- 30 Aralık 2024
- 158
- 51
- 13
- 22
Kızlar merhaba bende arti med test yaptım 2 gün peş peşe ikisinde de aniden silik çizgi çıktı. Bir kaç gün sonra bugün bebe time yaptım hiçbişey çıkmadı sizce yok mu ?
Evet sanırım çünkü aynı anda bebe time ve arti med yaptım , arti med pozitif bebe time negatif…Arti med doğru sonuç veren bir test değil.
Keşke kaldırılsa satıştan. Yanıltıyor herkesi.
O markayı yok sayın.
Merhaba canım benimde yumurtlama günlerimde pembemsi sümüksü akıntım olur doktor yumurta çatlarken de kanama yapabilir dedi bebek düşünüyorsan gebelik elde edebilirsin zaten regli bitisinde bir gün durup bir gün arayla ilişkiyi öneriyorlar erken yumurtlama yaşıyor olabilirsin değerlendir derim ..Kızlar bi sorum var ben lavaboya gittiğimde çok özür dilerim büyük abdest sırasında vajinadan sümüksü içinde minik kan pıhtıları olan bi akıntı geldi bu iki gün önce yine olmuştu başına gelen bi bilgisi olan varmı
Gebelik düşünüyorum reglime 2 gün var yumurtlamamın 10.günü
Bende bunu merak ediyorum ya belirtiler bu kadar erken meydana çıkar mı sizin regle kaç gün var benim 6 gün var daMrblar kızlar benim yumurtlamadan sonra 10.günüm düne kadar kasık ağrım batmalarım vardı hatta çok küçük lekede gördüm 3 gün önce ama bugün sadece gögüste şişkinlik başka bi belirtim yok sizce belirti için erken mi?
Aynen öyle sol kasıgım agrıyo bulantım oluyo sırtım ve kalça ağrım oluyo göğüslerim aşırı hassas oluyo sık sık idrara çıkma oluyo ama gebelik değil regl oluyoben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Kizlar Procertin women kullanan yada duyan lutfen yardımBayağı pik çıkmış. Gebelik ihtimali var. Kan verin hiç test ile ugrasmaykn bence
Hiç duymadım valla canimKizlar Procertin women kullanan yada duyan lutfen yardım
Yumurta için veriliyormuş doktor hıc ıhtıyacın yok kafan rahtlası dıye verdım dedı bende aldım 12 gundur ıcıyorum ama yunurtlama haka görenedım canım sıkılıuor bugun dongunun 16. Gunu olcak yanı 16 haziranHiç duymadım valla canim
Ay tebrik ederim inşallah hamilesinizdir test yaptırdınızmıMerhaba kızlar benim adetim 10 gün geçti bugün test yaptım çift cizgi cıktı direk hastaneye gittim beta hcg 2.6 cıktı normalde hep 0.1 cıkıyor du bu aralar kasıklarımda agrı midem bulanıyor ekşiyor ara ara kahveye yakın akıntım oluyor bazende peçeteye sildigimde kırmızı su gibi geliyor şimdi biraz bekleyip yine kan testi vercem sizde akıl almak istiyorum
Gerek yoksa boşuna vücuduna sentetik alma.Yumurta için veriliyormuş doktor hıc ıhtıyacın yok kafan rahtlası dıye verdım dedı bende aldım 12 gundur ıcıyorum ama yunurtlama haka görenedım canım sıkılıuor bugun dongunun 16. Gunu olcak yanı 16 haziran
Ay tebrik ederim inşallah hamilesinizdir test yaptırdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?