Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar ilk idrarla ovülasyon yapmıştım reglim 3 gün gecikti. BAT gününden beri regl olacak gibi sancı var sol taraf belirgin şekilde oldum sanıyorum ne gelen var ne giden. Ayrıca akıntım vs yok böyle öğrenen oldu mu?

Yarn hemen kan ver bakalim pozitif sanirim simdiden hayirli olsun

Banada pozitif gibi geldi cizgiler cok net.sol taraf agrisi bendede var buyuk ihtimalle hamilesiniz.yinede kan vermek garantilemek daha iyi olur.insallah olmustur

Yani benim çok umudum yok hiç bir belirti de yok güzel haberlerinizle mutlu oluyorum ne diyeyim herşeyin hayırlısı

Regl günün geçti mi? Niye ovülasyon testi yaptın? Bilmediğim için soruyorum canım erken gebelik testi niye yapmadın?

Öncelikle merhaba çoğu hamilelik belirtisi adet zamanı geçtikten sonra oluyor Hatta birçok insanla ikinci üçüncü haftadan sonra başlıyor birçok belirti Yani bu biraz karnım ağrıdı göğsüm şişti yok Göğsümün ucu ağrıdı bunlar aslında hepsi psikolojik adet dönemi yaklaştığından da göğsü arayabilir her randevuyu hormonel durumdan da ağrıyabilir yani burada çok dikkatimi çeken bir durum var herkes, göğüslerini anlatıp duruyor . Umarım hamile çıkarsınız üzülmeyin boşuna illede ağrı yada belirti olması gerekmiyor.

Merhabalar, 6+3 haftalık gebeyim

Arkadaşlar ultrasonda 6 haftalık olarak çıktı fakat son adet tarihime göre bugün 7+1 olmam lazım hangisini dikkate almalıyım

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben gebe kaldığım zaten cok fazla karin agrisi 2 gün çektim ilk 4 gün kabiz olup sonrasında ishal oldum cok sicak basıyor ve cok terliyorum ağzımda da hep değişik bi tat var sirt ağrım ve bazen anı dönemlerde kasik agrisi oluyor 6 haftalik gebeyim kesem gözüktü cocuk icinde haftaya doktora gidicem inşallah guzel sonuçlar alirim Rabbım isteyen herkese nasil etsin bende 3 yil bekledim

Kizlar merhaba bat a 6 gün varken yaptım böyle çıktı ben mi goruyorum sadece sizde bu bakar mısınız kasık batmalari halsizlik akıntı belirtilerin var hemen silik belirdi 3 dk da ama çok aşırı silik gibi birsey

Merhaba lütfen yorumlar mısınız

Merhaba kızlar bat a 7 gün kala yaptım test böyle çıktı dün de yaptım dün de silik çıktı bugün hcg verdim 0.1 geldi böyle olup daha sonra hcg si yükselen oldu mu acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…