Sizin ne kadar olduElbet bir zamanı vardır diye düşünmeye çalışıyorum ama negatif sonuçta hep ağlarken buluyorum kendimi, adet geçmeden sabredip test yapmamak en iyisi aslında.. siz ne zamandır deniyorsunuz?
Siz daha net gorursunuz foto cekip attigimda zaten silik iyice silik cikmis gibi duruyor benimkiler mesela.Arkadaşlarımla konuşuyorum 2 kişi var diyor 2 kişi yok çok belli belirsiz gölge en iyisi bekliyim ben biraz
Neredeyse iki yıl olacak, sizin daha yeniymiş inşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız çok beklemedenSizin ne kadar oldu
Bizimde yaklaşık 2 yıl olacak ama 5 aydır ovülasyon testi ile takip ediyoruz inşallah siz de en kısa zamanda mutlu haber alırsınız doktora gittiniz miNeredeyse iki yıl olacak, sizin daha yeniymiş inşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız çok beklemeden
Evet eşim bir yıldır tedavi görüyor, doktor tüp bebek için acele etmeyin dedi öylece bir mucize bekliyoruzBizimde yaklaşık 2 yıl olacak ama 5 aydır ovülasyon testi ile takip ediyoruz inşallah siz de en kısa zamanda mutlu haber alırsınız doktora gittiniz mi
Ben gittim sadece vajinal muayne oldum Dr problem yok dedi regl olmadığım için hormonlarima baktiramadim bu ay da olmazsa eşimle birlikte gideceğizEvet eşim bir yıldır tedavi görüyor, doktor tüp bebek için acele etmeyin dedi öylece bir mucize bekliyoruzsiz?
Göz yanılması mı acaba diyorum cidden emin olamadım var gibi de yok gibideSiz daha net gorursunuz foto cekip attigimda zaten silik iyice silik cikmis gibi duruyor benimkiler mesela.
Iste benim de bu sekilde cıkıyor. Reglim de gelmedi. Psikolojik mi acaba ya. Biz mi boyle gormek istedigimiz icin boyle goruyoruz yoksaGöz yanılması mı acaba diyorum cidden emin olamadım var gibi de yok gibide
Bugün de böyle çıktıIste benim de bu sekilde cıkıyor. Reglim de gelmedi. Psikolojik mi acaba ya. Biz mi boyle gormek istedigimiz icin boyle goruyoruz
Negatif maalesefBugün de böyle çıktı
Negatif gibi. Hiç çizgi falan göremedimBugün de böyle çıktı
Kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye biliyorum ama test 1-2 saat sonra olduysa bilemedim bence kan testi verin kesin sonuç alırsınız içiniz rahat eder inşallah gebesinizdirMerhaba benim testim böyle çıktı. Ama kahverengi akıntım oluyor. Koyu kıvamlı değil açık kahverengi. Gebe miyim değil miyim anlayamadım. Bir de bu test hemen çıkmadı başta çizgi yoktu. 1-2 saat sonra böyle olmuş. Adetime 3 gün var normalde
İnşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun eğer gebeysem ama daha reglim gecikmediği için çok kararsız kaldım ben deKahverengi akıntı yerleşme kanaması diye biliyorum ama test 1-2 saat sonra olduysa bilemedim bence kan testi verin kesin sonuç alırsınız içiniz rahat eder inşallah gebesinizdir
Amin inşallahh Valla bende şüpheleniyorum insan sabırsızlanıyor hak veriyorum benimde 6 gün kaldı reglime 4 gün kala gibi test yapmayı düşünüyorum dilerseniz o zaman bir test daha yapın kandan önce belirtiniz var mı pekiiiİnşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun eğer gebeysem ama daha reglim gecikmediği için çok kararsız kaldım ben de
Kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye biliyorum ama test 1-2 saat sonra olduysa bilemedim bence kan testi verin kesin sonuç alırsınız içiniz rahat eder inşallah gebesinizdir
Amin amin siz dediğim gibi kan testi verin güzel haberler alırsınız inşallahHalsizlik ve sık idrar yapma vardı ama kahverengi akıntı olana kadar gebelik hiç aklıma gelmedi. Dün okudum biraz yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye bir test alayım dedim böyle oldu sonuç. Bilemiyorum artık Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?