Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benim adetime 5 gün var dün gece eşimle birlikte olduk sabah çok az kahverengi akıntım olduğunu gördüm acaba adete yakın ilişkiye girdik diye mi oldu.Ya da yerleşme mi kafam çok karışık

Kızlar benim adetime 5 gün var dün gece eşimle birlikte olduk sabah çok az kahverengi akıntım olduğunu gördüm acaba adete yakın ilişkiye girdik diye mi oldu.Ya da yerleşme mi kafam çok karışık

Benim bu sabah da kahverengi az bi akıntım oldu sizce yerleşme midir rüyamda testi pozitif gördüm
Hadi inşallah bize güzel haberler ver

Canım bir gebelik planlıyor muydun eğer bekliyorsan yerleşme kanaması olabilir

Canım ikimizin de adet günü aynıydı hiç test yaptın mı M merlina123 canım senin de 23 Temmuz du demi
Benim 22 sinde ama hiç test yapmadım göğüslerim çok şişti başka belirtim yok bir de 11 gün kala kahve lekelenme oldu bir seferlik acaba sıcaklardan mı oldu, hevesim kırılıyor her seferinde umutlu değilim o yüzden bu adette tüp bebeğe başlayacağım zaten

ne kadardır istiyorsun canım

Benim de bugün kahverengi lekem oldu.büyük ihtimalle adetim sökülecek.tüp bebek sürecini paylaşırsan çok sevinirim canım çünkü bizde düşünüyoruz

Benim de bugün kahverengi lekem oldu.büyük ihtimalle adetim sökülecek.tüp bebek sürecini paylaşırsan çok sevinirim canım çünkü bizde düşünüyoruz
Tabiki paylaşırım korkulacak bir şeyi yok diyorlar bir de kimseye söylemedim ben kimse bilmeyince iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…