Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlarımla konuşuyorum 2 kişi var diyor 2 kişi yok çok belli belirsiz gölge en iyisi bekliyim ben biraz
Siz daha net gorursunuz foto cekip attigimda zaten silik iyice silik cikmis gibi duruyor benimkiler mesela.

Neredeyse iki yıl olacak, sizin daha yeniymiş inşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız çok beklemeden
Bizimde yaklaşık 2 yıl olacak ama 5 aydır ovülasyon testi ile takip ediyoruz inşallah siz de en kısa zamanda mutlu haber alırsınız doktora gittiniz mi

Kızlar klamoks antibiyotik ve ibucold kullanıyorum şu an . Kullanıpta o ay adeti geciken oldu mu aranızda acaba

Herkese merhaba hanımlar. Bugün itibari ile 5+3’teyim. 1 haftadır adet belirtilerim hiç geçmedi karnım inanılmaz şiş göğüslerim çok acıyor. 9 ay boyunca bu şekilde mi devam edecek yoksa bir noktada bu göğüs acıları ve karnımın şişliği geçecek mi? Tecrübeli olanlardan yorum rica ediyorum.

Merhaba benim testim böyle çıktı. Ama kahverengi akıntım oluyor. Koyu kıvamlı değil açık kahverengi. Gebe miyim değil miyim anlayamadım. Bir de bu test hemen çıkmadı başta çizgi yoktu. 1-2 saat sonra böyle olmuş. Adetime 3 gün var normalde

Eklentiler

• IMG_1895.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 69
Kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye biliyorum ama test 1-2 saat sonra olduysa bilemedim bence kan testi verin kesin sonuç alırsınız içiniz rahat eder inşallah gebesinizdir

Kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye biliyorum ama test 1-2 saat sonra olduysa bilemedim bence kan testi verin kesin sonuç alırsınız içiniz rahat eder inşallah gebesinizdir
İnşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun eğer gebeysem ama daha reglim gecikmediği için çok kararsız kaldım ben de

İnşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun eğer gebeysem ama daha reglim gecikmediği için çok kararsız kaldım ben de
Amin inşallahh Valla bende şüpheleniyorum insan sabırsızlanıyor hak veriyorum benimde 6 gün kaldı reglime 4 gün kala gibi test yapmayı düşünüyorum dilerseniz o zaman bir test daha yapın kandan önce belirtiniz var mı pekiii

Halsizlik ve sık idrar yapma vardı ama kahverengi akıntı olana kadar gebelik hiç aklıma gelmedi. Dün okudum biraz yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye bir test alayım dedim böyle oldu sonuç. Bilemiyorum artık Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize inşallah

Amin amin siz dediğim gibi kan testi verin güzel haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…