Hoş geldiniz ne zaman regl olma gününüzKac yillik topikmis masallah bekleyen herkezin kicagi dolsun insallah burdada yerimi alayim beklemedeyim test yapacagim gunu iple cekiyorum
İmkânınız varsa yarın özel bir hastanede beta hcg testi yaptırın bence. Emin olamayız kanda görmedenArkadaşlar merhaba, reglime iki gün var, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yaptım böyle çıktı, normalde kesinlikle tek çizgi çıkardı (2 senedir istiyoruz kısmet olmuyordu) emin de değilim. Sizce ne yapmalıyım var mıdır?
Benim de şu an öyle sağ kasıktan bacağa ağrı atıyorsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Bence kan testi yaptırmadan MR çektirmeyin sanki ikinci çizgi silik çıkmış gibiArkadaşlar merhaba, reglime iki gün var, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yaptım böyle çıktı, normalde kesinlikle tek çizgi çıkardı (2 senedir istiyoruz kısmet olmuyordu) emin de değilim. Sizce ne yapmalıyım var mıdır?
HosbuldukHoş geldiniz ne zaman regl olma gününüz
Ya bende sol bacagimin arka kisminda diz hizasindan yukariya uzanan bir gerilme agrisi gibi bir sey var ilk defa yasiyorum. Sanki esneme hareketi yapmisim da orasi oyle kalmis gibi uzunlamasina. Bu bir hamilelik belirtisi midirsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhabalar kan tahlili verdim pozitif çıktı, yükselmesini bekleyeceğiz şu anBence kan testi yaptırmadan MR çektirmeyin sanki ikinci çizgi silik çıkmış gibi
Benimki de 8 Ağustos epeydir deneyip epeyce hayal kırıklığı yaşadığım için günüm geçmeden hatta günümü 3 gün geçmeden yani 11 Ağustostan önce test yapmayı hiç düşünmüyorum günüm 2 gün geçiyor test yapıyorum negatif çıkıyor sonra regl oluyorum genelde hatta bir arkadaşım regline 4 gün kala kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı ve sonra regl olmayınca hamile olduğunu öğrendi. Sakin olup farklı şeylerle uğraşmak gerekiyor sanırım bu bekleme sürecinde. Umarım gönlüne göre olurHosbuldukon agustos regl gunum.ne zaman test yapsam cikar bipmedigimden adetimin gecmesini bekleyecegim
çok sevindim Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla sağlıkla inşMerhabalar kan tahlili verdim pozitif çıktı, yükselmesini bekleyeceğiz şu an
Kaç çıktı beta değeriMerhabalar kan tahlili verdim pozitif çıktı, yükselmesini bekleyeceğiz şu an
Tesekkur ederim Allah hepimizin gonlundekini kucagimiza nasip etsin.oyalaniyorum gunler zor geciyor ama sabredegim bakalimBenimki de 8 Ağustos epeydir deneyip epeyce hayal kırıklığı yaşadığım için günüm geçmeden hatta günümü 3 gün geçmeden yani 11 Ağustostan önce test yapmayı hiç düşünmüyorum günüm 2 gün geçiyor test yapıyorum negatif çıkıyor sonra regl oluyorum genelde hatta bir arkadaşım regline 4 gün kala kan testi yaptırmıştı negatif çıkmıştı ve sonra regl olmayınca hamile olduğunu öğrendi. Sakin olup farklı şeylerle uğraşmak gerekiyor sanırım bu bekleme sürecinde. Umarım gönlüne göre olur
çok sevindim Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla sağlıkla inş
Kanama kırmızıysa yerleşme kanaması değildir kahve ya da açık pembe ve miktar olarak ta azsa yerleşme kanaması olabilirAdet günüm de kanamam oldu ama 2 gün sürdü biraz çoktu ama böyle olmuyordum normalde adet günüme 15 gün öncesinden göğüs hassasiyeti falan başladı acaba hamile olabilir miyim yarın kan testi vericem ama heyecandan uyuyamıyorum
Ay benımde 10 Ağustos . Ben 6 sında yapacagım . HaberleselımHosbuldukon agustos regl gunum.ne zaman test yapsam cikar bipmedigimden adetimin gecmesini bekleyecegim
Bende dokuzunda yapmayi planliyorum insallah guzel haberler yazarizAy benımde 10 Ağustos . Ben 6 sında yapacagım . Haberleselım
benımde 8 ağustos bende takıp edeyım sızı :))Ay benımde 10 Ağustos . Ben 6 sında yapacagım . Haberleselım
İnsallah canımBende dokuzunda yapmayi planliyorum insallah guzel haberler yazariz
Güzel haberlerını beklıyorumbenımde 8 ağustos bende takıp edeyım sızı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?