Su an gebesiniz yani ay ne guzelllll masallahhhhh saglikla kucaginiza alin insallah kac aylikYok benim ilk gebeliğim evet tabi kimyasal yada dış gebelik olma korkusu yaşıyorsun bu seferde çok şükür o kısımlarıda atlattık
Evet daha çok yeni bir buçuk aylıkSu an gebesiniz yani ay ne guzelllll masallahhhhh saglikla kucaginiza alin insallah kac aylik
Maşallah , saglikla gelsin ins. Darisi tum isteyenlereEvet daha çok yeni bir buçuk aylık
Aminnn inşallahh merak ettikleriniz olursa burdayımMaşallah , saglikla gelsin ins. Darisi tum isteyenlere
Aslinda var . Ilk hamileliginde coke rken hissetmistim. Cok fena bir sirt ve bel agrisi olmusfu omrumde ilk kez yasamistim akabinde erkenden koku hassasiyeti olmustu. Lekenlenme falan hic yasamadim.Aminnn inşallahh merak ettikleriniz olursa burdayım
2 şubat yumurtlama günümdü değerlendirdikAslinda var . Ilk hamileliginde coke rken hissetmistim. Cok fena bir sirt ve bel agrisi olmusfu omrumde ilk kez yasamistim akabinde erkenden koku hassasiyeti olmustu. Lekenlenme falan hic yasamadim.
Su an hsg sonrasi reglim gecikti ve lekelenme yasadim. Hala reglimin gelmesinj bekliyor gibiyim cunku bel agrim var hafiften ve afedersin alt taraf regli olacak gibi beklemedeymis gibi hissiyatim var. Surekli reglim geldi ped takayim diye lavobaya gidip duruyorum. Onceki gebelikte boyle seyler yoktu daha net ve keskindi belirtilerim. Reglimden 4 5 gun once ogrenmistim gebeligimi. Ama bu anlattigim gibi. Sizde nasildi belirtiler ? Lekelenmeniz oldu mu? Gebelik testiniz regliye kac gun kala yaptiniz silik mi cikti net mi beta ne zaman verdiniz ?
Yaa ne guzel detayli anlatmissiniz , tesekkur ederim. Herkesin etkilendigi bolum ,hassasiyeti farkli o zaman . Ben de yarin test yapacagim. Ilk idrarla yapmak önemli mi ki acaba gun icinde yapinca da cikar heralde gebelik varsa2 şubat yumurtlama günümdü değerlendirdik
6/7 şubatta göğüs ucum hassaslaştı ama iki gün sonra normale döndü
8 şubatta kan verdim sonuç 0.2 negatifti
Bu süreçte hiç akıntım olmadı
Bat a üç gün kala sarı tonlarında hani böyle bir yer kanayıp dururya sonra ordan bir sıvı gelir kan sonrası öyle bir sarı akıntı kesinlikle yapışkan değildi böyle bir iki damla akıntı oldu
Ertesi gün akşama doğru kasık ağrısı her iki taraftada oldu aşırı halsizlik yorgunluk vardı
Göğüslerim her zaman şişer ama fark ettiğim ince bir ayrıntı vardı kızlar göğüslerim koltuk altı kısmından ağrı verdi normalde tüm göğsüm şişerdi adet öncesi ama bu kesinlikle farklıydı koltuk altı kısmından ağrıyarak tüm göğsüme yayıldı ve şişti
Adet tarihimden bir gün sonra test yaptım silik çıktı ve kan verdim beta 32.02 çıktı iki gün sonra 137 çıktı
Çıkar muhakkak ama daha silik olur benim 30 larda bile erken gebelikte çok hafif belliydiYaa ne guzel detayli anlatmissiniz , tesekkur ederim. Herkesin etkilendigi bolum ,hassasiyeti farkli o zaman . Ben de yarin test yapacagim. Ilk idrarla yapmak önemli mi ki acaba gun icinde yapinca da cikar heralde gebelik varsa
Merhaba, öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla gelsin2 şubat yumurtlama günümdü değerlendirdik
6/7 şubatta göğüs ucum hassaslaştı ama iki gün sonra normale döndü
8 şubatta kan verdim sonuç 0.2 negatifti
Bu süreçte hiç akıntım olmadı
Bat a üç gün kala sarı tonlarında hani böyle bir yer kanayıp dururya sonra ordan bir sıvı gelir kan sonrası öyle bir sarı akıntı kesinlikle yapışkan değildi böyle bir iki damla akıntı oldu
Ertesi gün akşama doğru kasık ağrısı her iki taraftada oldu aşırı halsizlik yorgunluk vardı
Göğüslerim her zaman şişer ama fark ettiğim ince bir ayrıntı vardı kızlar göğüslerim koltuk altı kısmından ağrı verdi normalde tüm göğsüm şişerdi adet öncesi ama bu kesinlikle farklıydı koltuk altı kısmından ağrıyarak tüm göğsüme yayıldı ve şişti
Adet tarihimden bir gün sonra test yaptım silik çıktı ve kan verdim beta 32.02 çıktı iki gün sonra 137 çıktı
Çok teşekkür ederimMerhaba, öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla gelsin
Göğüs ağrınız ne zaman başlamıştı ve koltuk altında iğne batması gibi his yaşamış mıydınız? Beklerken akıllarda deli sorular
Merhaba bebeğinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tebrik ederim benimde sağ göğsümden koltuk altıma doğru sızlamam var geçmiyor ama dokununca acıma falan yok herkes göğsüme dokunamıyordum diyor belirti olarak test yapmaya korkuyorum sizinde mi dokununca çok hassastıÇok teşekkür ederim8 şubattan sonra başladı göğüslerdeki ağrı koltuk altımın olduğu kısıma dokununca ağrıyordu batma gibi değilde sanki bir yere vurmuşsunda o bölgeye dokunuyormuşsun gibi bir ağrı
Tam olarak şöyle bir ağrıydı hani böyle kolunuzu vurmuşsunuz morarmış şişmiş oraya dokununca ağırır ya işte öyle bir ağrıydı dokunmayana kadar çok bişey hissetmedim bi de şöyle bir fark vardı normaldede şişer benim göğüslerim ama böyle daha pofuduk olurduMerhaba bebeğinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tebrik ederim benimde sağ göğsümden koltuk altıma doğru sızlamam var geçmiyor ama dokununca acıma falan yok herkes göğsüme dokunamıyordum diyor belirti olarak test yapmaya korkuyorum sizinde mi dokununca çok hassastı
Teşekkür ederim bilginiz içinTam olarak şöyle bir ağrıydı hani böyle kolunuzu vurmuşsunuz morarmış şişmiş oraya dokununca ağırır ya işte öyle bir ağrıydı dokunmayana kadar çok bişey hissetmedim bi de şöyle bir fark vardı normaldede şişer benim göğüslerim ama böyle daha pofuduk olurduama bu ay kesinlikle içi dolu daha ağır bir şekilde şişti iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu arada
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim bilginiz için
Teşekkür ederim yanıtladığınız içinÇok teşekkür ederim8 şubattan sonra başladı göğüslerdeki ağrı koltuk altımın olduğu kısıma dokununca ağrıyordu batma gibi değilde sanki bir yere vurmuşsunda o bölgeye dokunuyormuşsun gibi bir ağrı
Ama ben zaten göğüsten anlamadım tek bir belirtiden anladım ağzımdaki tat değişikliği birden bire sanki bir sürü ilaç içmişimde dilimde o tat kalmış gibiydi yemek yerken geçen sonrasında geri gelen bu tat benim hamile olduğumu anladığım en net belirtiydiTeşekkür ederim yanıtladığınız içinsanırım bendeki öyle bir ağrı değil. Tabii herkesin belirtileri farklı oluyor ama insan benzer bir şey yaşayıp o umuda tutunmak istiyor
Bende de fazla bir uyku hali var normal döngülerimden farklı olarak, bata beş gün kaldı. Ona dikkat etmeye başladıktan sonra kasıklarda ve koltuk altında da batma gibi ağrı hissediyorum arada, o nedenle sordum. Bakalım bekleyip göreceğizAma ben zaten göğüsten anlamadım tek bir belirtiden anladım ağzımdaki tat değişikliği birden bire sanki bir sürü ilaç içmişimde dilimde o tat kalmış gibiydi yemek yerken geçen sonrasında geri gelen bu tat benim hamile olduğumu anladığım en net belirtiydi
Az kalmış umarım güzel bir haber alırsınBende de fazla bir uyku hali var normal döngülerimden farklı olarak, bata beş gün kaldı. Ona dikkat etmeye başladıktan sonra kasıklarda ve koltuk altında da batma gibi ağrı hissediyorum arada, o nedenle sordum. Bakalım bekleyip göreceğiz
Bende de fazla bir uyku hali var normal döngülerimden farklı olarak, bata beş gün kaldı. Ona dikkat etmeye başladıktan sonra kasıklarda ve koltuk altında da batma gibi ağrı hissediyorum arada, o nedenle sordum. Bakalım bekleyip göreceğiz
Insallah nasip olur bize de valla ya. Evdeki testleri tükettim resmen. Ovülasyon testini yaptım. Silik cizgi cıkiyor. Ilk gebeligimi de ovulasyonla ogrenmistim ben reglime 4 gun varken aninda kipkirmizi cift cizgi olmustu. Simdi reglim gecti bir kac gun ama silik bir 2. Cizgi cikiyor ilk 5 dakikada. Yarin netten aldigim erken gebelik testlerim elime ulasmis olacak. Yarin silik cizgi bile ciksa kan vermeye gidecegim hemen. Nasip olur mu acaba bize de ya çoo imreniyorum ve dua ediyorumBenimde beklenen adete 2 gün yumurtlamaya göre 4 gün var test yapıp hamileyim diye yazmak acaba bizlere de nasip olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?