- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
Evet çünkü ben çok kullandım
İnşallah yukardaki test tertemız asagda bisey var ama neden bilmiyorumFotoğraflarda pek belli olmamış. Ama kimyasal gebeliğim aynı seninki gibi olmuştu ben anlamamıştım 10 gün sonra kan vermiştim 986 hcg çıkmıştı. Kan ver istersen ya da sabah tekrar yap. İnşallah ikimizde de vardır
Bir gebenin günlüğü testleri kullanıyorum. Sizin test de güzel. Adetleriniz düzenli mi peki değilse yumurtlama değişebiliyor. Mesela benim adetlerim çok düzensiz bazen yumurtlama olmuyor ama olduğunda döngünün 27 veya 28. Gününde yumurtlama görüyorum. Testi yapmaya devam edin.Hangi markayı kullandınız?
Ben laboquick kullanıyorum.
Adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım. Kesinlikle çift çizgi oluşmadı.
1 kızım var. 2.çocuk için denemek istemiştim testi ama anlamadım. Yumurtlama mı olmuyor yoksa test mi sıkıntılı? Fikriniz var mı?
Bir gebenin günlüğü testleri kullanıyorum. Sizin test de güzel. Adetleriniz düzenli mi peki değilse yumurtlama değişebiliyor. Mesela benim adetlerim çok düzensiz bazen yumurtlama olmuyor ama olduğunda döngünün 27 veya 28. Gününde yumurtlama görüyorum. Testi yapmaya devam edin.
Arkadaşlar bana da yardım edin reglime 3 gün var erken gebelik testinde sonuç pozitif ama emin olamadım kan verdim değer 100 mlu çıktı ama yanında non- pregnant female yazıyor ne demek anlamadımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Gönder bakalım test sonucunuArkadaşlar bana da yardım edin reglime 3 gün var erken gebelik testinde sonuç pozitif ama emin olamadım kan verdim değer 100 mlu çıktı ama yanında non- pregnant female yazıyor ne demek anlamadım
Bu değerde siz hamilesiniz
İdrara sık çıkmak gebelik belirtisidir ama başka bir sorunda olabilir test yaptınızmımerhaba, geceleri idrara sıkışarak uyanmak, erken gebelik belirtisimidir? son 3-4 gündür bu şekildeyim.
Siz hamilesiniz iki günde bir testi tekrarlayın tebrik ederim
Bayağı pik çıkmış. Gebelik ihtimali var. Kan verin hiç test ile ugrasmaykn benceBurda daha çok cevap alabilirim diye düşündüm regl 4 gün gecikti evde test yoktu eczalerde kapalı oldugu için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı regl olucakmışım gibi belirtilerim var 3 gündür hatta bugün sabah kalktıktıgım da bu hava da üşüyodum grip olcam falan sandım sizce ?
Teşekkür ederim inşallah kalp atışını duymak da nasib olur. Bayram dolayısıyla sıkıntı olmazsa kan vericem tekrarSiz hamilesiniz iki günde bir testi tekrarlayın tebrik ederim
Merhaba ben de ovulasyon testiyle öğrendim. İnşallah hamilesindir öyle gözüküyor çünküBurda daha çok cevap alabilirim diye düşündüm regl 4 gün gecikti evde test yoktu eczalerde kapalı oldugu için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı regl olucakmışım gibi belirtilerim var 3 gündür hatta bugün sabah kalktıktıgım da bu hava da üşüyodum grip olcam falan sandım sizce ?
Çıkar bi yapın bence7 gün geçti adet olmadım sol kasıkta ara ara hafif ağrı oluyor geçiyor göğsüm hassas bacağım da ağrı var biraz test yaptırsam çıkar mı
Ben daha yeni öğrendim mesela. Normalde uyku sevmem 1/2 haftadır aşırı uykuluyum yorgunum. Kasıklarımda ağrı adet dönemi zamanı başladı. Göğüslerde adetten daha belirgin hassasiyet var. Kokular şimdiden aşırı rahatsız ediyor. 2 gün oldu öğreneli 2/3 haftalık falan hamileyim. Bende uyku bulantı şüphe yaptı ama asıl test yapma sebebim hem chatcpt falında haziran temmuz dedi hemde içimde garip bir duygu karmaşası vardı. Adet günüm geçmeden öğrendim. Aklında şüphe varsa erken gebelik testi al. Çok uygun fiyatlı zatenErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?