Ben de regl oldum. Hayırlısı, inşallah diğer bekleyenler güzel haberler alırlar.Bakalım inşallah öyledir sizinbence ben adet oldum sjsjssjjsjs
Açıkçası bende olurum diye düşünüyordum pek üzülmedimBen üzmek istememiştim tahminim olacağın yönündeydi
İnşallahhhh bir dahaki ayınıza nasip olsun aminnnBen de regl oldum. Hayırlısı, inşallah diğer bekleyenler güzel haberler alırlar.
Ovülasyon testi hiç denemedim bir dahaki sefere denerim inşallahhOvülasyon testiniz varsa onunla da öğrenebilirsiniz. Bende 3 sene önce adetime 2 gün kala gibi ovülasyon yaptım çift çıkmıştı. Yumurtlama adete yakın olmaz ya çift olunca anlamıştım
Kızlar kuruma çizgisi mi bunlar ? Mor olanı dün aksam yaptım ama bir sey yoktu. Tek cizgiydi. Bu sabah da ilk idrarla test yaptim tek cizgiydi. Simdi çope atayim diye elime aldım. Hafiften hayalet bir 2.cizgi var. Bu ay rahim filmi cektirdim. 3 ay deneyin dedi dr. Ama reglim gelmedi. En son reglimi 5 subatta olmustum. 26-27 günde bir oluyorum reglimi,duzenlidir. Druma yazdim ses kaydi atti rahim filmi regli gecikmesi yapmaz diye. Test yap dedi. Yaptim. Sizce yorumlariniz neler. Kuruma cizgisidir gibi geliyor bana sankiErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Gittiniz mi acileTest yapınca bize de haber ver inşallah güzel haberler alırsın
Bence hamilesin kuruma çizgisi gibi değilKızlar kuruma çizgisi mi bunlar ? Mor olanı dün aksam yaptım ama bir sey yoktu. Tek cizgiydi. Bu sabah da ilk idrarla test yaptim tek cizgiydi. Simdi çope atayim diye elime aldım. Hafiften hayalet bir 2.cizgi var. Bu ay rahim filmi cektirdim. 3 ay deneyin dedi dr. Ama reglim gelmedi. En son reglimi 5 subatta olmustum. 26-27 günde bir oluyorum reglimi,duzenlidir. Druma yazdim ses kaydi atti rahim filmi regli gecikmesi yapmaz diye. Test yap dedi. Yaptim. Sizce yorumlariniz neler. Kuruma cizgisidir gibi geliyor bana sanki
Agzindan bal damliyor. Keske insallah . Predictor markasindan siparis verdim netten. O markaya iyi diyorlar. Eger onda da silik cizgi çıkarsa kan testi verecegim. Ya keske hamile olsam. Imkansiz gibi geliyor artik her ay umutlanip umutlanip.Bence hamilesin kuruma çizgisi gibi değil
Predictor burda eczanede 175 tl ama özelde beta baktırmak 150 tl kan kesin sonuç diye ben hep beta baktırırdım muayene olmadan direkt beta baktırıp çıkıyodumAgzindan bal damliyor. Keske insallah . Predictor markasindan siparis verdim netten. O markaya iyi diyorlar. Eger onda da silik cizgi çıkarsa kan testi verecegim. Ya keske hamile olsam. Imkansiz gibi geliyor artik her ay umutlanip umutlanip.
İnşallah hamilesindir ya ben öyle hissettim bilmiyorum umarım en güzel zamanda olurAgzindan bal damliyor. Keske insallah . Predictor markasindan siparis verdim netten. O markaya iyi diyorlar. Eger onda da silik cizgi çıkarsa kan testi verecegim. Ya keske hamile olsam. Imkansiz gibi geliyor artik her ay umutlanip umutlanip.
Yaaa 150 lira mı. Acilden mi giris yaptiriyorsunuz ? Ay ben bir de 3 lü aldım predictoru o da yolda yarina gelir belki. Ya aslinda evet kan bence de kesin sonuc da kac defa kan verdim sayfam beta hcg lerle dolu gecmiste. Artik bostan yere olmasin diye biraz da bekliyorum. Varsa gebelik testler gelene kadar biraz daha belirginlessin diye.Predictor burda eczanede 175 tl ama özelde beta baktırmak 150 tl kan kesin sonuç diye ben hep beta baktırırdım muayene olmadan direkt beta baktırıp çıkıyodum
Insallah . Evdeki testler bitince Lh testi yaptimİnşallah hamilesindir ya ben öyle hissettim bilmiyorum umarım en güzel zamanda olur
Yo hayır acilde değil direkt girişte beta baktırıcam diyorum ödeme yapıp kan verip çıkıyorum bir buçuk saate çıkıyor kafam rahat oluyor gebelik testlerinde bin tane şüphe kalıyordu test mi yanlış erken mi yaptım daha çok mu bekleseydim bin tane soru bide bağımlılık yapıyoYaaa 150 lira mı. Acilden mi giris yaptiriyorsunuz ? Ay ben bir de 3 lü aldım predictoru o da yolda yarina gelir belki. Ya aslinda evet kan bence de kesin sonuc da kac defa kan verdim sayfam beta hcg lerle dolu gecmiste. Artik bostan yere olmasin diye biraz da bekliyorum. Varsa gebelik testler gelene kadar biraz daha belirginlessin diye.
Ya inanin ben bu sekilde bilmiyordum. Ben de şoyle dusunuyordum. Kadin dogum druna gorun tahminen 1500 civari beta iste ona da bir 300 500 onu yaptircagima test alayim yapayim evde modundaydim. Bidakine bunu uygulucam cok iyi ya. Net. Bagimlilik kısmi kesin , gizil bir zevk mi desem tuhaf bir sey. Geliyorum gidiyorum yapiyorum gibiYo hayır acilde değil direkt girişte beta baktırıcam diyorum ödeme yapıp kan verip çıkıyorum bir buçuk saate çıkıyor kafam rahat oluyor gebelik testlerinde bin tane şüphe kalıyordu test mi yanlış erken mi yaptım daha çok mu bekleseydim bin tane soru bide bağımlılık yapıyoyaptıkça yapası geliyor insanın ama kan verince kafam bi hafta rahat
Ay biliyorum o duyguyu 20 tane yaptığım oluyordu sabah akşamYa inanin ben bu sekilde bilmiyordum. Ben de şoyle dusunuyordum. Kadin dogum druna gorun tahminen 1500 civari beta iste ona da bir 300 500 onu yaptircagima test alayim yapayim evde modundaydim. Bidakine bunu uygulucam cok iyi ya. Net. Bagimlilik kısmi kesin , gizil bir zevk mi desem tuhaf bir sey. Geliyorum gidiyorum yapiyorum gibi
Al işteAy biliyorum o duyguyu 20 tane yaptığım oluyordu sabah akşamheyecanı seviyoruz ve bi umut işte ay bide bozuk teste denk gelip herkese söylemiştim tabi bilmiyorum o zamanlar bozuk test diye bişey var eşime mesaj atmıştım baba oluyorsun diye hatırladıkça gülerim hemen modada girmiştim ay ben biliyordum zaten hissetmiştim diye . O gün bugündür eşim hala dalga geçer hadi anlatsana nasıl hissetmiştin diyo
Ay evet söyleme bende öyle yaptımAl işteMaskara oluyorz boyle de eşlere valla. Ben de bu ay aşılamaya gidecektim. Rahim filminden sonra hemen gideyim dedim. Reglimi bekliyorum . Güya dün gidecektim işte dr ile de gorustum. Artik zaman kaybetmek istemiyorum eşim de ne o gidemedin diyor
Ben emin olup öyle soylerim artik eşime cunku etrafa yayinca hatali bir test kurbani olunca sonra o yayilan mujdeli haberi toplayamiyorsun milletten
Bir de 2 gune bir artış durumu vardı demi . Sizin 1 evladınız mi var 2.icin mi ugrasiyorsunuz ?Ay evet söyleme bende öyle yaptımilk kan verdim yetmedi iki gün sonra iki katına çıkmasını bekledim yükselince öyle söyledim artık ne kadar eğlendiyse eline koz vermek istemedim
Yok benim ilk gebeliğim evet tabi kimyasal yada dış gebelik olma korkusu yaşıyorsun bu seferde çok şükür o kısımlarıda atlattıkBir de 2 gune bir artış durumu vardı demi . Sizin 1 evladınız mi var 2.icin mi ugrasiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?