 2-3 gün sonrasında geçti. Şimdi sarı akıntım var ama çok fazla da değil zaten, kasık ağrım vs. hiç yok regle 9 gün kaldı bilemiyorum ne düşünsem olumsuz gibi bakıyorum

Benim nerdeyse ilişkiden sonra hiç akıntım olmadı o yüzden hiç canını sıkma ve ben 8 gün kala kan verdim 0.2 di bu yüzden de hiç üzülme

Selam kızlar. Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım, gün aşırı ilişki oldu bu ay stres falan da yapmadım her ağrıyı belirtiye yormadım, gecen ay öyleydim çünkü psikoljim bozulmuştu resmen neyse... 1 hafta oluyor adet olacak gibi ağrım var belim kasıklarım ağrıyor ama öyle aşırı değil sarı akıntım da var bunları pek belirtiye yormadım düşünmedim hiç, bugün kahvaltı yaptığım halde aradan 2 saat geçtikten sonra cok acıktım iştahım aşırı arttı elim ayağım titredi kan sekerim düştü heralde yani ilk defa böyle bir durum yasıyorum reglime 2 gün var sizce neden oldu?

Hamilelik belirtileri gibi duruyor ama test yapmadan belli olmaz bi test yapın isterseniz göğüs hassasiyeti var mı?

Hamilelik belirtileri gibi duruyor ama test yapmadan belli olmaz bi test yapın isterseniz göğüs hassasiyeti var mı?
göğüs hassasiyeti var normalde regl yaklaşınca da oluyor ama bu seferki dokunamiyacak kadar ağrı oluyor. Test yapmak istemiyorum şimdi gecikmem olursa yaparım. Umudum yok ama inşallah vardır

Arkadaşlar bilen biri baba yardımcı olabilir miiiii 23 ve 25 inde değerlendirdik. Üst üste yapmadık psikolojik olarak çocuk için ilişki oluyor diye ama bu akşam muhtemelen bişeyler olur yine. Benim anladığım 25 i pik onu biliyorum fakat çatlama ne demek burda hangi tarihte tam olarak çatlamış anlamıyorum bugün 28 i değerlendirsemm şansım olur mu yoksa silikleşmeye başladığı anda değerlendirmem gerekirdide geçtimi? LÜTFEN İLK TAM TAKİBİİM YARDIMM

Eklentiler

• 0BA5CD99-DEFC-4152-AE4A-ADC7450F5B82.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 128
Arkadaşlar bugün pik yaptı benim bugün ve diğer kaç gün daha ilişkiye girmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…