Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum

Gözun aydın valla gebelikte öyle oluyor

merhabalar, reglime 1-2 gün kaldı yumurtlama zamanı ve onun harici günlerde de ilişkimiz oldu. o yüzden gün tahmini yapamıyorum ama yumurtlamadan sonra göğsüme ve yanlarına sızı girmeye başladı, bir haftadır rahatsız eden bel ağrılarım var karnıma sancı giriyor ve kasık ağrılarım var. ama göğüslerimin ağrısı bir haftadır yok ve normalde reglime 3-4 gün kala hep kahverengi akıntım olurdu bu sefer hiç kahverengi akıntım olmadı nadiren beyaz akıntım ve bir kere de sarımsı akıntım oldu. sanki bütün belirtilerim gitti gibi. bugün test yapsam boşa mı yapmış olurum

Merhaba arkadaşlar, 29 haziran pazar günü öğlen şeffaf yogun yumurta akı akıntım geldi yumurtladıgımı anladım ve pazar gecesi ve pazartesi sabahı değerlendirdim. Akıntıdan sonraki 4. Günümdeyim sağ kasık sızlaması bel sızlaması sağ kasıkta dolgunluk hissediyorum. Böyle durum yaşayan varmı ? Uygulamaya göre adetim 14 temmuz. Suan hala yumurtlama sancısımı çekiyorum bilemiyorum reglim düzensiz bu ay duphaston kullanıp regli olmuştum. Reglimin 14. günü, 29 haziran pazar yukarıda belirttigim akıntım oldu. Çok fazla bu akıntıyı yaşamadıgım için soruyorum arkadaşlar. Akıntı sonrası 4. günüm bitti yarın 5. Günü ve ilişkiden beri kasık sızlaması bel sızlaması sağ kasık doluluk hissi yanma mevcut yaşayan varmı ?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Sat 10 haziran bat yarın 6 temmuz
4 gün kala erken test yaptım negatif
Son 3 gün kala altıma kaçırıyormuşum hissi veren su gibi akıntı ve yüksek tansiyon & kasık batması hissettiğim anlık sağ tarafta
Son 2 gün kala sık idrara çıkma aşırı mide bulantısı ve yüksek tansiyon
1 gün kala yani bugun yine aşırı mide bulantısı göğüs hassasiyeti sadece dokununca şişlik kabızlık yok normalde reglden önce olurdu
Biliyorum normalde mide bulantısı için erken ama kafamı çok karıştırdı böyle midemin bulandığını hiç hatırlamıyorum bir de son olarak aşırı duygusalım her saniye ağlayabilirim
Bu şekilde olup hamile olan var mı ???
Her ay belirti yaşayıp negatif görmekten yorulanlar derneği

Kızlar test yaptım bat 4 Temmuz test artı med ilk 5 dk içine çektim resmi silik bir şekilde görüyorum çizgiyi ama artı med olduğu için güvenemiyorum ümitlenmek istemiyorum
Eki Görüntüle 3611868
Canim naptin kan verdinmi benimde regl günüm 4 temmuzdu geçti cuma kan verdim bekliyorum benimde testlerim boyle cikti hatta hergun yaptin git gide koyulaştı sen kan verdinmi ciktimi sonuç

Canim naptin kan verdinmi benimde regl günüm 4 temmuzdu geçti cuma kan verdim bekliyorum benimde testlerim boyle cikti hatta hergun yaptin git gide koyulaştı sen kan verdinmi ciktimi sonuç
Kan vermedim canım versem mi beklesem mi kararsızım evde artı med test vardı ondan yaptım ama onada çok güvenilmiyor diyorlar adetimde 4 gün geçikti sen cuma günü verdiysen çıkmıştır senin sonuçların

213 pozitif yaziyor aimdi saglik ocagina gidicem cabim sende gebesin yuksek ihtimalle git hemen baktir betana

Merhaba gebelikte insülin direnci için nasıl bir tedavi uyguluyorlar. Tiroid ilacını kullanamaya devam mi etmeliyim. Daha önce 1 düşük yaptım düşük yapanlar riskli gebelik doktoruna mi gitmeli yardımcı olur musunuz

Kan tahlılıbyap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…