Bel ağrsıı var ve akıntı beyaz normalin üstündevar gibi . nasıl hissediyorsun kendini
Bel ağrısı var ve beyaz akıntı var normalin üstündevar gibi . nasıl hissediyorsun kendini
Var bişeyler :) hemen mi çıktı bekleme süresi nedir. Hangi test
3.dkdan donra belirdi. Bekledikçe hiç değişmediVar bişeyler :) hemen mi çıktı bekleme süresi nedir. Hangi test
Ayy inşallahVar bişeyler :) hemen mi çıktı bekleme süresi nedir. Hangi test
Allah gönlüne göre versinAyy inşallahdays Doctor erken gebelik
Merhaba kızlar fikrinize ihtiyacım var 3 veya 4 gündür bende kahverengi akıntı geliyo hata doktora randevu aldım test yaptım bişey cıkmadı sizce bu akıntı normalmi adet sancısı gibi bir şey de yok sadece ayaklarım da cok agrı oluyobu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
tamamen katılıyorum sana arkadaşım.ben bu ay ovulasyon günü falan hesaplamıycam.bu ayda böyle deneyim diyorum.ama eşime öğrettim ovulasyon hesaplamayıyerimseniben adetimin ne zaman başladığınıda biliyo.ovulasyon gününü hesaplamamda adet tarihi yaklaşınca naparım bilmem.tatlicadiar merhaba
Merhaba kızlar bende 3 veya 4 gündür kahverengi akıntı geliyo peceteyi bile doldurmayacak şekilde test yaptım birşey cıkmadı hastaneye gidicem bu nedir sizce ya agrımda yok adet agrısı gibi lütfen bana bi cevap verin sizden ricamben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Regliniz gectimi yoksa henuz vakti varmiMerhaba kızlar bende 3 veya 4 gündür kahverengi akıntı geliyo peceteyi bile doldurmayacak şekilde test yaptım birşey cıkmadı hastaneye gidicem bu nedir sizce ya agrımda yok adet agrısı gibi lütfen bana bi cevap verin sizden ricam
Vakti varRegliniz gectimi yoksa henuz vakti varmi
Vakti var
Hangi markaMrblar herkese ben bu testi dün yaptım. Silik çıktı günüme 6 gün varken. Bugün 5 gün var bu testten sonra gittim kan verdim 01 çıktı yani negatif bi kaç aydır bu testlerde silik çıkıyor bende hcg hormonu salgılanmıyosa neden her ay benim başıma bu geliyor anlamadım hep silik acaba kanda günüme yakın varsa çıkarmı bilemedim bu durumu yaşayan varmı aranızda
Hangi marka bu baya da net çıkmış.. Kimisi de idrarda pozitif görüp kanda çıkmıyor bir kaç gün sonra kanda artmaya baslıyor. Çok ilginç ama okudum buradaMrblar herkese ben bu testi dün yaptım. Silik çıktı günüme 6 gün varken. Bugün 5 gün var bu testten sonra gittim kan verdim 01 çıktı yani negatif bi kaç aydır bu testlerde silik çıkıyor bende hcg hormonu salgılanmıyosa neden her ay benim başıma bu geliyor anlamadım hep silik acaba kanda günüme yakın varsa çıkarmı bilemedim bu durumu yaşayan varmı aranızda
Sonucunuz ne oldu acaba?Merhaba kızlar bende 3 veya 4 gündür kahverengi akıntı geliyo peceteyi bile doldurmayacak şekilde test yaptım birşey cıkmadı hastaneye gidicem bu nedir sizce ya agrımda yok adet agrısı gibi lütfen bana bi cevap verin sizden ricam
Hangi marka bu testler canim evet alttakinde şuan ben çizgi gorebiliyorumEki Görüntüle 3588294 kızlaryardımcı olurmusunuz.üstekini dün yapmıştım resimde çok gözükmüyo ama çok ince çizgi var alttakinide bu sabah ilk idrarla yaptım.reglime 3 gün var.böyle görüp kanda negatif çıkanlar çok var.sevinemiyorum şuanda
Üsteki predictor alttaki artımed.burdaki bütün yorumları okudum resmen.sevinmelimiyim bilemedim.buda başka bir stres oldu bana.Hangi marka bu testler canim evet alttakinde şuan ben çizgi gorebiliyorum
Off artimedmiÜsteki predictor alttaki artımed.burdaki bütün yorumları okudum resmen.sevinmelimiyim bilemedim.buda başka bir stres oldu bana.
Gecikmedi henüz 3 günüm var.acaba evde testlere devammı etsem.yoksa hemen gitsemmi bi doktora.eğer tutunma olduysa beta artışını erken takip etmiş oluruzOff artimedmikaç kere beni yanıltır sevindirdi aslında o markayı üretimden kaldırmalı lazım reglim geçtiyse bi kan ver en sagliklisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?