Kandaki beta hcg yükselmeden idrar testine yansımaz yani test sonucunuz hatalı ama erken yapmışsınız beta döllenmeden 9-10 gün sonra yükselir yani hala umudunuz varMerhaba kızlar bat a 7 gün kala yaptım test böyle çıktı dün de yaptım dün de silik çıktı bugün hcg verdim 0.1 geldi böyle olup daha sonra hcg si yükselen oldu mu acaba yaEki Görüntüle 3627510
Canım ben 7 gün varken yaptım hiç bir şey çıkmadı ama çok üzülmüştüm bir nevi tüm gebelik belirtileride vardı günüm geçtikten sonra yaptım gebeydim bence gün geçmesini bekle . Şuan bir şey gözükmüyor gibiEki Görüntüle 3627431 Eki Görüntüle 3627432
Kizlar merhaba bat a 6 gün varken yaptım böyle çıktı ben mi goruyorum sadece sizde bu bakar mısınız kasık batmalari halsizlik akıntı belirtilerin var hemen silik belirdi 3 dk da ama çok aşırı silik gibi birsey
Biliyorum hemşireyim ben de ama garip bi durum içindeyim yani bugün yine evde test yaptım silik çıktıKandaki beta hcg yükselmeden idrar testine yansımaz yani test sonucunuz hatalı ama erken yapmışsınız beta döllenmeden 9-10 gün sonra yükselir yani hala umudunuz var
benimde reglime 10 gün var yumurtlama üzerinden 4 gün geçti kasığıma arada acıtacak derece bir ağrı girip çıkıyor göğüs hassasiyetim falan yok bakalım sabırsızlıkla bekliyorum..Benımde reglime 10 gün var 3 gündür inanılmaz bır gögüs agrım ve uclarında hassasiyet var cok hafif kasık ağrım var anlık olup da geçebiliyor bu kadar erken belirti olabilir mi yumurtlama günümde neredeyse 3 günü geçti yumurtlama dönemini ve öncesini değerlendirdik
Karnım aynı regl olacak gibi arada ağrıyor test yapmaya korkuyorumBen gebe kaldığım zaten cok fazla karin agrisi 2 gün çektim ilk 4 gün kabiz olup sonrasında ishal oldum cok sicak basıyor ve cok terliyorum ağzımda da hep değişik bi tat var sirt ağrım ve bazen anı dönemlerde kasik agrisi oluyor6 haftalik gebeyim kesem gözüktü cocuk icinde haftaya doktora gidicem inşallah guzel sonuçlar alirim Rabbım isteyen herkese nasil etsin bende 3 yil bekledim
Yaptınız mı testKarnım aynı regl olacak gibi arada ağrıyor test yapmaya korkuyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYaptım şu an elim ayağım titriyor Eki Görüntüle 3628406
Çok teşekkür ederim aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ay çok sevindim o el ayak titremesini bilirimYaptım şu an elim ayağım titriyor Eki Görüntüle 3628406
Ayy hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYaptım şu an elim ayağım titriyor Eki Görüntüle 3628406
Canım bence negatifKızlar sizce pozitif mi adet tarihime 3 gün var. Freely test. Daha önce yalancı pozitif alan var mı ?
Yaa. Bende bir çizgi görmüştüm aslında. Bir haftadır devam eden bel ağrım var bugünde kasıklarım ağrımaya başladıCanım bence negatif
Canım bende bekle adetin geçsin öyle tekrar yapYaa. Bende bir çizgi görmüştüm aslında. Bir haftadır devam eden bel ağrım var bugünde kasıklarım ağrımaya başladı
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah benimde erken gebelik testim bu şekilde çıktı ilk saniyelerde ovulasyon testi de vardı onu da yaptım iki çizgide kopkoyu çıktı adetime 8 gün varken beta hcg bakılmıştı negatif çıkmıştı acaba hamile miyimdir bilmiyorum kafam karıştı korkuyorum da ya yoksa diye silik olan gebelik testi koyu olan ovulasyon testiBen gebe kaldığım zaten cok fazla karin agrisi 2 gün çektim ilk 4 gün kabiz olup sonrasında ishal oldum cok sicak basıyor ve cok terliyorum ağzımda da hep değişik bi tat var sirt ağrım ve bazen anı dönemlerde kasik agrisi oluyor6 haftalik gebeyim kesem gözüktü cocuk icinde haftaya doktora gidicem inşallah guzel sonuçlar alirim Rabbım isteyen herkese nasil etsin bende 3 yil bekledim
Var ben.. bu markayla yapmıştım pozitif gösterdi ama değilmişKızlar sizce pozitif mi adet tarihime 3 gün var. Freely test. Daha önce yalancı pozitif alan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?