Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Banımla bi sorum olacak reglime 8 gün var 2 gündür goguslerim sert ve sis acıma yok ama sadece sertlik şişlik gebelik belirtisi aralarında var mı bu acıma yok ya bi tereddütte kaldım yaşayan var mı

Kızlar benim de reglime 10 gün var ama bir haftadır göğüslerim şiş ve uçları sert bağırsaklarım da farklılık da seziyorum ancak aşırı stresli bir işim var ne düşünmem gerekir test alsam çıkar mı

Öncelikle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Adet gecikmenizin kaçıncı gününde kan testi vermiştiniz?

Benimde bugün 5. Günüm adet gecikti 3. Gününde kan verdim 2 değeri çıktı. Ama hala adet olmadım sarı akıntı var. Bakalım nolcak sjsjsjs
Bizim durumumuz sizinle çok benzer. Ben de 5. Gecikme günümdeyim. 3. Gün beta hcg 2 çıktı. Hala regl olmadım. Kasık ve bel ağrım var adet olacakmışım gibi günlerdir, ama olmadım da.

Bizim durumumuz sizinle çok benzer. Ben de 5. Gecikme günümdeyim. 3. Gün beta hcg 2 çıktı. Hala regl olmadım. Kasık ve bel ağrım var adet olacakmışım gibi günlerdir, ama olmadım da.
Evett benim öyle minik minik ağrıyor bir de karnım rahmim geriliyormuş gibi bir his var göğüslerim çok hassas şişti afedersiniz kaç gündür gaz sancım var dün yüzüme ateş bastı iki gün sıvı su gibi akıntı geldi bugün sarı akıntıya döndü bakalım ne olacak durumumuz.. yani ha oldum ha olacam diyorum sabah uyanıyorum kraliçe gelmiyor sjsjsjs belki prenses vardır içerde kim bilir sjsjsjs ben 2 gün daha bekleyecem eğer olmazsam bi daha idrar testi yaparım öyle kan veririm mutlaka burdan konuşalım siz de yazın merak ediyorum

Gaz sancısı, ateş basması bende de var. Yorgunluk halsizlik devam ediyor. 2 sonucunu görünce direkt negatif diye düşünmüştüm ama hem regl olmayınca hem de burayı okuyunca tekrar bir umut oldu. Doktoru aradım ama çok güvendiğim bir doktor değildi akşam hastanede denk gelip gittiğim bir doktor. Adet olmazsan bir hafta sonra tekrar gel kan ver dedi. Bir hafta değil de haftasonuna kadar regl olmazsam tekrar yaptırırım muhtemelen. Mutlaka ben de haber bekliyorum sizden. İnşallah hayırlı haberler olur :)

Yaaa aynı belirtiler resmen Amiinnn bende yazarım mutlaka düşük bi değer olsa da bu sitede bizim başımıza gelen bi durum birinin başına gelmiş ve sonuç pozitif olmuş bakalım nasipte varsa

Umutsuz konuşmak istemem ama beş gün gecikmeye çok düşük bir değer tabi Allahtan umut kesilmez
3. Günde bu değer çıkmıştı önceden verdiğimde 0 çıkmıştı ama gerçekten bilemeyiz belki stresten Regl olamadım ya da belki de gerçekten de vardır birkaç güne belli olur inşallah

Bende sizin gibiyim şu an regl öncesi belirtiye bağlıyorum belimden bacağıma ağrı vuruyor dayanılacak gibi değil göğüslerim aşırı hassas, sıcak basması ve terleme var, ama acile gittim doktor klamoks ve parol verdi , kan almadı benden. Kendim test aldım yapıcam ama antibiyotik için endişeleniyorum ya hamileysem diye

Son düzenleme:
Ben elendim akşam üzeri adet oldum ama baya koyu bir kahverengi şeklinde adetim İnşallah gelecek aylara djsjsjsj

Ben elendim akşam üzeri adet oldum ama baya koyu bir kahverengi şeklinde adetim İnşallah gelecek aylara djsjsjsj
Benim de aynı şekilde akşam üzeri koyu kahve lekelenme. Ama hala ümidimi kesmiyorum :) belki yerleşme kanaması tarzı bir şeydir diye. Duruma göre sabah güncellerim mesajımı.

Ovülasyon testiniz varsa onunla da öğrenebilirsiniz. Bende 3 sene önce adetime 2 gün kala gibi ovülasyon yaptım çift çıkmıştı. Yumurtlama adete yakın olmaz ya çift olunca anlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…