- 8 Haziran 2023
- 293
- 99
- 28
Gazım 2 haftadır çok var normalde hiç bir adetimde sırt agrısından başka belirti yaşamam ama gazım ön taraftan çıkıyor bir sebebi olabilir miEvet canım ama adet belirtisinde de gaz var o yüzden bu tek başına belirti olarak yetmiyor maalesef
Kızlar benim adetime 5 gün var dün gece eşimle birlikte olduk sabah çok az kahverengi akıntım olduğunu gördüm acaba adete yakın ilişkiye girdik diye mi oldu.Ya da yerleşme mi kafam çok karışık
Hadi inşallah bize güzel haberler verBenim bu sabah da kahverengi az bi akıntım oldu sizce yerleşme midir rüyamda testi pozitif gördüm
Canım bir gebelik planlıyor muydun eğer bekliyorsan yerleşme kanaması olabilirKızlar benim adetime 5 gün var dün gece eşimle birlikte olduk sabah çok az kahverengi akıntım olduğunu gördüm acaba adete yakın ilişkiye girdik diye mi oldu.Ya da yerleşme mi kafam çok karışık
Evet canım 2.5 yıldır istiyoruzCanım bir gebelik planlıyor muydun eğer bekliyorsan yerleşme kanaması olabilir
Canım inan belirtilerle alakalı hiçbir fikrim yok keşke yardımcı olabilsenGazım 2 haftadır çok var normalde hiç bir adetimde sırt agrısından başka belirti yaşamam ama gazım ön taraftan çıkıyor bir sebebi olabilir mi
İnşallah canım ya ama bilmiyorum hiç ümitli değilimHadi inşallah bize güzel haberler ver
İnşallah nurcan ya ilk deneyişim ama çok istiyorum ve heyecanlıyım hepimize nasip olsun kolaylıkla hcg aldırdım dün biraz erken ama olsun çok sabırsız bir insanım yazıcam gelişmeleriSen ara ara kontrol et inşallah yerleşme olur
Ayyy hadi inşallah bekliyorumm güzel haber verirsin bizedeİnşallah nurcan ya ilk deneyişim ama çok istiyorum ve heyecanlıyım hepimize nasip olsun kolaylıkla hcg aldırdım dün biraz erken ama olsun çok sabırsız bir insanım yazıcam gelişmeleri
Ayyy hadi inşallah bekliyorumm güzel haber verirsin bizede
inşallahAyyy hadi inşallah bekliyorumm güzel haber verirsin bizede
Çok yakın bizim hadi bakalım inşallah ikimiz de hayırlı müjdeleri alırız haberleşelimBende 25 temmuzu bekliyorum inşallah değer beklidiyimizi ama çok heyecanlıyım
Benim 22 sinde ama hiç test yapmadım göğüslerim çok şişti başka belirtim yok bir de 11 gün kala kahve lekelenme oldu bir seferlik acaba sıcaklardan mı oldu, hevesim kırılıyor her seferinde umutlu değilim o yüzden bu adette tüp bebeğe başlayacağım zatenCanım ikimizin de adet günü aynıydı hiç test yaptın mı M merlina123 canım senin de 23 Temmuz du demi
İnşallah tamamÇok yakın bizim hadi bakalım inşallah ikimiz de hayırlı müjdeleri alırız haberleşelim
ne kadardır istiyorsun canımBenim 22 sinde ama hiç test yapmadım göğüslerim çok şişti başka belirtim yok bir de 11 gün kala kahve lekelenme oldu bir seferlik acaba sıcaklardan mı oldu, hevesim kırılıyor her seferinde umutlu değilim o yüzden bu adette tüp bebeğe başlayacağım zaten
Benim de bugün kahverengi lekem oldu.büyük ihtimalle adetim sökülecek.tüp bebek sürecini paylaşırsan çok sevinirim canım çünkü bizde düşünüyoruzBenim 22 sinde ama hiç test yapmadım göğüslerim çok şişti başka belirtim yok bir de 11 gün kala kahve lekelenme oldu bir seferlik acaba sıcaklardan mı oldu, hevesim kırılıyor her seferinde umutlu değilim o yüzden bu adette tüp bebeğe başlayacağım zaten
2 yıllık evliyim geçen yazdan beri 1 yıldır bebiş istiyoruz laroskopi kapalı kist ameliyatı oldum çikolata kisti vardı doktor uğraşmayın tüp bebek yapalım dedi devlette rapor yazdı devlet hastanesinde yaptırcamne kadardır istiyorsun canım
Tabiki paylaşırım korkulacak bir şeyi yok diyorlar bir de kimseye söylemedim ben kimse bilmeyince iyi oluyorBenim de bugün kahverengi lekem oldu.büyük ihtimalle adetim sökülecek.tüp bebek sürecini paylaşırsan çok sevinirim canım çünkü bizde düşünüyoruz
Canım ben de öyle kimseye söylemeyi düşünmüyoruz.zaten kimse çocuk düşündüğümüzü de bilmiyor.en iyi böyleTabiki paylaşırım korkulacak bir şeyi yok diyorlar bir de kimseye söylemedim ben kimse bilmeyince iyi oluyor
Ben regl oldum sanırım ya akıntım koyulaştıİnşallah tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?