- 15 Temmuz 2025
- 39
- 34
- 3
- 30
İnşallah buraya hamileyim diye yazarsın canımO zaman bir selam da benden gelsin bu platformda ilk yorumum
1-2-3 Temmuzda ovulasyon akıntım oldu ve değerlendirdik. Sonra 8 Temmuzda sol kasığımda fındık büyüklüğünde bir yer 3-4 saat boyunca ağrıdı. Onun dışında bir belirtim olmadı BAT 18 Temmuz. Hiçbir belirtim yok sadece gün içinde biraz halsizligim oluyor bugün belimin sağ kısmına daha önce yasamadigim 2-3 dakikalık bir sancı girdi. Akıntım da yok. Ve biz 6-7 aydır deniyoruz. İlk düşünmeye başladığım zaman 7 tup kan aldılar her şey temiz çıktı geçen ay hormon testi yaptım o da çok iyi, eşim de sperm testi yaptı o da çok iyi en son doktor olmazsa gel rahim filmi çekelim belki tüp tıkalıdır dedi ama ben bu ay biraz farklı hissediyorum inşallah olur ya. Var mı benim gibi şeyler yaşayan güzel sonuç alan?
Amin inşallah en hayırlı şekilde hepimizin gönlündeki gerçekleşsinİnşallah buraya hamileyim diye yazarsın canım
Pik de kalmış sanırım geç çatlamışMerhaba pcosum var ama fsh normal, 2 aydır cyclo progynova kullanıyordum düzensizlik için. Sat 24 haziran bat da 24 temmuz apple sağlığa göre. 9 temmuzdan itibaren ovulasyon testine başladım biraz geç başladım çünkü ağustosta bebek düşüniyodum önceye çektim. İlacı da 3 tane kala bıraktım. 2-5-6-8-9-12-14 temmuz değerlendirdim. 8-9 temmuz akıntı olarak yumurtlama dönemi gibi kaygandı ama ovulasyon testine geç başladığım için kafam karıştı. Dünden beri garip bi mide bulantım ve kasıkta batmalarım var. Gebelik testi yaptım negatif ovulasyon testlerimi de ekledim lütfen iletişim kuralımEki Görüntüle 3617876
Pik de kalmış sanırım geç çatlamış
Senin bat ne zaman?Şuan kasık ağrım ve bulantım var
Reglinize daha var erken yapmışsın inşallah tutunmuşturMerhaba pcosum var ama fsh normal, 2 aydır cyclo progynova kullanıyordum düzensizlik için. Sat 24 haziran bat da 24 temmuz apple sağlığa göre. 9 temmuzdan itibaren ovulasyon testine başladım biraz geç başladım çünkü ağustosta bebek düşüniyodum önceye çektim. İlacı da 3 tane kala bıraktım. 2-5-6-8-9-12-14 temmuz değerlendirdim. 8-9 temmuz akıntı olarak yumurtlama dönemi gibi kaygandı ama ovulasyon testine geç başladığım için kafam karıştı. Dünden beri garip bi mide bulantım ve kasıkta batmalarım var. Gebelik testi yaptım negatif ovulasyon testlerimi de ekledim lütfen iletişim kuralımEki Görüntüle 3617876
Normalde düzensiz ama 24 temmuz diye bekliyorumSenin bat ne zaman?
İnşallah çok istiyorum ve içimde de bir his var inşallah yanılmamReglinize daha var erken yapmışsın inşallah tutunmuştur
Regl günü veya 1 gün geçince başka marka test deneyin freely güvenilir değilReglime 1-2 gün var ve göğüslerimde inanılmaz bi dolgunluk var. Az önce freely marka erken test yaptım negatif çıktıbu ay da olmadı. Hayırlısı diyelim
Merhaba aynı durumdayız benım de adet tarıhım 18 Temmuz ıkı gün var baya göğüs dolgunlugu var ve bel ağrısı oldu test yapmadım hayal kırıklığı olmasın dıye ama o markaya guvenılır denmıuor başka bır testle yapın benceReglime 1-2 gün var ve göğüslerimde inanılmaz bi dolgunluk var. Az önce freely marka erken test yaptım negatif çıktıbu ay da olmadı. Hayırlısı diyelim
Canım ikimizin de adet günü aynıydı hiç test yaptın mı M merlina123 canım senin de 23 Temmuz du demiBelirtilerimiz aynı göğüslerimde aşırı acı hassasiyet var ama bunu daha önce de yaşamıştım çok umutlanmıştım ve çıkmadı tabi o zaman kendime kızıp düşünmeyeceğim demiştim (sözümde durma seviyem)bulantı evet kesin sıcaktan oluyor benim de öyle , eşim diyor yoksaaa ama çok erken bir dönem bian önce 23 temmuz falan olsaaa
Öyle mi bir daha mı umut edeyimRegl günü veya 1 gün geçince başka marka test deneyin freely güvenilir değil
Aynen canım 23 ya da 24 Temmuz test yapmadım çoook erken zamanında çok yapmıştım daCanım ikimizin de adet günü aynıydı hiç test yaptın mı M merlina123 canım senin de 23 Temmuz du demi
Sen yaptın mıııCanım ikimizin de adet günü aynıydı hiç test yaptın mı M merlina123 canım senin de 23 Temmuz du demi
Az kaldı ınsallah hayırlısıyla rabbım nasıp etsınÖyle mi bir daha mı umut edeyimElizabeth1991 biraz daha bekleyelim bakalım
Yok canım ben de senin gibi zamanında çok yaptığım için beklemek istiyorumSen yaptın mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?