- 19 Eylül 2016
- 141
- 24
- 98
- 27
Adetime son 1 gün kaldı aşırı tedirgin ve sabırsızlıkla bekliyorum neler olacak. Çogu belirtilerim gebelik gibi ama bugün çok çok hafif sırt agrısı yaşadım adet gibi. Sol kasıgımda agrı oluyor gögüslerimde bir hassasiyet yok her gebelikte olmak zorunda mı acaba
Bugün de karın kasık ağrım bulantım ve halsizliğim var lütfen bakabilir misinizMerhaba pcosum var ama fsh normal, 2 aydır cyclo progynova kullanıyordum düzensizlik için. Sat 24 haziran bat da 24 temmuz apple sağlığa göre. 9 temmuzdan itibaren ovulasyon testine başladım biraz geç başladım çünkü ağustosta bebek düşüniyodum önceye çektim. İlacı da 3 tane kala bıraktım. 2-5-6-8-9-12-14 temmuz değerlendirdim. 8-9 temmuz akıntı olarak yumurtlama dönemi gibi kaygandı ama ovulasyon testine geç başladığım için kafam karıştı. Dünden beri garip bi mide bulantım ve kasıkta batmalarım var. Gebelik testi yaptım negatif ovulasyon testlerimi de ekledim lütfen iletişim kuralımEki Görüntüle 3617876
Bugün de karın kasık ağrım bulantım ve halsizliğim var lütfen bakabilir misiniz
Ola bilir canım gününü bekle inşallah hamilesindir. Benimde bat 25 temmuz böbrek tarafımda hafif batmalar oluyor ve popo tarafımda kas ağrım var oda bugün oluşdu ayaklarım da halsizlik hissi var ama ekstra bulantı baş dönmesi falan yok bilemiyorum inşallah hamileyizdirBugün de karın kasık ağrım bulantım ve halsizliğim var lütfen bakabilir misiniz
İnşallah ben hemşireyim zaten bugün erken ama çok halsiz olduğum için beta hcg verdim iki günr çıkarOla bilir canım gününü bekle inşallah hamilesindir. Benimde bat 25 temmuz böbrek tarafımda hafif batmalar oluyor ve popo tarafımda kas ağrım var oda bugün oluşdu ayaklarım da halsizlik hissi var ama ekstra bulantı baş dönmesi falan yok bilemiyorum inşallah hamileyizdir
İnşallah güzel habarler alırızİnşallah ben hemşireyim zaten bugün erken ama çok halsiz olduğum için beta hcg verdim iki günr çıkar
İnşallahİnşallah güzel habarler alırız
Aynıyızz pkos görünüm var dendi çok düzensizim 10unda yumurtlama gördüm 24ünü bekliyorum. Kasık ağrım var iki gündür, bugün akıntım başladı . bulantı da oluyor ama sıcak diye sıcağa yoruyorumNormalde düzensiz ama 24 temmuz diye bekliyorum
Ne belirtisi var ağrı mıYok canım ben de senin gibi zamanında çok yaptığım için beklemek istiyorumbenim adet belirtilerim var umudum yok açıkcası
Benimde adetim yarını gösterşyor ama 10 gündür gebelik belirtileri yaşıyorum çok tedirginimArkadaslar adetıme 2 gün var göğüs hassasıyetı yanında bel ağrısı ve bugün baş donmesı vardı tansıyonum düşmüş ölçtüm yarın kan versem betada çıkar mı acaba
Bende oyleyımBenimde adetim yarını gösterşyor ama 10 gündür gebelik belirtileri yaşıyorum çok tedirginim
10 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı üzüldüm ama yinede umudum var tüm gebelik belirtilerini yaşıyorumBende oyleyımbelırtıler bıkac gündür var test yapmak ıstemıyorum hayal kırıklığı olmasın dıye bekliyorum ama böyle olunca bugün yarın kan verıcem sabahtan test yaptınız mı
24 temmuzSenin bat ne zaman?
Üzülmeyın etken yapmışsınız bende erken yaptım negatıftı.belırtılerım var benimde ınsallah gönlümüze göre hayırlısı olsın yakınmış tarıhlerımız10 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı üzüldüm ama yinede umudum var tüm gebelik belirtilerini yaşıyorumTest vermedim daha . Bi kaç gün geçsin dedim adetten
Sizin ne zaman adet :)Üzülmeyın etken yapmışsınız bende erken yaptım negatıftı.belırtılerım var benimde ınsallah gönlümüze göre hayırlısı olsın yakınmış tarıhlerımız
Benım de 18 Temmuz ıkı gün kaldıSizin ne zaman adet :)
Ayy benimde dua edelim nolurBenım de 18 Temmuz ıkı gün kaldı
Olur tabıkı rabbım hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah haberdar edın benı de :)Ayy benimde dua edelim nolur
Tamam inşallah sizde yazın unutursamOlur tabıkı rabbım hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah haberdar edın benı de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?