Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Malesef 1.20 çıktı gebelik yok adet günüm dündü olsaydı kanda çıkardı heralde yani söktürücü kullansam mı bilemedim
Ne yaptın test yaptın mı tekrar? Bende bu sabah oldum ama normalde bat 8 ekimde anlamadım iyiki test yapmadım

kızlar merhaba.benimde bat 9 eylül adet döngüm 24 gün adetim 3 gün gecikti.test yapmadım negatifi görmeyim diye.. bıçak saplaması gibi belime bacaklarıma vuran ağrı var kuyruk sokumumdan iniyor sanki.normalde ağrım olur adetim gelir ama 3 gündür gelmiyor kasıklarımda sızı belimde sızı var sizce bunlar belirtimi.test yapsam çıkarmı

benim bat 9 ekim göğüs hassasiyetim ve akıntı durumum cok fazla gecen hafta sürekli kasığımda batma seklinde ağrılar oluyodu bakalım batı beklicem

Kızlar selam bat 9 eylül aktif bel ağrım kasıklarımda batma durumu akıntım devam ediyor ara ara o yüzden bugün test yaptım hafif silikte olsa ikinci cizgiyi gördüm suan aktif olarak sol boşluğumda bir ağrı var sizce neden olabilir test görüntüsü eklicem ama burada kalite düstüğünden belli olmayabilir pek ama gercekte daha belirgin duruyor

Eklentiler

• IMG_9257.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG_9254.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_9252.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_9251.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_9249.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 169
Arkadaşlar adetime 4 gün var beta 6,700 çıktı sizce pozitif mi bilgilendirirmisiniz

Var gibi duruyor sabah tekrar yapın isterseniz. Benim de bat 9 Ekim bende yok ama sizin adınıza çok sevindim

Merhaba arkadaşlar dün size ilettiğim testlerden sonra sol karın boşluğumda hafif hafif bir ağrı var neden olabilir sizce dünkü test 2.cizgi silik ama var gibi cıktı

Merhaba arkadaşlar dün size ilettiğim testlerden sonra sol karın boşluğumda hafif hafif bir ağrı var neden olabilir sizce dünkü test 2.cizgi silik ama var gibi cıktı
Arkadaslar selam bugün innıvita ovulasyon testimin icinden cıkan gebelik testini yaptım ilk idrarla falan değil bu arada bu sekilde sonuc bat 9 ekim

Eklentiler

• 7CBDC6FD-7FA2-490F-A666-63DD99FB0896.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_9273.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 173
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
İnsandan insana değişiyor ama bende halsizlik baş dönmesi mide bulantısı ve yanma sırt ve alt karnımda ara ara ağrılar giriyordu bazen yürüyünce sol kasığımda batma oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…