Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba bu gün tam 9 haftalık hamileyim 5 haftalıkken bebeği gördük kalp atışlarını duyduk doktora düzenli gidiyorum herşey yolundaydı büyümesi kalp atışları kanama alanım yoktu vitamin dışında hiç ilaçta kullanmadım ama dün ilk kez bacaklarıma bulaşacak kadar kanamam oldu apar topar doktorum çağırdı gittik progestan iğne yaptı kanama durdu bu gün yine kanama alanı görülmedi bebeğin durumu ve kalp atışı bakıldı herşey yolunda dedi ama tedbir için progestan başlandı sizce neden ne oluyor bebeğime birşey olurmu perşembe tekrar gidecem

Kızlar gebelik var mı ben silik çizgi görüyorum rengime 2 gün var erken test yoktu elimde kaset test vardı. 2 gün önce de minicik bir kan gördüm yerleşme olabileceğini düşündüm.

Eklentiler

• 1000135234.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleme:
Canım yanıtın için teşekkür ederim şuan kasıklarıma ağrı girdi regl olacağım sanıyorum ki umutlarımı bu ay da

Kızlar merhaba 7+4 haftalık hamileyim kasık ağrım çekme batma var sanki aşşağı doğru baskı uyguluyor gibi ayakta şiddetli oturunca hafifliyor uzanınca geçiyor aynı hafta da aynı şeyleri yaşayan oldu mu bide kabızlık var belki onun etkisidir diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da kalp atışını duyduk herşey sağlıklı ilerliyor dedi 2 gün önce doktor ama daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum ilk defa bu kadar ilerledik yardımcı olur musunuz bana lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…