Benim de 8 Ağustos ama ben 10 una kadar bekleyeceğim gelmezse 10unda test yaptıracağımİnsallah canım
İnsallah hıc bırımızın kı gelmezBenim de 8 Ağustos ama ben 10 una kadar bekleyeceğim gelmezse 10unda test yaptıracağım
Yarn hemen kan ver bakalim pozitif sanirim simdiden hayirli olsunKızlar ilk idrarla ovülasyon yapmıştım reglim 3 gün gecikti. BAT gününden beri regl olacak gibi sancı var sol taraf belirgin şekilde oldum sanıyorum ne gelen var ne giden. Ayrıca akıntım vs yok böyle öğrenen oldu mu?
Eki Görüntüle 3626251
Banada pozitif gibi geldi cizgiler cok net.sol taraf agrisi bendede var buyuk ihtimalle hamilesiniz.yinede kan vermek garantilemek daha iyi olur.insallah olmusturKızlar ilk idrarla ovülasyon yapmıştım reglim 3 gün gecikti. BAT gününden beri regl olacak gibi sancı var sol taraf belirgin şekilde oldum sanıyorum ne gelen var ne giden. Ayrıca akıntım vs yok böyle öğrenen oldu mu?
Eki Görüntüle 3626251
Bu yüzden çok seviyorum burayı herkes kendi başına gelmiş gibi hiç tanımadığı biri için seviniyor umarım gönlüne göre olurYarn hemen kan ver bakalim pozitif sanirim simdiden hayirli olsun
Regl günün geçti mi? Niye ovülasyon testi yaptın? Bilmediğim için soruyorum canım erken gebelik testi niye yapmadın?Kızlar ilk idrarla ovülasyon yapmıştım reglim 3 gün gecikti. BAT gününden beri regl olacak gibi sancı var sol taraf belirgin şekilde oldum sanıyorum ne gelen var ne giden. Ayrıca akıntım vs yok böyle öğrenen oldu mu?
Eki Görüntüle 3626251
Evet reglim 5 gün geçti gebelik testim yoktu elimde olan ovülasyonla yaptım. Dün kan ve idrar verdim daha çıkmadı onu bekliyorummmRegl günün geçti mi? Niye ovülasyon testi yaptın? Bilmediğim için soruyorum canım erken gebelik testi niye yapmadın?
Öncelikle merhaba çoğu hamilelik belirtisi adet zamanı geçtikten sonra oluyor Hatta birçok insanla ikinci üçüncü haftadan sonra başlıyor birçok belirti Yani bu biraz karnım ağrıdı göğsüm şişti yok Göğsümün ucu ağrıdı bunlar aslında hepsi psikolojik adet dönemi yaklaştığından da göğsü arayabilir her randevuyu hormonel durumdan da ağrıyabilir yani burada çok dikkatimi çeken bir durum var herkes, göğüslerini anlatıp duruyor . Umarım hamile çıkarsınız üzülmeyin boşuna illede ağrı yada belirti olması gerekmiyor.Adetime son 1 gün kaldı aşırı tedirgin ve sabırsızlıkla bekliyorum neler olacak. Çogu belirtilerim gebelik gibi ama bugün çok çok hafif sırt agrısı yaşadım adet gibi. Sol kasıgımda agrı oluyor gögüslerimde bir hassasiyet yok her gebelikte olmak zorunda mı acaba
Merhabalar, 6+3 haftalık gebeyimÖncelikle merhaba çoğu hamilelik belirtisi adet zamanı geçtikten sonra oluyor Hatta birçok insanla ikinci üçüncü haftadan sonra başlıyor birçok belirti Yani bu biraz karnım ağrıdı göğsüm şişti yok Göğsümün ucu ağrıdı bunlar aslında hepsi psikolojik adet dönemi yaklaştığından da göğsü arayabilir her randevuyu hormonel durumdan da ağrıyabilir yani burada çok dikkatimi çeken bir durum var herkes, göğüslerini anlatıp duruyor . Umarım hamile çıkarsınız üzülmeyin boşuna illede ağrı yada belirti olması gerekmiyor.
Umarım güzel haberlerini alırızEvet reglim 5 gün geçti gebelik testim yoktu elimde olan ovülasyonla yaptım. Dün kan ve idrar verdim daha çıkmadı onu bekliyorummm
Evet bugün betam çıktı hamileyimUmarım güzel haberlerini alırız
Ben gebe kaldığım zaten cok fazla karin agrisi 2 gün çektim ilk 4 gün kabiz olup sonrasında ishal oldum cok sicak basıyor ve cok terliyorum ağzımda da hep değişik bi tat var sirt ağrım ve bazen anı dönemlerde kasik agrisi oluyorErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba lütfen yorumlar mısınızbu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Ben de gördüm gibi tekrarla yarınEki Görüntüle 3627431 Eki Görüntüle 3627432
Kizlar merhaba bat a 6 gün varken yaptım böyle çıktı ben mi goruyorum sadece sizde bu bakar mısınız kasık batmalari halsizlik akıntı belirtilerin var hemen silik belirdi 3 dk da ama çok aşırı silik gibi birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?