- 29 Mayıs 2022
- 82
- 19
- 38
- 34
Evet canim haziran 10da adet oldum bitti test yaptim boyle çıktıHaziranın 10 mu bitdi adetin? Öyleysi testi çıkması için çok erken
Evet canim haziran 10da adet oldum bitti test yaptim boyle çıktı
Yaaa test bozuk yada üzerine gördümEvet canim haziran 10da adet oldum bitti test yaptim boyle çıktı
Çıktı canım maalesef negatif erken gebelik testlerine artık hiç güvenmiyorum 2 defa yaşadım bunu. Regle 4 gün kala yapıldı bakalım bugün günüm eğer regl gelmezse tekrar yaptiricam ama negatif görmekten yoruldumÇıktı mı test sonucunuz
şu anda sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz bat 26 haziraz son 1 haftadır her an adet olacakmışım gibi ağrı geldi gitti göğüslerimde çok hassasiyet yok ama şimdi peçetede kahverengi lekelenme gördüm bakalım bende bu ay test yapmadım ne olacaksa olsun artık diyeKızlar uzun süredir bebek denemesi yapıyoruz bu ay yumurtlamadan sonra kasık ve bel ağrıları yaşadım bi kaç gün 16. 19. Günler arası falan sonra ağrı geçti göğüs hassasiyeti kalmıştı adetime 2 gün kala da peçeteye açık kahve renginde lekelenmeler geldi 2 gün sürdü ama günde bi kaç kere peçeteye sadece dün göğüs de hassasiyetim azaldı zaten aşırı bi hassasiyet yoktu bugün normalde adet günüm göğsümde hassasiyet azalınca çok umudum kalmadı ama açaba yerleşme kanaması mı kuşku da kaldım
Bende aynıyım regl günüm yarın. Ama sanki her an adet olacakmışım gibi. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Test yapacam ama elim gitmiyoşu anda sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz bat 26 haziraz son 1 haftadır her an adet olacakmışım gibi ağrı geldi gitti göğüslerimde çok hassasiyet yok ama şimdi peçetede kahverengi lekelenme gördüm bakalım bende bu ay test yapmadım ne olacaksa olsun artık diye
geçen ay bende de öyle oldu lekelenme olunca göğüsler bir anda söndü ve 2 gün sonra regl oldum şimdiden umutlanmamak en sağlıklısı olabilirKızlar uzun süredir bebek denemesi yapıyoruz bu ay yumurtlamadan sonra kasık ve bel ağrıları yaşadım bi kaç gün 16. 19. Günler arası falan sonra ağrı geçti göğüs hassasiyeti kalmıştı adetime 2 gün kala da peçeteye açık kahve renginde lekelenmeler geldi 2 gün sürdü ama günde bi kaç kere peçeteye sadece dün göğüs de hassasiyetim azaldı zaten aşırı bi hassasiyet yoktu bugün normalde adet günüm göğsümde hassasiyet azalınca çok umudum kalmadı ama açaba yerleşme kanaması mı kuşku da kaldım
İnşallah olur kardeşimAçıkçası çok korkuyorum tekrar test yapmaya. 1 yıldır istiyoruz olmuyor. Kuruma çizgisi mi diye korkuyorum
Kiz hamilemisin birde bu test kaç dakikada cikti acabaKızlar adet dönemime 3 4 gün var ovülasyon testi yaptım pike yakın çıktı bu şekilde koyulukta olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Aynen canım valla umutlaniyoruz sonra olmuyor artık takmicam bu ay hatta bugün hsg çektirdim bakalım hayırlısıgeçen ay bende de öyle oldu lekelenme olunca göğüsler bir anda söndü ve 2 gün sonra regl oldum şimdiden umutlanmamak en sağlıklısı olabilir
Bundan sonra bende test yapmicam lekelenme ağrı hersey yaşadım en son yine adet oldum aylardır böyle saçma sapan şeyler yaşıyorum bugün hsg çektirdim hayırlısı bakalım hepimiz için siz ne kadardır deniyorsunuzşu anda sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz bat 26 haziraz son 1 haftadır her an adet olacakmışım gibi ağrı geldi gitti göğüslerimde çok hassasiyet yok ama şimdi peçetede kahverengi lekelenme gördüm bakalım bende bu ay test yapmadım ne olacaksa olsun artık diye
Hsg nedir acaba ve gebeliğe faydalı bir seymi çünkü internette bakıyorum rahim filmi deniyor ama bircok kişi hsg den sonra gebe kaldım diyor ins hamile kalırızBundan sonra bende test yapmicam lekelenme ağrı hersey yaşadım en son yine adet oldum aylardır böyle saçma sapan şeyler yaşıyorum bugün hsg çektirdim hayırlısı bakalım hepimiz için siz ne kadardır deniyorsunuz
Aynen evet rahim filmi, şöyle oluyor eğer işte kadının hormonlar erkeğinde spermiogramında sorun yoksa işte yumurta olgunlaşma VS. Ama yine de 1 yılı gecik süredir bebek olusmuyorsa doktor talep ediyor. Çünkü eğer tuplerde biraz bile tıkanıklik olsa spermin ulaşması zor oluyormuş veya rahimde Herhangi anormallik var mı şekil bozukluğu falan buna bakıyorlar ve eğer ufak tıkaniklar varsa verilen ilaç etkisi ile açılıyormuş o yüzden de genel de 3-4 ay içerisinde gebe kalma olasılığı artiyormus canım bana da doktor o şekilde söyledi işlem sonrasıHsg nedir acaba ve gebeliğe faydalı bir seymi çünkü internette bakıyorum rahim filmi deniyor ama bircok kişi hsg den sonra gebe kaldım diyor ins hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?