Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benim dün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım yani bir gün gecikmiş sayılıyor hiçbir belirtim yok adet belirtilerim dışında aslında hiç umudum da yok. Buralara da artık gelemeyecem salacam gitsin demiştim. Şimdi test yapmaya korkuyorum yine negatifi görürüm diye neden şuan yazdım sizlerle paylaştım bilmiyorum ama ümitsizlik kötü bir şeymiş kendimi çok üzgün hissediyorum sizce yine test alayım mı? Yoksa birkaç gün bekleyeyim mi tekrar hayal kırıklığına uğramamak için

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Arkadaşlar hafif mide bulantısı ve mide yanması var sizce bu gebelik belirtismi benim adetim çok düzensiz nezmn yumurtlama günü belirliyemiyorum korunmasiz ilişki oldu

Mide bulantısı ve mide yanması sizce belirtimi adetim düzensiz yumurtalama gününü belirliyemiyorum korunmasiz ilişki oldu sizce

Negatif çıksa bile neden ümitsiz olasınız? Salacağım kararınızı bence uygulayın ama asla ümitsizliğe kapılmadan.

İnan bende senin gibiyim test yapamaya korkuyorum hep bu mutlak bu sefer belki hamile olsam diye ama tekrar hasta oluyorum hayal kırıklığına uğruyorum bu arada ben sadece 3 aylık evliyim 3 ay içerisinde 4 kez regl oldum korunmasız ilişki olmasına rağmen gebe kalamıyorum adet düzensiz tarihimden daha erken oluyorum ve inandım ki bu psikoloji çok kötü bir şey

İçinizi ferah tutun henüz çok erken ve çok normal İnşallah vakti geldiğinde allah hepimize hayırlı evlatlar nasip edecek adetim gecikeli 2 gün oldu ama elim teste gitmiyor geçen aylarda bir kez 4 gün geçtikten sonra adetim gelmişti yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. Hepimize sabırlar diliyorum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bunu yorumlayabilir misiniz çizgi yanlış yerde mi

Eklentiler

• IMG_8476.webp
    14 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_8472.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 130
İnşaAllah en doğru ve en güzel zamanda çok güzel, kolay ve hayrlı olacak şekilde alırsınız haberi yüzünüz her daim gülümsesin
Kızlar korkumu yenip test yaptım şöyle bir şey oldu Ama hala inanamıyorum Allahım sana şükürler olsun. İnşallah en kısa zamanda bekleyen herkes evlat haberini alır hayırlısıyla

Eklentiler

• IMG_2009.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 135
Arkadaşlar 22 Eylül regl oldum adetim düzensiz 4 gün öncesinden adet oluyorum ya da 3 gün şu an 11 Ekim adetime bir 6-7 gün var erken olduğu için ben de mide bulantısı bazen kasık ağrısı falan oluyor Bir de mide yanması da oluyor sizce bu erken gebelik belirtisi mi

Kızlar eve geldiğimde günlük pede 1-2 damla pembe gelmiş afedersiniz sildiğimde de açık kahverengi geliyor endişe etmeme gerek var mı dpo10 bu kanama ne kadar sürüyor veya bu yerleşme mi
Canım sonucun nedir benimde dpo8 de peçeteye silince açık kahve leke geldi devamı gelmedi yerleşme mi acaba

Bugün fazlasıyla acikiyorum Sabah mide bulantısı oldu ama yüzümde sivilce de çıkıyor sence bu regl belirtsiimi yoksa gebelik mi
Bence herkeste gerçekten farklı oluyor ve insan kendini çok dinlememeli belirti aramamalı bu aya hiç ihtimal vermiyordum bel ağrısı dışında hiçbir belirtim de olmadı açıkçası. Dediğim gibi asla beklemiyordum bu ay ne belirti aradım ne de başka bir şey ama nasip olunca oluyor. Her şey kafada bitiyormuş. Stres en en büyük sorun biliyorum çok zor ben de yaşadım ama hayatı akışına bırakmak lazımmış

Nasıl bel ağrısımi vardı sende şuan benimde bel ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…