Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bugün de karın kasık ağrım bulantım ve halsizliğim var lütfen bakabilir misiniz

Ola bilir canım gününü bekle inşallah hamilesindir. Benimde bat 25 temmuz böbrek tarafımda hafif batmalar oluyor ve popo tarafımda kas ağrım var oda bugün oluşdu ayaklarım da halsizlik hissi var ama ekstra bulantı baş dönmesi falan yok bilemiyorum inşallah hamileyizdir

İnşallah ben hemşireyim zaten bugün erken ama çok halsiz olduğum için beta hcg verdim iki günr çıkar

kızlar merhaba, 5 temmuzda hsg çekimi yapıldı adet tarihim 23 temmuz ama benim 8 gündür önce gögüs uçlarımda ağrı oldu şimdide dolgunluk ve agrı var. regli belirtisi olsa bu kadar erken olmadı hiç ama sadece göğüs ağrısı var. onun dışında bir belirti yok.

kesin kafada kuruyorum :)

Normalde düzensiz ama 24 temmuz diye bekliyorum
Aynıyızz pkos görünüm var dendi çok düzensizim 10unda yumurtlama gördüm 24ünü bekliyorum. Kasık ağrım var iki gündür, bugün akıntım başladı . bulantı da oluyor ama sıcak diye sıcağa yoruyorum

Arkadaslar adetıme 2 gün var göğüs hassasıyetı yanında bel ağrısı ve bugün baş donmesı vardı tansıyonum düşmüş ölçtüm yarın kan versem betada çıkar mı acaba

Bende oyleyım belırtıler bıkac gündür var test yapmak ıstemıyorum hayal kırıklığı olmasın dıye bekliyorum ama böyle olunca bugün yarın kan verıcem sabahtan test yaptınız mı
10 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı üzüldüm ama yinede umudum var tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum Test vermedim daha . Bi kaç gün geçsin dedim adetten

10 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı üzüldüm ama yinede umudum var tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum Test vermedim daha . Bi kaç gün geçsin dedim adetten
Üzülmeyın etken yapmışsınız bende erken yaptım negatıftı.belırtılerım var benimde ınsallah gönlümüze göre hayırlısı olsın yakınmış tarıhlerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…