Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba bende arti med test yaptım 2 gün peş peşe ikisinde de aniden silik çizgi çıktı. Bir kaç gün sonra bugün bebe time yaptım hiçbişey çıkmadı sizce yok mu ?

Kızlar merhaba bende arti med test yaptım 2 gün peş peşe ikisinde de aniden silik çizgi çıktı. Bir kaç gün sonra bugün bebe time yaptım hiçbişey çıkmadı sizce yok mu ?

Arti med doğru sonuç veren bir test değil.
Keşke kaldırılsa satıştan. Yanıltıyor herkesi.
O markayı yok sayın.

Herkese selamlar arkadaşlar, belki aranızda tecrübe eden vardır diye yazmak istedim. Ben hamile kalabilmek için 8 aydır uğraşıyorum 1 kimyasal gebelik dışında hiç olumlu sonuç alamadım. Geçen hafta adet oldum bir gariplik var normalde özellikle ilk 3 gün aşırı yoğun kanamam olur afedersiniz çeşme gibi akar ama bu sefer kanamam çok az oldu 6 gün sürdü ama hergün az az geldi. Ve vücudumda bazı belirtiler var kasık ağrısı meme hassasiyeti yumurtalık kısmında karın ağrısı gibi. Evde gebelik testi negatif. Kafam çok karıştı tecrübelerinize ve düşüncelerinize talibim teşekkürler

Kızlar 9haftalık gebelik sizce cinsiyet nedir?

Eklentiler

• 1000010842.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 154
  • 1000010843.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 139
Mrblar kızlar benim yumurtlamadan sonra 10.günüm düne kadar kasık ağrım batmalarım vardı hatta çok küçük lekede gördüm 3 gün önce ama bugün sadece gögüste şişkinlik başka bi belirtim yok sizce belirti için erken mi?

Kızlar bi sorum var ben lavaboya gittiğimde çok özür dilerim büyük abdest sırasında vajinadan sümüksü içinde minik kan pıhtıları olan bi akıntı geldi bu iki gün önce yine olmuştu başına gelen bi bilgisi olan varmı
Gebelik düşünüyorum reglime 2 gün var yumurtlamamın 10.günü

Merhaba canım benimde yumurtlama günlerimde pembemsi sümüksü akıntım olur doktor yumurta çatlarken de kanama yapabilir dedi bebek düşünüyorsan gebelik elde edebilirsin zaten regli bitisinde bir gün durup bir gün arayla ilişkiyi öneriyorlar erken yumurtlama yaşıyor olabilirsin değerlendir derim ..

Kızlar selam son adet tarihim 22 mayıs 28 inde de bitti sonrasında yumurtlama günlerini değerlendirdik yaklaşık 3 gündür kasık ağrım ara ara karın ağrım var dün de afedersiniz ishaldim göğsümde ateş gibi daha 6 aylık evliyim bu belirtiler psikolojik mi hamile olabilir miyim reglime 6 gün var belirtiler bu kadar erken olur mu ki

Bende bunu merak ediyorum ya belirtiler bu kadar erken meydana çıkar mı sizin regle kaç gün var benim 6 gün var da

Merhaba kızlar benim adetim 10 gün geçti bugün test yaptım çift cizgi cıktı direk hastaneye gittim beta hcg 2.6 cıktı normalde hep 0.1 cıkıyor du bu aralar kasıklarımda agrı midem bulanıyor ekşiyor ara ara kahveye yakın akıntım oluyor bazende peçeteye sildigimde kırmızı su gibi geliyor şimdi biraz bekleyip yine kan testi vercem sizde akıl almak istiyorum

Aynen öyle sol kasıgım agrıyo bulantım oluyo sırtım ve kalça ağrım oluyo göğüslerim aşırı hassas oluyo sık sık idrara çıkma oluyo ama gebelik değil regl oluyo

Ay tebrik ederim inşallah hamilesinizdir test yaptırdınızmı

Gerek yoksa boşuna vücuduna sentetik alma.
Daha doğal şeyler tüketebilirsin. Çörekotu Kuru gibi

Mrblar kızlar benim yumurtlamadan sonra 13.gün innovita diye bi marka ile gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı bilgisi olan varmı ? Regl 1 gün gecikti aynı zamanda

Eklentiler

• IMG_0420.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…