- 14 Haziran 2025
- 9
- 2
- 1
- 25
Kızlar merhaba predictor ile yaptım bu testleri daha reglime 6 gün var sizce bir şey var mı ?
Eki Görüntüle 3605299
Teşekkür ederimGöremedim ben. 2-3 gün sonra bir daha yapın
6 gün kala bu deger gayet iyi. Başka belirtiniz var mıArkadaşlar adetime beş gün var dün adetime altı gün kala beta yaptım hamile olduğumu öğrendim 46.7 değerle çok mu düşük sebebi ne sizce ne yapmam gerekir iki güne bir takibini yap dedi doktor ve uygulama son adet tarihime göre dört haftalık gebe çıkarıyor beni ama değer bana düşük geldi acaba daha adet günüme var diyemi böyle
Eki Görüntüle 3606596 bugün böyle bir çizgi gördüm arkadaşlar adet dönemime 4 gün var böyle baştan hafif yamuk gibi falandı emin olamadım 1 yılı gecik deniyoruz bu ay rahim filmi cekilecekti umarım pozitiftir aile hekimine gidip hemen kan verdim
Mrb ben 3senedir evliyim olmuyor test yapmaktan korkuyorum 5gunluk gecikmem var sanki rahim bolgeme arada birşey saplanıyor gibi ve gogusumdeki kahverengi koyulaşma dağılıyor gibi sizce hamilelik varmisevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Kurumu çizgisi değildir bu normalde daha silik olur kuruma çizgisi bence bi test daha yap hamilesin qaliba canımArkadaşlar öncelikle merhabalar ben ayin 10da adet oldum fakat adet gunum bitti bende rüya gördüm bunun üzerine bende test aldim yaptim ama üzerinde durmadım yoktir diye çantaya koydum ertesi gunu bir baktim cift cizgi sizce nedir bakabilirsiniz rica etsem
Haziranın 10 mu bitdi adetin? Öyleysi testi çıkması için çok erkenArkadaşlar öncelikle merhabalar ben ayin 10da adet oldum fakat adet gunum bitti bende rüya gördüm bunun üzerine bende test aldim yaptim ama üzerinde durmadım yoktir diye çantaya koydum ertesi gunu bir baktim cift cizgi sizce nedir bakabilirsiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?