Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba, reglime iki gün var, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yaptım böyle çıktı, normalde kesinlikle tek çizgi çıkardı (2 senedir istiyoruz kısmet olmuyordu) emin de değilim. Sizce ne yapmalıyım var mıdır?

Eklentiler

• IMG_7556.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_7553.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 150
İmkânınız varsa yarın özel bir hastanede beta hcg testi yaptırın bence. Emin olamayız kanda görmeden

Bence kan testi yaptırmadan MR çektirmeyin sanki ikinci çizgi silik çıkmış gibi

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Ya bende sol bacagimin arka kisminda diz hizasindan yukariya uzanan bir gerilme agrisi gibi bir sey var ilk defa yasiyorum. Sanki esneme hareketi yapmisim da orasi oyle kalmis gibi uzunlamasina. Bu bir hamilelik belirtisi midir

Dun de adete 4 gun kala predictor test yaptim bu sekilde cikti

Eklentiler

• IMG_3394.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_3395.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 139
Hosbulduk on agustos regl gunum.ne zaman test yapsam cikar bipmedigimden adetimin gecmesini bekleyecegim
Benimki de 8 Ağustos epeydir deneyip epeyce hayal kırıklığı yaşadığım için günüm geçmeden hatta günümü 3 gün geçmeden yani 11 Ağustostan önce test yapmayı hiç düşünmüyorum günüm 2 gün geçiyor test yapıyorum negatif çıkıyor sonra regl oluyorum genelde hatta bir arkadaşım regline 4 gün kala kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı ve sonra regl olmayınca hamile olduğunu öğrendi. Sakin olup farklı şeylerle uğraşmak gerekiyor sanırım bu bekleme sürecinde. Umarım gönlüne göre olur
Merhabalar kan tahlili verdim pozitif çıktı, yükselmesini bekleyeceğiz şu an
çok sevindim Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla sağlıkla inş

Tesekkur ederim Allah hepimizin gonlundekini kucagimiza nasip etsin.oyalaniyorum gunler zor geciyor ama sabredegim bakalim

Adet günüm de kanamam oldu ama 2 gün sürdü biraz çoktu ama böyle olmuyordum normalde adet günüme 15 gün öncesinden göğüs hassasiyeti falan başladı acaba hamile olabilir miyim yarın kan testi vericem ama heyecandan uyuyamıyorum

Gecikmemin 12. günü. Önceki kimyasal gebelikte 11. gün pozitifi gördüm diye bugün bir ümit test yaptım ama kocaman bir negatif çıktı maalesef. Napıcam bilmiyorum

Kanama kırmızıysa yerleşme kanaması değildir kahve ya da açık pembe ve miktar olarak ta azsa yerleşme kanaması olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…