- 6 Temmuz 2025
- 98
- 51
- 3
- 30
Akıntın nasıldı bende bugun yogun beyaz akıntı geldı 1 hafta once de beyaz ve sefaf geldı 2 hafta önce de kagverengi gelmıstı test negatifKızlar günaydın, bende yaşadıklarımı yazmak istedim. Belki benzer şeyleri yaşayanlara yol gösterir. Haziran ayında ilk defa ovulasyon testi kullandım. 25 haziran pik günüydü. Çatlama da 26 sıydı. Biz de 22-25-27 haziranı değerlendirdik. Ve benim 28 haziranda inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve dolgunluğum başladı. Sütyeni çıkarıp atmak istiyordum o derece. Ve bolca ağrıyordu. Başka bir belirtim ilk başlarda yoktu. Sonra temmuz başında, hazımsızlık gaz ağrısı ve tuvalet sorunu yaşamaya başladım. 5 temmuzda bel ağrısı ile uyandım, o gün baya şişkinlik bel ağrısı vs yaşadım. Ve göğüs ağrım hiç azalmamıştı. 6 temmuzda predictor early yaptım silik pembe çıktı. Göğsümün çevresinde benekler belirgin olmaya başladı. Öyle olunca 7 temmuzda da yaptım. 8inde de hem erken gebelik hem de kaset testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı. 8 i akşam da kan verdim beta hcg 139 çıktı. Regl tarihim 10 temmuz yani yarın. 11 temmuzda da doktora gideceğim bakalım sonuç yükselmiş olacak mı. Bulantı vs hiçbir şey yaşamadım
Yani öyle çok bir akıntım yok açıkçasıAkıntın nasıldı bende bugun yogun beyaz akıntı geldı 1 hafta once de beyaz ve sefaf geldı 2 hafta önce de kagverengi gelmıstı test negatif
Anladım canımYani öyle çok bir akıntım yok açıkçası
Seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesin kesinliklee kan testi yaptır hemenKızlar normalde bugün adet günüm testim böyle çıktı yalancı olabilir mi 2 farkı marka yaptım
Şu an aynı durumdayım 11 gün var iç çamaşırımda kahve pembe akıntı gördüm öbür ay tüp bebeğe başlayacaktım inşallah bebiştirBenim adete 11 kala pembe kahverengi akıntı geldi şüphelendim beta hcg 28 çıktı pazartesi kan tahlili vericem bel ve kasık ağrım oldu çok hayırlısı olsun inşallah diyelim artık
Adetin ne zaman canım 22 si mi çünkü benim de 11 gün kaldı sadece çok kötü göğüs ağrım var arada bel ağırısı o kadar ve mide bulantım var o çok erken olduğu için belirti olarak görmüyorum galiba sıcaktan oluyorŞu an aynı durumdayım 11 gün var iç çamaşırımda kahve pembe akıntı gördüm öbür ay tüp bebeğe başlayacaktım inşallah bebiştir
Evet 22 si gibi, 2 gün önceden göğüs ağrım başladı ve kasıklarımda ağrı var regl olucak gibi bugün akıntıda hafif pembelik gördüm lekelenme gibi başka bir şey yok adet içinde erken ama heveslenmekte istemiyorumAdetin ne zaman canım 22 si mi çünkü benim de 11 gün kaldı sadece çok kötü göğüs ağrım var arada bel ağırısı o kadar ve mide bulantım var o çok erken olduğu için belirti olarak görmüyorum galiba sıcaktan oluyor
Diğer arkadaşta da aynısı olmuş bende hiç böyle bir şey olmadı.Umarım sizin ki yerleşmedir çünkü evet adet için çok çok erken başka ihtimalde yokEvet 22 si gibi, 2 gün önceden göğüs ağrım başladı ve kasıklarımda ağrı var regl olucak gibi bugün akıntıda hafif pembelik gördüm lekelenme gibi başka bir şey yok adet içinde erken ama heveslenmekte istemiyorum
Benim de ki gündür bulantım var şiddetli göğüs hassasiyeti 23,23 gibi bat benim de aynı sizinle. Daha çok erken yumurtlama döneminde olabilir misinz bazen yumurtlama dönemlerinde de bazı belirtiler olabiliyormuşEvet 22 si gibi, 2 gün önceden göğüs ağrım başladı ve kasıklarımda ağrı var regl olucak gibi bugün akıntıda hafif pembelik gördüm lekelenme gibi başka bir şey yok adet içinde erken ama heveslenmekte istemiyorum
Hepimizin aynı hep beraber belirtilerimizi mi takip etsekBenim de ki gündür bulantım var şiddetli göğüs hassasiyeti 23,23 gibi bat benim de aynı sizinle. Daha çok erken yumurtlama döneminde olabilir misinz bazen yumurtlama dönemlerinde de bazı belirtiler olabiliyormuş
Ay çok iyi olurHepimizin aynı hep beraber belirtilerimizi mi takip etsek
Hahahah ay ben de öyleyim ama dayanamıyoruzAy çok iyi olurbir buçuk senedir deniyoruz adet düzensizliği var sebepsiz bu ay ovulasyon testi kullandım ben. Sizlerin belirtiler ve süreç ne durumda çok belirti aramayacağım dediğim her ay ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?