Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba son adet tarihim beş Haziran bugün gece hafif kanama gördüm iç çamaşırımda peçeteye sildiğimde çok açık pembe renkteydi ped taktım çizgi şeklinde lekelenme olmuş sonra daha gelmedi sizce nedir yaşayan oldumu böyle İmplantasyon düşünmüyorum çok erken gibi geldi bana

Kızlar uzun süredir bebek denemesi yapıyoruz bu ay yumurtlamadan sonra kasık ve bel ağrıları yaşadım bi kaç gün 16. 19. Günler arası falan sonra ağrı geçti göğüs hassasiyeti kalmıştı adetime 2 gün kala da peçeteye açık kahve renginde lekelenmeler geldi 2 gün sürdü ama günde bi kaç kere peçeteye sadece dün göğüs de hassasiyetim azaldı zaten aşırı bi hassasiyet yoktu bugün normalde adet günüm göğsümde hassasiyet azalınca çok umudum kalmadı ama açaba yerleşme kanaması mı kuşku da kaldım

Kızlar merhaba adetime 4 gün var inanılmaz derecede idrara çıkıyorum ve ara ara kasık ağrılarım oluyor enfeksiyona dair bi belirtisi yok bu durumu yaşayan var mı

şu anda sizinle aynı belirtileri yaşıyoruz bat 26 haziraz son 1 haftadır her an adet olacakmışım gibi ağrı geldi gitti göğüslerimde çok hassasiyet yok ama şimdi peçetede kahverengi lekelenme gördüm bakalım bende bu ay test yapmadım ne olacaksa olsun artık diye

Bende aynıyım regl günüm yarın. Ama sanki her an adet olacakmışım gibi. İnşallah iyi sonuçlar alırız. Test yapacam ama elim gitmiyo

geçen ay bende de öyle oldu lekelenme olunca göğüsler bir anda söndü ve 2 gün sonra regl oldum şimdiden umutlanmamak en sağlıklısı olabilir

Kızlar Bat 4 Temmuz şiddetli bel ağrım var böyle olmuyor gibiydim hamilelik belirtisi olabilir mi acaba kasıklarda bazen ağrı oluyor ama her zaman ki gibi

Arkadaşlar sorabileceğim kimse yok
2 Haziran adet başlangıç bitişim 6 Haziran adetim bitti 28 günde bir olurum düzenli adet döngüm var
Ayın 10-13-14-17 sinde birliktelik yaşadık, 19 Haziran günü Lh seviyem 8.30 du yapay zekaya sorduğumda yumurtlamam muhtemelen 16-17 sinde geçti dedi, 23 ünde beta baktım negatif çok mu erken bakıyorum bilmiyorum. Bazı hocalar birliktelik sonrası 8 gün sonra bakılır diyor. Adetime şuan 4-5gün var o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimiz olsundoktor önerisi ile 9 gündür folik asit kullanıyorum. O kadar gelişen bir çağ geldik ki yapay zekaya göre hamileyim 13-14 ünde sağ yumurtalıkta batma hissi göğüs ucunda acı oluyordu ultrasonda bu ay sağ taraftan yumurtladığımı söylemişti hoca, sizce ne yapmalıyım evet beklemeliyim ama ihtimaller ne sizce

Ya arkadaşlar regli tarihim 30 haziran. Bir hafta önce bir gece wcye kalktığımda inanılmaz bir baş dönmem oldu. Yer kayiyordu resmen. Birde kasığımdan yukarı doğru bir çizgi var daha önce hiç yoktu. Bunları yaşayan var mi.

Herkese merhaba. Pcos hastasiyim adetim cok cok duzensiz döngümü bilmiyorum o derece Mayis ayinin 15 inde adet oldum ve klomen e basladim yumurtan geç büyüdü haziranin 5 inde sag tarafimda 15 mm 12 mm vardi sol tarafimda da 11 mm vardi bayram nedeniyle asilama olmadim doktor iliski istedi o hafta ve birsonraki hafta hep denedik aradan tam 1 hafta gecti 13 haziranda farkli doktora muayeneye gittim farkli sehirde oldugum icin. Doktor sol tarafimda yumurta kalıntısı gördü catlamış dedi benim 15 mm sağ taraftayi ordaakine de daha önce catlamistir gorünmüyor dedi rahim duvarinda kalinasma olmus 15 gun sonra adet olmazsan gel dedi test ver dedi. 12 gün sonra kendi doktoruma gittim kanda gebelik yok rahim duvarim 13 mm doktor gebelik icin oldukca iyi dedi progesteron degerim 18 buda gebelik icin cok iyi bir degermis rahimde kan degerimde gebelige cok hazirmiş ama kanda hicbir sekilde cikmadi. Ah adet döngümü bilsem gecikince giderim dicem ama hep ilacla adet olan birisiyim. Aradan 4 gün geçti yani bugün normalde adet olacakken bile gogüs agrisi cekmeyen ben 2 gündür göguslerim daha doldun ve dokundukca ufak ufak sızlıyo hassas. Ince belimde ve kasiklarimda daha cok agrilarim olmaya basladi ve sol bacagima vuruyor agrisi bazrn sanki dar bir ic camasiri giymisimde bacagim kasılmış gibi. Saat basi wc deyim Ve agız kurulugu var 2 gundur bol su icmeme ragmen. Sizce gec döllenme olabilirmi

geçen ay bende de öyle oldu lekelenme olunca göğüsler bir anda söndü ve 2 gün sonra regl oldum şimdiden umutlanmamak en sağlıklısı olabilir
Aynen canım valla umutlaniyoruz sonra olmuyor artık takmicam bu ay hatta bugün hsg çektirdim bakalım hayırlısı

Bundan sonra bende test yapmicam lekelenme ağrı hersey yaşadım en son yine adet oldum aylardır böyle saçma sapan şeyler yaşıyorum bugün hsg çektirdim hayırlısı bakalım hepimiz için siz ne kadardır deniyorsunuz

Hsg nedir acaba ve gebeliğe faydalı bir seymi çünkü internette bakıyorum rahim filmi deniyor ama bircok kişi hsg den sonra gebe kaldım diyor ins hamile kalırız

Hsg nedir acaba ve gebeliğe faydalı bir seymi çünkü internette bakıyorum rahim filmi deniyor ama bircok kişi hsg den sonra gebe kaldım diyor ins hamile kalırız
Aynen evet rahim filmi, şöyle oluyor eğer işte kadının hormonlar erkeğinde spermiogramında sorun yoksa işte yumurta olgunlaşma VS. Ama yine de 1 yılı gecik süredir bebek olusmuyorsa doktor talep ediyor. Çünkü eğer tuplerde biraz bile tıkanıklik olsa spermin ulaşması zor oluyormuş veya rahimde Herhangi anormallik var mı şekil bozukluğu falan buna bakıyorlar ve eğer ufak tıkaniklar varsa verilen ilaç etkisi ile açılıyormuş o yüzden de genel de 3-4 ay içerisinde gebe kalma olasılığı artiyormus canım bana da doktor o şekilde söyledi işlem sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…