Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar ben uzun bir süre önce bartholin kisti ameliyatı oldum dikiş yerimde zaman zaman sidetli kaşıntı oluyor doktorada gittim bişey yok dedi sizce ne iyi gelir normal doğum yapanlar daha iyi anlar belki
Merhaba dikiş yerinizde keloid oluşmuş olabilir. Çok fazla kaşıntı olursa cildiyeden kortizonlu yaptırabilirsiniz o bölgeye kaşıntıyı alıyor ve yara eğer cilt derisinden çıkıntılı bir görüntüye sahiple onu azaltıyor Yara bazen iyileşirken bu şekilde olabiliyor.

Ben hissediyorum bu ayda olmadı benim ama gerçekten insanın iyi ki umudu var dediğin gibi önümüzde ki ay yeni bir umut olsun sonunda da hayırlı haberi alalım
Benimde önümüzdeki aya kaldı kanamam arrtti şimdi azaldı ama o yerleşme kanaması değildi eminim önümüzdeki aya inşallah ikimizde güzel haber veercez birbirmize

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim yumurtlama gününden 2 gün sonra göğsümde ki mavi damarlar şişip indi koltuk altından yayılan ağrı kasık ve karın ağrısı çok fazlaydı hatta hastaneye gittim ağrıdan ilaçlı röntgen dediler çektirmedim hamilelik de olabilir şüphesiyle. kafam düşüyodu ara ara uyku hali çok vardı halsizlik de. kremsi beyaz akıntı başladı regliye 4-5 gün kala . bir çok belirtiyi çok erkendem yaşamaya başladım kişiden kişiye çok değişiyo ama vücutta bir gariplik olduğunu bir şekilde hissettiriyo dilerm gönlünce olur.

Benimde önümüzdeki aya kaldı kanamam arrtti şimdi azaldı ama o yerleşme kanaması değildi eminim önümüzdeki aya inşallah ikimizde güzel haber veercez birbirmize
Bende hala başlamadı normal takvime baktığımda 3 gün gecikti diyor bugün 4. Gün ama daha dün test yaptım negatif

aynı belirtilerim var aşırı ağrı dışında umarım hamileyimdir

2 gün önce akşam test yaptım çift çizgi çıktı dün ve bugunde test ysptım çift çizgi. Adetime 3 gün var. Kan testinde çıkar mı acaba ? Dün özel br hastaneye gittim. Pozitif ve negatiflik veren 15 dklık bir test varmış. Ondan yaptırdım. Şüpheli çıktı. Beta hcg de yaptırdım. Pazartesi çıkacak. Korkuyorum boşuna umutlanıyorum diye.

Eklentiler

• 1000082644.webp
    64 KB · Görüntüleme: 71
sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Bu ağrı bacaklarda olan şey nasıl bir şey bende de bacaklarımda ağrı var da o yüzden soruyorum ve spidere çıkma da var halsizliğim de var ama adetime daha var ve spidere çıkma da var halsizliğim de var ama adetime daha var

Yani idrarda çıkan pozitif tabii ki de pozitif ise kanda da çıkacaktır zaten önce kana geçiyor ondan sonra idrara yani idrarda çıkıp kanda çıkmaması mümkün değil

Merhabalar son adet tarihim 3nisan ovulasyon testinde 24nisanda pik gördüm. Bugün 3mayıs mantıken adet günüm diye test yaptım ama negatif çıktı. Hamilelik testimin şu an negatif çıkması normal mi? Ne zaman test yapsam daha doğru sonuç alırım?

Benim regli gecikmesinden 8gün sonra idrarda çıktı. Kanda regli gecikmesiyle ertesi gününe hemen çıktı. Geç döllenme de değil ne kadar pahalı erken test vs alsam da silik çizgi bile çıkmadı. İdrar testlerinden ben ilk hamileliğimde de bunda da çok geç yanıt aldım güvenilirliği benim gözümde çok zayıf. Bence kan ver şüphen varsa kafanı hiç yorma idrarla

bence adetin 3-4 gün gecikirse direk kan vermeye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…