Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba kızlar fikrinize ihtiyacım var 3 veya 4 gündür bende kahverengi akıntı geliyo hata doktora randevu aldım test yaptım bişey cıkmadı sizce bu akıntı normalmi adet sancısı gibi bir şey de yok sadece ayaklarım da cok agrı oluyo

Merhaba kızlar bende 3 veya 4 gündür kahverengi akıntı geliyo peceteyi bile doldurmayacak şekilde test yaptım birşey cıkmadı hastaneye gidicem bu nedir sizce ya agrımda yok adet agrısı gibi lütfen bana bi cevap verin sizden ricam

Regliniz gectimi yoksa henuz vakti varmi

Mrblar herkese ben bu testi dün yaptım. Silik çıktı günüme 6 gün varken. Bugün 5 gün var bu testten sonra gittim kan verdim 01 çıktı yani negatif bi kaç aydır bu testlerde silik çıkıyor bende hcg hormonu salgılanmıyosa neden her ay benim başıma bu geliyor anlamadım hep silik acaba kanda günüme yakın varsa çıkarmı bilemedim bu durumu yaşayan varmı aranızda

Eklentiler

• IMG_2251.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 61
Hangi marka

Hangi marka bu baya da net çıkmış.. Kimisi de idrarda pozitif görüp kanda çıkmıyor bir kaç gün sonra kanda artmaya baslıyor. Çok ilginç ama okudum burada

kızlaryardımcı olurmusunuz.üstekini dün yapmıştım resimde çok gözükmüyo ama çok ince çizgi var alttakinide bu sabah ilk idrarla yaptım.reglime 3 gün var.böyle görüp kanda negatif çıkanlar çok var.sevinemiyorum şuanda

Hangi marka bu testler canim evet alttakinde şuan ben çizgi gorebiliyorum

Üsteki predictor alttaki artımed.burdaki bütün yorumları okudum resmen.sevinmelimiyim bilemedim.buda başka bir stres oldu bana.
Off artimedmi kaç kere beni yanıltıp sevindirdi aslında o markayı üretimden kaldırmalı lazım reglim geçtiyse bi kan ver en sagliklisi

Off artimedmi kaç kere beni yanıltır sevindirdi aslında o markayı üretimden kaldırmalı lazım reglim geçtiyse bi kan ver en sagliklisi
Gecikmedi henüz 3 günüm var.acaba evde testlere devammı etsem.yoksa hemen gitsemmi bi doktora.eğer tutunma olduysa beta artışını erken takip etmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…