Yani bilmiyorum ben OVÜLASYON kullanıyorum ilk defa iki gün pik oldu diğer günler de hep koyu çıktı çatlamamasından şüpheleniyorum ama önceki koyuluklara göre daha silik bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık benim anlayamıyorum şimdi test yaptım ovülasyon için bakalım koyu mu çıkacak yine yani umarım silik çıkar da öyle bi problemim yoktur yada inşallah testleri yanlış yapmışımdır ne bileyim benim reglime 8 gün kaldı hiç inancım yok ama insan yine ümit ediyor inşallah vardır gebelikSen peki gebemisin
İnşallah canım benim çok heyecanlıyım kendim için ya aslında benim reglim çok erken oluyor mesela ben 22 Eylül'de olduysan bu ay 18 ekim 17 Ekim'de olurum ama bu sefer öyle bir şey olmadı belki olsa da bilmiyorum yani 22 ekimi bekliyorum İnşallah vardır gebelik bunu gerçekten istiyorum ama sanki sol kasıgimda hafif bir ağrı var gibi ama burada yüzümde de sivilce çıkıyor bu sivilceler yani normal mi genel olarak da çünkü yüzümde çıkıyor ya da regl olacağım diye mi bazen midem de çohafifif bulanıyor daha doğrusu bugün bulandı yani bilmiyorum umarım gebeyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekildeYani bilmiyorum ben OVÜLASYON kullanıyorum ilk defa iki gün pik oldu diğer günler de hep koyu çıktı çatlamamasından şüpheleniyorum ama önceki koyuluklara göre daha silik bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık benim anlayamıyorum şimdi test yaptım ovülasyon için bakalım koyu mu çıkacak yine yani umarım silik çıkar da öyle bi problemim yoktur yada inşallah testleri yanlış yapmışımdır ne bileyim benim reglime 8 gün kaldı hiç inancım yok ama insan yine ümit ediyor inşallah vardır gebelik
İnşallah canım inşallah bir şey soracağım reglime sekiz gün var bu ovülasyonun yumurtlamadan beri pozitif çıkan sebebi gebelik olabilir mi acaba çok erken biliyorum amaİnşallah canım benim çok heyecanlıyım kendim için ya aslında benim reglim çok erken oluyor mesela ben 22 Eylül'de olduysan bu ay 18 ekim 17 Ekim'de olurum ama bu sefer öyle bir şey olmadı belki olsa da bilmiyorum yani 22 ekimi bekliyorum İnşallah vardır gebelik bunu gerçekten istiyorum ama sanki sol kasıgimda hafif bir ağrı var gibi ama burada yüzümde de sivilce çıkıyor bu sivilceler yani normal mi genel olarak da çünkü yüzümde çıkıyor ya da regl olacağım diye mi bazen midem de çohafifif bulanıyor daha doğrusu bugün bulandı yani bilmiyorum umarım gebeyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
Benim bildiğim iki koyu çizgi yumurtalama günü yani ilişki olunca gebe olma ihtimali var ama adetinze 8gun var ovülasyon testi hamile olduğunuzu göstermez reglinz gecikirse test yapınİnşallah canım inşallah bir şey soracağım reglime sekiz gün var bu ovülasyonun yumurtlamadan beri pozitif çıkan sebebi gebelik olabilir mi acaba çok erken biliyorum ama
Daha önce korunmasız ilişki olduysa yerleşme kanaması olabilir ya da tahriş olmuş olabilirBenim regl olmama 4 gün var az önce eşim ile ilişkiye girdik sperm dışarı akmasın diye peçete önüne koydum biraz uzandım bir 5-10 dakika sonra tuvalete gittim idrarımı yapınca peçete düştü peçetede kan vardı sizce bu ne
Yani bilmiyorum ama reglde olabilirDaha önce korunmasız ilişki olduysa yerleşme kanaması olabilir ya da tahriş olmuş olabilir
Evet korunmasız ilişki Bebek istiyoruz ama regline 4gun varDaha önce korunmasız ilişki olduysa yerleşme kanaması olabilir ya da tahriş olmuş olabilir
Regle 4 gün varsa lekelenme görüyorsundurEvet korunmasız ilişki Bebek istiyoruz ama regline 4gun var
Aynı durumu ben de yaşadım regli 9 gün kala ilişki sonrası lekelenme olmuştu ama regli de olmadım gecikti test yaptım negatifRegle 4 gün varsa lekelenme görüyorsundurbenim de son günlerimde ilişki sonrası leke olur sonra söker regl
Bi kan testi verin gecikirseAynı durumu ben de yaşadım regli 9 gün kala ilişki sonrası lekelenme olmuştu ama regli de olmadım gecikti test yaptım negatifkafam karışık iki haftadır aşırı bir bel ağrısı var normal midir bilmiyorum
İdrarda çift çizgi görmeden hastaneye gitmeye korkuyorumBi kan testi verin gecikirse
Maalesef ben regl oldumAynı durumu ben de yaşadım regli 9 gün kala ilişki sonrası lekelenme olmuştu ama regli de olmadım gecikti test yaptım negatifkafam karışık iki haftadır aşırı bir bel ağrısı var normal midir bilmiyorum
Evet maalesef regl.oldumRegle 4 gün varsa lekelenme görüyorsundurbenim de son günlerimde ilişki sonrası leke olur sonra söker regl
Tekrarladın mı bidahaBilmiyorum ki regle 3-4 gün var dün midem çok bulandı öylesine test yaptım hiç ihtimal vermiyodum ama nimo marka kıpkırmızı çıktı. Gidip awox aldım yani içimden bir ses çizgi var diyor ama zoraaaaki görünüyor gibi. Sabah yine nimo ve awox yaptım ilk idrarla nimo aynı bariz çizgi ama awox yine görünmüyo. Anlamadım gitti. Karın ağrımda çok fazla. En ufak bi kokuda midem bulanıyo
Tekrarladım negatif çiçeğim predictor denedim çok çok çok ince bi çizgi vardı galiba emin olamadım attım çöpe. Bugün son adet tarihinden itibaren 27. Gün regl olmadımTekrarladın mı bidaha
Kızlar pozitif miTekrarladım negatif çiçeğim predictor denedim çok çok çok ince bi çizgi vardı galiba emin olamadım attım çöpe. Bugün son adet tarihinden itibaren 27. Gün regl olmadım
Silik çizgi var ne kadar zamanda çıktı veeeee bat ne zaman
Hadi hayırlısı canım benim güzel haberler verirsin inşallahTekrarladım negatif çiçeğim predictor denedim çok çok çok ince bi çizgi vardı galiba emin olamadım attım çöpe. Bugün son adet tarihinden itibaren 27. Gün regl olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?