Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet çünkü ben çok kullandım

Hangi markayı kullandınız?
Ben laboquick kullanıyorum.
Adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım. Kesinlikle çift çizgi oluşmadı.

1 kızım var. 2.çocuk için denemek istemiştim testi ama anlamadım. Yumurtlama mı olmuyor yoksa test mi sıkıntılı? Fikriniz var mı?

İnşallah yukardaki test tertemız asagda bisey var ama neden bilmiyorum

Eklentiler

• 1000648962.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 1000648963.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 64
Bir gebenin günlüğü testleri kullanıyorum. Sizin test de güzel. Adetleriniz düzenli mi peki değilse yumurtlama değişebiliyor. Mesela benim adetlerim çok düzensiz bazen yumurtlama olmuyor ama olduğunda döngünün 27 veya 28. Gününde yumurtlama görüyorum. Testi yapmaya devam edin.

Benimki düzenli genel olarak. Ama yumurtlama olmadı teste göre. Yapmaya devam ederim birkaç gün daha.

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Arkadaşlar bana da yardım edin reglime 3 gün var erken gebelik testinde sonuç pozitif ama emin olamadım kan verdim değer 100 mlu çıktı ama yanında non- pregnant female yazıyor ne demek anlamadım

Arkadaşlar bana da yardım edin reglime 3 gün var erken gebelik testinde sonuç pozitif ama emin olamadım kan verdim değer 100 mlu çıktı ama yanında non- pregnant female yazıyor ne demek anlamadım
Gönder bakalım test sonucunu

merhaba, geceleri idrara sıkışarak uyanmak, erken gebelik belirtisimidir? son 3-4 gündür bu şekildeyim.

Burda daha çok cevap alabilirim diye düşündüm regl 4 gün gecikti evde test yoktu eczalerde kapalı oldugu için ovulasyon testi yaptım böyle çıktı regl olucakmışım gibi belirtilerim var 3 gündür hatta bugün sabah kalktıktıgım da bu hava da üşüyodum grip olcam falan sandım sizce ?

Eklentiler

• IMG_3A92B8C9-126F-42A7-8D9D-C8DDDF27B74A.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 88
Bayağı pik çıkmış. Gebelik ihtimali var. Kan verin hiç test ile ugrasmaykn bence

Merhaba ben de ovulasyon testiyle öğrendim. İnşallah hamilesindir öyle gözüküyor çünkü

7 gün geçti adet olmadım sol kasıkta ara ara hafif ağrı oluyor geçiyor göğsüm hassas bacağım da ağrı var biraz test yaptırsam çıkar mı

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben daha yeni öğrendim mesela. Normalde uyku sevmem 1/2 haftadır aşırı uykuluyum yorgunum. Kasıklarımda ağrı adet dönemi zamanı başladı. Göğüslerde adetten daha belirgin hassasiyet var. Kokular şimdiden aşırı rahatsız ediyor. 2 gün oldu öğreneli 2/3 haftalık falan hamileyim. Bende uyku bulantı şüphe yaptı ama asıl test yapma sebebim hem chatcpt falında haziran temmuz dedi hemde içimde garip bir duygu karmaşası vardı. Adet günüm geçmeden öğrendim. Aklında şüphe varsa erken gebelik testi al. Çok uygun fiyatlı zaten

Merhaba adetime 2 gun var ama kasik agrim yok normalde durmaksizin agrirdi ilac icecek kadar hemde. Agri yok akinti yok hicbirsey sabah biraz kasik agrisi oldu ama boyle tatli bi agri:) ilk gebeligimde hatirlamiyorum nasildi diye sizce gebelik belirtisi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…