Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İçin rahat olsun canım 10 haftaya kadar kasık agrısı normal. Bende de kabızlık var . Bunların hepsi gebelikle alakalı canım korkma

Slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim ben dün gebelik testi yaptim regilime 6 gün varken nomi diye erken gebelik testi anında ikinci çizgi belirdi bugün albi diye kaset test yaptim bembeyaz hiç bir yok hangisi güvenilir ve regilime beş gün var

Laboquick yada prodoctor güvenilir diğerleri yanıltıyor, benimde 5 gün var regle az önce pembeye turuncu arası akıntı geldi anlamadım yerleşme mi acaba

Ay evet bende duymuştum inşallah yerlesiyodur bebiş siz test yaptinizmi evde

Ay inşallah canım cok istiyorum bu ay ikimizde hayırlı haberi bir birimize veririz ınsalah canim tabi bütün ane olmak isteyen kardeslerimize

Canım benim göğüslerim agriyo adet öncesi oldugu gibi bir hafta önce başlayan

Regl son 7 gün gözüküyor mayıs ayında bir düşüğüm oldu. Bu ay Hayıt tohumu kullandım. Diğer hamileliğim beklemiyordum o yüzden hiç bir belirtiyi hatırlamıyorum ama geciktiği için test yapmıştım. Bu ay yumurtlama günleri 3 gün değerlendirdim. Şuan da koca iri iri sırtımda ve yüzümde sivilceler çıktı. Sol kasık ağrım zonklama şeklimde ara ara geliyor. Göğüslerim de dolgunluk yok uçlarda hassasiyet var. Ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akışkan bazen sulu bir akıntım var.

Vücut ölçümü yapan kızlar, ilk defadır adet günü vücut ısım inip, 2ci gün tekrar yükselip nerdeyse sabit kalmış, bu durumu yaşayan oldu mu hiç? Bi de adet bitmesine rağmen hale tek taraflı kasık ağrısı yaşıyorum, ağrı değilde böyle çekiliyor gibi, normalde adet günü ağrım olur biterdi o gün ağrı, ama hala davam ediyor

Kac yillik topikmis masallah bekleyen herkezin kicagi dolsun insallah burdada yerimi alayim beklemedeyim test yapacagim gunu iple cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…