- 19 Eylül 2016
- 142
- 25
- 98
- 27
İçin rahat olsun canım 10 haftaya kadar kasık agrısı normal. Bende de kabızlık var . Bunların hepsi gebelikle alakalı canım korkmaKızlar merhaba 7+4 haftalık hamileyim kasık ağrım çekme batma var sanki aşşağı doğru baskı uyguluyor gibi ayakta şiddetli oturunca hafifliyor uzanınca geçiyor aynı hafta da aynı şeyleri yaşayan oldu mu bide kabızlık var belki onun etkisidir diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da kalp atışını duyduk herşey sağlıklı ilerliyor dedi 2 gün önce doktor ama daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum ilk defa bu kadar ilerledik yardımcı olur musunuz bana lütfen
beta 3 gün önce 29 cıktı hıcbır belırtım yoktuHerhangi bir belirtiniz var mı peki
Ya benim daha önce çok fazla düşüğüm olduğu için buda riskli gebelik o yüzden endişeliyim ve korkuyorumİçin rahat olsun canım 10 haftaya kadar kasık agrısı normal. Bende de kabızlık var . Bunların hepsi gebelikle alakalı canım korkma
Laboquick yada prodoctor güvenilir diğerleri yanıltıyor, benimde 5 gün var regle az önce pembeye turuncu arası akıntı geldi anlamadım yerleşme mi acabaSlm arkadaşlar ben aranızda yeniyim ben dün gebelik testi yaptim regilime 6 gün varken nomi diye erken gebelik testi anında ikinci çizgi belirdi bugün albi diye kaset test yaptim bembeyaz hiç bir yok hangisi güvenilir ve regilime beş gün var
Yok yapmadım gecikince yaparım her ay aynı serüven yordu beniAy evet bende duymuştum inşallah yerlesiyodur bebiş siz test yaptinizmi evde
Klasik göğüs hassasiyeti kasık batması var ama havalardan mıdır bilmem cok fazla yüksek vücut ısısı ayaklarım ellerim yüzünçm yanıyor resmenPeki beirtileriniz varmi
Ay benimde bacağıma vuruyor özellikle geceleri, inşallah bebişlerimizdir sebebiBende sadice kaşık ağrısı var bacağıma vuruyo
İnşallah kuzumm hayırlısıylaAy inşallah canım cok istiyorum bu ay ikimizde hayırlı haberi bir birimize veririz ınsalah canim tabi bütün ane olmak isteyen kardeslerimize
Evet benimde öyle her ay oluyor yaCanım benim göğüslerim agriyo adet öncesi oldugu gibi bir hafta önce başlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?