- 26 Ağustos 2025
- 69
- 36
- 3
- 27
Arkadaşlar hafif mide bulantısı ve mide yanması var sizce bu gebelik belirtismi benim adetim çok düzensiz nezmn yumurtlama günü belirliyemiyorum korunmasiz ilişki olduErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Negatif çıksa bile neden ümitsiz olasınız? Salacağım kararınızı bence uygulayın ama asla ümitsizliğe kapılmadan.Kızlar benim dün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım yani bir gün gecikmiş sayılıyor hiçbir belirtim yok adet belirtilerim dışında aslında hiç umudum da yok. Buralara da artık gelemeyecem salacam gitsin demiştim. Şimdi test yapmaya korkuyorum yine negatifi görürüm diye neden şuan yazdım sizlerle paylaştım bilmiyorum ama ümitsizlik kötü bir şeymişkendimi çok üzgün hissediyorum sizce yine test alayım mı? Yoksa birkaç gün bekleyeyim mi tekrar hayal kırıklığına uğramamak için
Desteğiniz yüzümü gülümsetti teşekkür ederimNegatif çıksa bile neden ümitsiz olasınız? Salacağım kararınızı bence uygulayın ama asla ümitsizliğe kapılmadan.
İnşaAllah en doğru ve en güzel zamanda çok güzel, kolay ve hayrlı olacak şekilde alırsınız haberiDesteğiniz yüzümü gülümsetti teşekkür ederimRabbim gönlümüze göre versin inşallah vardır bunda da bir hayır
Teşekkür ederim en güzeli en hayırlısı sizi de bulsun inşallahİnşaAllah en doğru ve en güzel zamanda çok güzel, kolay ve hayrlı olacak şekilde alırsınız haberiyüzünüz her daim gülümsesin
İnan bende senin gibiyim test yapamaya korkuyorum hep bu mutlak bu sefer belki hamile olsam diye ama tekrar hasta oluyorum hayal kırıklığına uğruyorum bu arada ben sadece 3 aylık evliyim 3 ay içerisinde 4 kez regl oldum korunmasız ilişki olmasına rağmen gebe kalamıyorum adet düzensiz tarihimden daha erken oluyorum ve inandım ki bu psikoloji çok kötü bir şeyKızlar benim dün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım yani bir gün gecikmiş sayılıyor hiçbir belirtim yok adet belirtilerim dışında aslında hiç umudum da yok. Buralara da artık gelemeyecem salacam gitsin demiştim. Şimdi test yapmaya korkuyorum yine negatifi görürüm diye neden şuan yazdım sizlerle paylaştım bilmiyorum ama ümitsizlik kötü bir şeymişkendimi çok üzgün hissediyorum sizce yine test alayım mı? Yoksa birkaç gün bekleyeyim mi tekrar hayal kırıklığına uğramamak için
İçinizi ferah tutun henüz çok erken ve çok normalİnan bende senin gibiyim test yapamaya korkuyorum hep bu mutlak bu sefer belki hamile olsam diye ama tekrar hasta oluyorum hayal kırıklığına uğruyorum bu arada ben sadece 3 aylık evliyim 3 ay içerisinde 4 kez regl oldum korunmasız ilişki olmasına rağmen gebe kalamıyorum adet düzensiz tarihimden daha erken oluyorum ve inandım ki bu psikoloji çok kötü bir şey
Kızlar korkumu yenip test yaptım şöyle bir şey olduİnşaAllah en doğru ve en güzel zamanda çok güzel, kolay ve hayrlı olacak şekilde alırsınız haberiyüzünüz her daim gülümsesin
Çok sevindim bacım Allah inşallah banada nasip ederKızlar korkumu yenip test yaptım şöyle bir şey olduAma hala inanamıyorum Allahım sana şükürler olsun. İnşallah en kısa zamanda bekleyen herkes evlat haberini alır hayırlısıyla
Amin amin inşallahÇok sevindim bacım Allah inşallah banada nasip eder
Bugün fazlasıyla acikiyorum Sabah mide bulantısı oldu ama yüzümde sivilce de çıkıyor sence bu regl belirtsiimi yoksa gebelik miAmin amin inşallah
Canım sonucun nedir benimde dpo8 de peçeteye silince açık kahve leke geldi devamı gelmedi yerleşme mi acabaKızlar eve geldiğimde günlük pede 1-2 damla pembe gelmiş afedersiniz sildiğimde de açık kahverengi geliyor endişe etmeme gerek var mı dpo10 bu kanama ne kadar sürüyor veya bu yerleşme mi
Bebiş ben regl oldum o gecenin sabahıCanım sonucun nedir benimde dpo8 de peçeteye silince açık kahve leke geldi devamı gelmedi yerleşme mi acaba
Aa öyle mi hayılırısı canım. Bende test yaptım da negatif şuan iğne etkisi geçmiş bir kaç gün sonra yine yaparım test çizgi yoksa gebelikte yoktur muhtemelenBebiş ben regl oldum o gecenin sabahı
Bence herkeste gerçekten farklı oluyor ve insan kendini çok dinlememeli belirti aramamalı bu aya hiç ihtimal vermiyordum bel ağrısı dışında hiçbir belirtim de olmadı açıkçası. Dediğim gibi asla beklemiyordum bu ay ne belirti aradım ne de başka bir şey ama nasip olunca oluyor. Her şey kafada bitiyormuş. Stres en en büyük sorun biliyorum çok zor ben de yaşadım ama hayatı akışına bırakmak lazımmışBugün fazlasıyla acikiyorum Sabah mide bulantısı oldu ama yüzümde sivilce de çıkıyor sence bu regl belirtsiimi yoksa gebelik mi
Nasıl bel ağrısımi vardı sende şuan benimde bel ağrısı varBence herkeste gerçekten farklı oluyor ve insan kendini çok dinlememeli belirti aramamalı bu aya hiç ihtimal vermiyordum bel ağrısı dışında hiçbir belirtim de olmadı açıkçası. Dediğim gibi asla beklemiyordum bu ay ne belirti aradım ne de başka bir şey ama nasip olunca oluyor. Her şey kafada bitiyormuş. Stres en en büyük sorun biliyorum çok zor ben de yaşadım ama hayatı akışına bırakmak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?