Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde adetime 4 gün var ama aşırı bel ağrısı sol kasıkta batma şeklinde ağrı göğüs hassasiyeti ve halsizlik var az önce erken gebelik testi yaptım (miratech marka) ana negatif çıktı umutlanmıştım halbuki

Regle kadar gününüz var umudunuzu kaybetmeyin herşey için hayırlısı olsun bilmiyorum ben çok umutluyum farklılık hissediyorum göğüs ucum bile farklı
Eskiden olsa çok üzülür çok ağlardım ama şuan öyle hissetmiyorum Herşey nasip ne yaparsam yapayım Rabbim ne zaman istemişse o zaman olacak diye teselli ediyorum kendimi, hayırlısı olsun:) inşallah siz güzel haberi alın da müjde verin bizede

İnşallah isteyen herkesin haberini alırız beklemedeyim daha ben

Merhaba arkadaşlar düşük yaptım 2 ay önce .
Adet dönemime 5 gün var . Gece uyurken huzursuzluk var bir türlü yatağa yerleşemiyorum . Cinsel ilişki esnasında ve sonrasında ağrılarım olmaya başladı bir kaç gündür . Kalçam çok ağrıyor acaba hamilemiyim ?? İlk gebeliğimdede kalça ağrısı olmuştu belirti olarak ??

Acaba test mi bozuk
Test bozukluğu genelde kırmızı çizginin yayılmasına deniyor seninkinde yayılma görmedim ben bence bozuk değil hafif çizgi gördüm normalde kaset testlerde çizgi çok nadir yanıltır bı kaç gün sonra tekrar dene bence

Bende de henüz başlamadı normalde adet günüm bugün ama bu ay 2 gün geç yumurtlama gördüm 18 nisanda çatlama gördüm normalde çatladıktan sonra 12-14 günde başlar
Benim dün peceteye sildigimde hafif pembemsi kan gördüm peçete ped taktım sabah kalktığımda sümüklü kan vardı ama yoğun değil az di pedi değiştirdim şu an yeni pedde de var ama çok az belkide adet oluyorum adetim ayın ikisindeydi of ya

Sabah yaptım negatif çıktı demek ki bu ay da olmadı ama senin tarifin yerleşme kanamasını anımsattı eğer her ay böyle başlamıyorsa regl belki de yerleşme kanamasıdır

Sabah yaptım negatif çıktı demek ki bu ay da olmadı ama senin tarifin yerleşme kanamasını anımsattı eğer her ay böyle başlamıyorsa regl belki de yerleşme kanamasıdır
Bilmiyorum benim kanamalarim çok yoğun ve uzun sürer normal adet döngüsüne göre kanı gorunce umudum ve hevesim kırıldı açıkçası napalim artık onumuzdeki aya bakicaz hayırlısı olsun rabbim bizlerede o haberle aevinmeyi nasip eder inşallah ömrümüz oldukça daha umutlancagimiz aylar var demektir bozma moralini canım benim

Ayrıca bence testlere hiç guvenmde adet olmadigin her an umut devam eder

Benimde adetim ayin birinde insallah adet olmayizda guzel haberler aliriz rabbim nasip etsin hepimize saglikli evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…