Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde günüm de kramplar vardi ama adet ağrısı gibi değildi. Birde çok yoğun akıntım vardı adetim 4 gün geçince test yaptım pozitif çıktı

Biz de normalde bu ay başlayacaktık randevu da almıştık ama gitmeye bir gün kala ben vazgeçtim bu ay da bekleyelim içimde bir umut var dedim umarım ikimiz de tedaviye gerek kalmadan hamile kalırız
Merhaba benim tek tüpüm açık amh değerim düşük 36 yaşındayım. 2 yıl önce düşüğüm oldu bu aya kadar da tutmadi ocak ayında infertiliteye gittim hgs vs onlarla uğraştım. Bana direk tüp bebek sen normal yolla gebe kalamazsin dedi doktor. Bende dedim ki tüp bebekten başka bir şey yok mu dedim aşılama var ama onda da tutması çok çok düşük dedi bende tamam o zaman aşılama istiyorum dedim tamam dedi önümüzdeki ay adetin 2. Günü gel dedi bizde eşimle 3 ay takviye vs kullanalim kendimiz deneyelim öyle gidelim dedik 3 ay 4 ay oldu tam Haziran'da gidelim dedik eşimin izinli olduğu tarihte adet olacaktım neyse temmuzda deneriz dedik. Rabbim bi mucize nasip etti 6 haftalık gebeyim. Umudunuzu hiç kaybetmeyin rabbim ummadığıniz anda nasip ediyor bana soracak olursanız ne yaptınız diye 2 ay ovulasyon ile takip ettim elimde 3 4 tane ovulasyon testi kalmıştı aşağı yukarı yumurtlama tarihini de biliyordum test koyu çıktı ama vardi yumurtlamaya 2 gün falan vardı bende rasgele değerlendirdim. Kendimi de rabbim veriyorsa da vardır bir bildiği vermiyorsada belki de benim 1 tane çocuğum varmış nasibimde dedim. Memlekete gidince de malum herkes 2. Yok mu ne zaman düşüneceksin vakit geçiyor Yaşın geçiyor diyorlardı bende onlara ben istiyorum ama Allah nasip etmiyor bende sıkıntı olduğu için olmuyor napiyim dedim önceden bu şeyler canımı yakıyordu ama kabullendim yüzleştim

Canım ya gözün aydın inşallah bekleyib sabreden herkese nasib etsin Allahım amin

Canım okurken o kadar mutlu oldum ki. Bende buna inanıyorum nasip ne zamansa o zaman alıcam yavrumu.Bu ay adetime 4 gün kala adet oldum.Çok umutluydum ama olmadı.önümüzdeki ay da eşim göreve gidecek.Yani tedavi seneye kaldı.Her şey de var bir hayır.Bir sene içinde takviye kullanıp kendime iyi bakmayı düşünüyorum.Umarım sende hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım.

Kesinlikle öyle canım rabbim öyle bi düzene sokuyor ki. Stres yapmadan inşallah hayırlısı ile kolaylıkla tez zamanda nasıp etsin inşallah. Benimde son 2 ay 5 gün olan adetim 3 er gün gelip kesiliyordu kendi kendime herhalde menapoza girecem diye düşünüyordum. Ah o görevler. Bizimde öyle olduğu için 1 sene olmadi zaten. İnşaallah tez zamanda güzel haberler almanı dilerim.

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Biz de 4 yıldır 2. Çocuk için bekliyoruz ama olmuyor. Geçen yıl bir aşılama, bir de tüp bebek yaptırdık tutmadı. Yaşım da 35 artık geçiyor diye de üzülüyorum ama olmayınca olmuyor.

Amin inşallah en kısa sürede rabbim sizede nasip etsin çok iyi anlıyorum sizi ama yaşım geçti diye hiç düşünmeyin heves olduktan sonra yaş çok önemli değil.bende nasıp olursa 37 yaşında doğum yapacağım. Ki 43 yaşında anne olanlar var. Siz Instagram da bir gebenin günlüğüne baktınız mı. Orda bir sürü güzel hikaye var. Bana umut oldu açıkçası Takviye için yönlendirme yapıyor. Ceylan hanımla bi konuşun. Ovulasyon takibi yapıyor musunuz. Ben uygulamaya göre bakıyordum yumurtlama belirtilerini yakalayamadim. Ovulasyonla buldum. Birde 2 kere ilik nakli olan bir çocuğa trombosit kan bağışı yaptım. Acaba oda mi etkili oldu bilmiyorum inanın.Ama rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin içinde bende dahil sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar merhaba benim reglime 3 gün var ovülasyon testim bu şekilde çıktı 1 senedir deniyoruz yumurtlama günlerim hep bellidir ayda 2 kere yumurtlamam olmaz sizce yumurtlamamı tekrardan oluyor yoksa gebe olabilir miyim elimde bugun test yok o yuzden erken gebelik yapamadım

Eklentiler

• IMG_1537.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_1536.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 146
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…