Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba predictor ile yaptım bu testleri daha reglime 6 gün var sizce bir şey var mı ?

Eklentiler

• IMG_1232.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_1235.webp
    125,8 KB · Görüntüleme: 82
Adetime 5 gün kala böyle çıktı daha önce çok pozitif gördüm freely marka güvenilir mi

Eklentiler

• IMG_3547.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 136
Arkadaşlar adetime beş gün var dün adetime altı gün kala beta yaptım hamile olduğumu öğrendim 46.7 değerle çok mu düşük sebebi ne sizce ne yapmam gerekir iki güne bir takibini yap dedi doktor ve uygulama son adet tarihime göre dört haftalık gebe çıkarıyor beni ama değer bana düşük geldi acaba daha adet günüme var diyemi böyle

Merhaba bat 19 haziran ve dün test yaptım silik çıktı bakar mısınız testin markası after 10 eczaneden almıştım

Eklentiler

• IMG_20250617_180800.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_20250618_072312.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 97
6 gün kala bu deger gayet iyi. Başka belirtiniz var mı

bugün böyle bir çizgi gördüm arkadaşlar adet dönemime 4 gün var böyle baştan hafif yamuk gibi falandı emin olamadım 1 yılı gecik deniyoruz bu ay rahim filmi cekilecekti umarım pozitiftir aile hekimine gidip hemen kan verdim

Eklentiler

• 20250619_114031.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 104
Gebelik testi miratech marka daha önce artimed le yalancı pozitiflik görmüştüm yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum üstte attığım fotoğraf miratech le

Arkadaşlar bakarmısınız lütfen
Adetime daha 6 günüm var bugün bi test yaptım 1-2 dakika sonra telefon flaşını testin arkasına tutdum çok bariz açık pembe çizgi vardı normalde hiç bir teste böyle görmemiştim ve testi güneşe falan tutuncada görünüyor umutlanmalımıyım acaba...

Kızlar sizce gebelik var mı pcosum adetime ne kadar var bilmiyorum düzensiz biraz adetim ama 3 gün önce progesteron hormonuna bakmıştım o 0.40 çıkmıştı yani gebelik varsa o yüksek çıkar diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi

Eklentiler

• IMG_20250621_184427.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba banada yardımcı olur musunuz adetime 6 gün var testi sabah yapmadım bir de çıplak gözle bundan daha iyidi sanki

Eklentiler

• IMG_6210.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_6223.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 91
sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Mrb ben 3senedir evliyim olmuyor test yapmaktan korkuyorum 5gunluk gecikmem var sanki rahim bolgeme arada birşey saplanıyor gibi ve gogusumdeki kahverengi koyulaşma dağılıyor gibi sizce hamilelik varmi

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben ayin 10da adet oldum fakat adet gunum bitti bende rüya gördüm bunun üzerine bende test aldim yaptim ama üzerinde durmadım yoktir diye çantaya koydum ertesi gunu bir baktim cift cizgi sizce nedir bakabilirsiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG-20250621-WA0018.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 85
Kurumu çizgisi değildir bu normalde daha silik olur kuruma çizgisi bence bi test daha yap hamilesin qaliba canım

Haziranın 10 mu bitdi adetin? Öyleysi testi çıkması için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…