- 14 Ekim 2018
- 20
- 1
- 86
- 32
Ben görüyorum hemenmi çıktı öyleysi hamilesinYarın tam günüm az önce yaptım test bu şekilde çıktı burdan görünüyormu acaba?
Ben görüyorum hemenmi çıktı öyleysi hamilesievet yaptığımda hemen çıktı 5 dk sonra daha net belli oldu ama normal kaset testte yaptım negatif çıktı. Acaba bu erken olduğu için çıkmış olabilirmi
Bu markaOlabilir test markası neydi?
Bide yarını bekle canımBu marka
Test yaptınızmı hiç. Bi evde yapın belki çıkarKızlar selam. Bugün regl günüm ama hala olmadı birkaç kez oldu sandım bembeyaz bir akıntı geldi göğüslerim çok hassas ama regl önce bu hep oluyor bende bir de arada çok hafif kasıklarımda Ağrı oluyor anlık ve geçiyor. Hamile olma ihtimalim var mı sizce
Merhaba benimde regl günüm 18 de sol kasıgımda agrı var gögüste hassasiyet yok ama diger tüm belirtiler var tuvalete gitmeye korkuyorum adet oldum mu diyeKızlar selam. Bugün regl günüm ama hala olmadı birkaç kez oldu sandım bembeyaz bir akıntı geldi göğüslerim çok hassas ama regl önce bu hep oluyor bende bir de arada çok hafif kasıklarımda Ağrı oluyor anlık ve geçiyor. Hamile olma ihtimalim var mı sizce
Bana testin bozuk gibi geldi canım ya normalde çizgi biraz daha kalın olmuyor mu bu çok ince olmuş iki gün sonra tekrar yap benceYarın tam günüm az önce yaptım test bu şekilde çıktı burdan görünüyormu acaba?
Ya inşallah hamilesinizdir :) benim pek ümidim yoktu hayal kırıklığına uğramamak için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama ihtimali de bir içimi kıpırdatmıyor değilMerhaba benimde regl günüm 18 de sol kasıgımda agrı var gögüste hassasiyet yok ama diger tüm belirtiler var tuvalete gitmeye korkuyorum adet oldum mu diye(
Bende aynı şekilde değilim diye hissediyorum ama alttan alttan umudum kendini saklamıyor , hepimiz hayırla saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı. Ben anneler gününde ölü doğum yaptım maalesef şuan yaşasaydı 8 aylıktımYa inşallah hamilesinizdir :) benim pek ümidim yoktu hayal kırıklığına uğramamak için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama ihtimali de bir içimi kıpırdatmıyor değil
Çok geçmiş olsun bu kez gönlünüze göre olsun inşallahBende aynı şekilde değilim diye hissediyorum ama alttan alttan umudum kendini saklamıyor , hepimiz hayırla saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı. Ben anneler gününde ölü doğum yaptım maalesef şuan yaşasaydı 8 aylıktım
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun bu kez gönlünüze göre olsun inşallah
sinirlilik.alınganlık.göğüs hassasiyeti azaldı sadece ucu ağrıyor kaşınıyor.gaz var.bulantı var.halsizlik.bel ağrısı.bunlar canımNe belirtisi var ağrı mı
Canım fazla gaz olması belirtiler arasında mı 1 haftadır gazdan ölecegimsinirlilik.alınganlık.göğüs hassasiyeti azaldı sadece ucu ağrıyor kaşınıyor.gaz var.bulantı var.halsizlik.bel ağrısı.bunlar canım
Evet canım ama adet belirtisinde de gaz var o yüzden bu tek başına belirti olarak yetmiyor maalesefCanım fazla gaz olması belirtiler arasında mı 1 haftadır gazdan ölecegim
Sen ara ara kontrol et inşallah yerleşme olurBenim bu sabah da kahverengi az bi akıntım oldu sizce yerleşme midir rüyamda testi pozitif gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?