- 19 Eylül 2016
- 142
- 25
- 98
- 27
Gebesin canım hayırla saglıkla al kucagınalabaqouick erken gebelik buldum evde oda böyle cıktı ama ilk ıdrar degildi yinede dogrumudurgecen ay bebetüme yalancı pozitif vermisti tedirginim
öyleymişimGebesin canım hayırla saglıkla al kucagınaBu arada inşallah o küllüktekileri sen içmedin
pozitif görünüyor canim hayirli olsunnnlabaqouick erken gebelik buldum evde oda böyle cıktı ama ilk ıdrar degildi yinede dogrumudurgecen ay bebetüme yalancı pozitif vermisti tedirginim
yaa sana da hayirli olsun canimm saglikla kucaginiza alin insallah bizlere de dua edin umarim bizde bu ay bu guzel haberi alirizBende az önce test yaptım 10 saniye bile geçmeden iki çizgi çıktı
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinöyleymişimamin inşallah bugünü çok bekledim
Hayırlı olsun canım fotoğrafı varmı? Ve belirtilerin varmıydı?Bende az önce test yaptım 10 saniye bile geçmeden iki çizgi çıktı
Rabbim hayırla saglıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimyaa sana da hayirli olsun canimm saglikla kucaginiza alin insallah bizlere de dua edin umarim bizde bu ay bu guzel haberi aliriz
Şuan dışarıdayım eve geçince hemen atayımHayırlı olsun canım fotoğrafı varmı? Ve belirtilerin varmıydı?
Tamam canımŞuan dışarıdayım eve geçince hemen atayımCanım bu benim ikinci gebelikti digeri ölü doğum oldu . Benim ikisinde de daha adetime 2 hafta varken belirtiler oluyordu halsizlik koku hassasiyeti hepsi vardı
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşlabaqouick erken gebelik buldum evde oda böyle cıktı ama ilk ıdrar degildi yinede dogrumudurgecen ay bebetüme yalancı pozitif vermisti tedirginim
Tamam canım
Canım bence adetinin geçmesini bekle sonra tekrar test yapKızlar gebelik var mı ben silik çizgi görüyorum rengime 2 gün var erken test yoktu elimde kaset test vardı. 2 gün önce de minicik bir kan gördüm yerleşme olabileceğini düşündüm.Eki Görüntüle 3620866
Canım yanıtın için teşekkür ederim şuan kasıklarıma ağrı girdi regl olacağım sanıyorum ki umutlarımı bu ay da rafa kaldıracağım anlaşılanCanım bence adetinin geçmesini bekle sonra tekrar test yap
Canım yanıtın için teşekkür ederim şuan kasıklarıma ağrı girdi regl olacağım sanıyorum ki umutlarımı bu ay da
Canım yanıtın için teşekkür ederim şuan kasıklarıma ağrı girdi regl olacağım sanıyorum ki umutlarımı bu ay da rafa kaldıracağım anlaşılan. Rica ederim canım ne demek belki gebelik belirtisidir
Herhangi bir belirtiniz var mı pekilabaqouick erken gebelik buldum evde oda böyle cıktı ama ilk ıdrar degildi yinede dogrumudurgecen ay bebetüme yalancı pozitif vermisti tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?