- 25 Haziran 2025
- 36
- 13
- 3
Canım üzmek istemem ama başka bi markayla tekrarala bende de böyle çıkmıştı malesef negatiftiKızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum
Eki Görüntüle 3611868
Gözun aydın valla gebelikte öyle oluyorKızlar merhaba son adet tarihim beş Haziran bugün gece hafif kanama gördüm iç çamaşırımda peçeteye sildiğimde çok açık pembe renkteydi ped taktım çizgi şeklinde lekelenme olmuş sonra daha gelmedi sizce nedir yaşayan oldumu böyle İmplantasyon düşünmüyorum çok erken gibi geldi bana
Merhaba benim konuma bakar mısınızErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Canim naptin kan verdinmi benimde regl günüm 4 temmuzdu geçti cuma kan verdim bekliyorum benimde testlerim boyle cikti hatta hergun yaptin git gide koyulaştı sen kan verdinmi ciktimi sonuçKızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum
Eki Görüntüle 3611868
Kan vermedim canım versem mi beklesem mi kararsızım evde artı med test vardı ondan yaptım ama onada çok güvenilmiyor diyorlar adetimde 4 gün geçikti sen cuma günü verdiysen çıkmıştır senin sonuçlarınCanim naptin kan verdinmi benimde regl günüm 4 temmuzdu geçti cuma kan verdim bekliyorum benimde testlerim boyle cikti hatta hergun yaptin git gide koyulaştı sen kan verdinmi ciktimi sonuç
213 pozitif yaziyor aimdi saglik ocagina gidicem cabim sende gebesin yuksek ihtimalle git hemen baktir betanaKan vermedim canım versem mi beklesem mi kararsızım evde artı med test vardı ondan yaptım ama onada çok güvenilmiyor diyorlar adetimde 4 gün geçikti sen cuma günü verdiysen çıkmıştır senin sonuçların
Canım ovülasyon takibi yapıyor muydun hangi tarihti213 pozitif yaziyor aimdi saglik ocagina gidicem cabim sende gebesin yuksek ihtimalle git hemen baktir betana
Hiç yapmadım 2 ay once dis gebelik geçirmiştim brn isteyerek olmadi yani şok oldum doktor en az 3 ay yapma deneme denişdi şuan sevinemiyorum bile korkuyorum sadeceCanım ovülasyon takibi yapıyor muydun hangi tarihti
Hayırlı olsun canım sağlıcakla alırsın kucağına inşallah korkma sıkıntı olmazHiç yapmadım 2 ay once dis gebelik geçirmiştim brn isteyerek olmadi yani şok oldum doktor en az 3 ay yapma deneme denişdi şuan sevinemiyorum bile korkuyorum sadece
Yok canim korkudan ziyade sevinemiyorum sen kan vermedinmi halaaHayırlı olsun canım sağlıcakla alırsın kucağına inşallah korkma sıkıntı olmaz
Hayır varmedim benim 2 3 ay önce döngüm 32ye kadar gelmişti böyle geçilmişti belki öyle midir diye beklemek istedimYok canim korkudan ziyade sevinemiyorum sen kan vermedinmi halaa
Kan tahlılıbyapmerhabalar, reglime 1-2 gün kaldı yumurtlama zamanı ve onun harici günlerde de ilişkimiz oldu. o yüzden gün tahmini yapamıyorum ama yumurtlamadan sonra göğsüme ve yanlarına sızı girmeye başladı, bir haftadır rahatsız eden bel ağrılarım var karnıma sancı giriyor ve kasık ağrılarım var. ama göğüslerimin ağrısı bir haftadır yok ve normalde reglime 3-4 gün kala hep kahverengi akıntım olurdu bu sefer hiç kahverengi akıntım olmadı nadiren beyaz akıntım ve bir kere de sarımsı akıntım oldu. sanki bütün belirtilerim gitti gibi. bugün test yapsam boşa mı yapmış olurum
en çatladim burda senin yerine döngulerimiz ayni nasil sabrettinnHayır varmedim benim 2 3 ay önce döngüm 32ye kadar gelmişti böyle geçilmişti belki öyle midir diye beklemek istedim
Biraz sabırlı bir insanımB
en çatladim burda senin yerine döngulerimiz ayni nasil sabrettinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?