Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yarın tam günüm az önce yaptım test bu şekilde çıktı burdan görünüyormu acaba?

Eklentiler

• IMG_4073.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_4074.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar selam. Bugün regl günüm ama hala olmadı birkaç kez oldu sandım bembeyaz bir akıntı geldi göğüslerim çok hassas ama regl önce bu hep oluyor bende bir de arada çok hafif kasıklarımda Ağrı oluyor anlık ve geçiyor. Hamile olma ihtimalim var mı sizce

Test yaptınızmı hiç. Bi evde yapın belki çıkar

Merhaba benimde regl günüm 18 de sol kasıgımda agrı var gögüste hassasiyet yok ama diger tüm belirtiler var tuvalete gitmeye korkuyorum adet oldum mu diye (

Merhaba benimde regl günüm 18 de sol kasıgımda agrı var gögüste hassasiyet yok ama diger tüm belirtiler var tuvalete gitmeye korkuyorum adet oldum mu diye (
Ya inşallah hamilesinizdir :) benim pek ümidim yoktu hayal kırıklığına uğramamak için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama ihtimali de bir içimi kıpırdatmıyor değil

Ya inşallah hamilesinizdir :) benim pek ümidim yoktu hayal kırıklığına uğramamak için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama ihtimali de bir içimi kıpırdatmıyor değil
Bende aynı şekilde değilim diye hissediyorum ama alttan alttan umudum kendini saklamıyor , hepimiz hayırla saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı. Ben anneler gününde ölü doğum yaptım maalesef şuan yaşasaydı 8 aylıktım

Benim bu sabah da kahverengi az bi akıntım oldu sizce yerleşme midir rüyamda testi pozitif gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…