Belirtilerimiz aynı göğüslerimde aşırı acı hassasiyet var ama bunu daha önce de yaşamıştım çok umutlanmıştım ve çıkmadı tabi o zaman kendime kızıp düşünmeyeceğim demiştim (sözümde durma seviyem)Hahahah ay ben de öyleyim ama dayanamıyoruzbenim de 2.5 yıl oldu.Sadece göğüs ağrısı var.midem bulantım var ama erken belirti olmaz o bence sıcaktan oluyor.ve afedersin çok gaz var zaten gazım olunca tamam diyorum kesin adet olcam
Belirtilerimiz aynı göğüslerimde aşırı acı hassasiyet var ama bunu daha önce de yaşamıştım çok umutlanmıştım ve çıkmadı tabi o zaman kendime kızıp düşünmeyeceğim demiştim (sözümde durma seviyem)bulantı evet kesin sıcaktan oluyor benim de öyle , eşim diyor yoksaaa ama çok erken bir dönem bian önce 23 temmuz falan olsaaa
Evet bende öyle okudum en iyisi bugünleri değerlendireyim ama kasıklarımda ağrı da var vücudum yine oynuyor bana 1 yıldır her belirti oluyor bu adette tüp bebeğe başlayacağız ama umut işte inşallah ben geldim der bebeğimBenim de ki gündür bulantım var şiddetli göğüs hassasiyeti 23,23 gibi bat benim de aynı sizinle. Daha çok erken yumurtlama döneminde olabilir misinz bazen yumurtlama dönemlerinde de bazı belirtiler olabiliyormuş
İnşallah hepimiz bu ay mutlu haberi alırızHepimizin aynı hep beraber belirtilerimizi mi takip etsek
Biz de normalde bu ay başlayacaktık randevu da almıştık ama gitmeye bir gün kala ben vazgeçtim bu ay da bekleyelim içimde bir umut var dedim umarım ikimiz de tedaviye gerek kalmadan hamile kalırızİnşallah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla
Evet bende öyle okudum en iyisi bugünleri değerlendireyim ama kasıklarımda ağrı da var vücudum yine oynuyor bana 1 yıldır her belirti oluyor bu adette tüp bebeğe başlayacağız ama umut işte inşallah ben geldim der bebeğim
Ay inşallah başkasının başkasına ettiği dua tutarmış rabbim mucizelerini göndersin bizeBiz de normalde bu ay başlayacaktık randevu da almıştık ama gitmeye bir gün kala ben vazgeçtim bu ay da bekleyelim içimde bir umut var dedim umarım ikimiz de tedaviye gerek kalmadan hamile kalırız
Ay inşallah pozitifi görürsünüz tüp Bebek tedavisi öncesi çok sevinirim sizlere de dua edeceğimİnşallah isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla
Evet bende öyle okudum en iyisi bugünleri değerlendireyim ama kasıklarımda ağrı da var vücudum yine oynuyor bana 1 yıldır her belirti oluyor bu adette tüp bebeğe başlayacağız ama umut işte inşallah ben geldim der bebeğim
Mutlaka vardır canımAy inşallah başkasının başkasına ettiği dua tutarmış rabbim mucizelerini göndersin bizeben geçen ay başlıyordum doktorum yurt dışındaydı bu aya kaldı vardır bir hayır dedim
Rahim filmi bende çekildim anestezisiz, hatta nisanda laroskopi ameliyatı oldum çikolata kisti vardı cefasını çektim sefasını da sürerim inşallahAy inşallah pozitifi görürsünüz tüp Bebek tedavisi öncesi çok sevinirim sizlere de dua edeceğimben de rahim filmi çekileceğim adet olursam bu ay ona göre tedavi başlatacakmış doktorum
Canım ben de klomen kullanınca çok kısa sürmüştü senin anlattığın gibi doktora gittim sökülmemiş dedi.klomen bana yararamamıştı fena ağrılarım oldu.şişkinlik olmuştu.yerleşme de bildiğim kadarıyla hafif leke şeklinde oluyor .Bence bi doktora görünKızlar size bir sorum var lütfen yardımcı olun bana ,
Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama şöyle söyliyim 10 Haziran'da regl oldum ve 3. Günü klomen kullandım günde 2 tane 5 gün olmak üzere ama Dr kontrolü olmadan kendim kullandım ondan sonra ovu takibi yapmadım ama adetime 10 güne yakın kala kasıklarım belim ve göğüslerim ağrımaya başladım dedim herhalde adet olacam sonra bu ayın 10 nu adet tarihimken ayın 8 inde gece çok fazla ağrım oldu WC gittiğim de açık kırmızı sulu lekem vardı dedim adet oldum gene olmadı diye üzüldüm ertesi günü yani ayın 9 unda ağrım daha azdı ara ara gelen ağrılar vardı ama kanamamda aynı şekilde sulu ve açık kırmızıydı ama ne leke nede çoktu azdı gene ayın 10 unda lekeye döndü dedim kesildi duş alacam ama anlam veremedim ondan sonra 11 inde leke şeklinde devam etti ama rengi koyu olmadı hiç 12 de de bitti sadece silince geliyordu 13 de de kahverengi ye döndü ve sadece silince gelen lekeydi akşam doğru ve akşam açık pemde ama çok çok az silince gelen bi leke kesildi kesilecek şeklinde ve sadece kasıklarımdan bacağımın damarı çekilir gibi ağrı hissediyorum az her iki tarafta ayrı ayrı ara ara oluyor göğüslerim ağrımıyor artık ama ağırlaşmış gibi çok ve eğer o adetse adetim sökülmedi mi adet değilse yerleşme olabilir mi yerleşme nasıl oluyor bilmiyorum ben ve form da okudum ovu ile gebeliği öğrenenler varmış bende 11 de yaptım ikinci cizgi netti dünde aynı şekilde ne kadar doğru bilmiyorum ve elimde gebelik testi yok anca pazartesi alabilirim ovu testi resmine bakma isteyen olursa eklerim lütfen bana bir şey söyleyin çok uzun oldu ama tüm süreci yazmak istedim yanıltıcı olmaması adına
Bilmiyorum canım kesildi gibi yarın öbür gün test yapıp bakarım artık teşekkür ederimCanım ben de klomen kullanınca çok kısa sürmüştü senin anlattığın gibi doktora gittim sökülmemiş dedi.klomen bana yararamamıştı fena ağrılarım oldu.şişkinlik olmuştu.yerleşme de bildiğim kadarıyla hafif leke şeklinde oluyor .Bence bi doktora görün
Bize de haber ver canım.Bilmiyorum canım kesildi gibi yarın öbür gün test yapıp bakarım artık teşekkür ederim
Ben de 3 ay evvel düşük yaptım. Bu ay adetim 4 gün gecikti, mide bulantım, baş ağrı m, hafif baş dönmem var birkaç gündür. Bugün test yaptım negatifMerhabalar, 10 mayısta ölü doğum yaptım . Bu ay korunmadan ilişkiye girdik. Adetime 7 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı fakat hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorum. Halsizlik baş agrısı aşırı acıkma hissiyatı gibi . Sizce gebemiyim
Ayy çok sevindim umarım her şey yolundadır. Sonuç ne bu arada ?Kızlar günaydın, bende yaşadıklarımı yazmak istedim. Belki benzer şeyleri yaşayanlara yol gösterir. Haziran ayında ilk defa ovulasyon testi kullandım. 25 haziran pik günüydü. Çatlama da 26 sıydı. Biz de 22-25-27 haziranı değerlendirdik. Ve benim 28 haziranda inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve dolgunluğum başladı. Sütyeni çıkarıp atmak istiyordum o derece. Ve bolca ağrıyordu. Başka bir belirtim ilk başlarda yoktu. Sonra temmuz başında, hazımsızlık gaz ağrısı ve tuvalet sorunu yaşamaya başladım. 5 temmuzda bel ağrısı ile uyandım, o gün baya şişkinlik bel ağrısı vs yaşadım. Ve göğüs ağrım hiç azalmamıştı. 6 temmuzda predictor early yaptım silik pembe çıktı. Göğsümün çevresinde benekler belirgin olmaya başladı. Öyle olunca 7 temmuzda da yaptım. 8inde de hem erken gebelik hem de kaset testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı. 8 i akşam da kan verdim beta hcg 139 çıktı. Regl tarihim 10 temmuz yani yarın. 11 temmuzda da doktora gideceğim bakalım sonuç yükselmiş olacak mı. Bulantı vs hiçbir şey yaşamadım
Çok geçmiş olsun öncelikle, sanırım benimde negatif adet önce çektiğim sırt ağrısını yaşıyorum şuanBen de 3 ay evvel düşük yaptım. Bu ay adetim 4 gün gecikti, mide bulantım, baş ağrı m, hafif baş dönmem var birkaç gündür. Bugün test yaptım negatifinşallah sizin pozitiftir.
Dün Kan verdim 1600 çıktı. Karın ultrasonda kese 3000 bin üstünde çıkıyormuş. Biraz daha bekleyip tekrar gideceğimAyy çok sevindim umarım her şey yolundadır. Sonuç ne bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?