Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sen peki gebemisin
Yani bilmiyorum ben OVÜLASYON kullanıyorum ilk defa iki gün pik oldu diğer günler de hep koyu çıktı çatlamamasından şüpheleniyorum ama önceki koyuluklara göre daha silik bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık benim anlayamıyorum şimdi test yaptım ovülasyon için bakalım koyu mu çıkacak yine yani umarım silik çıkar da öyle bi problemim yoktur yada inşallah testleri yanlış yapmışımdır ne bileyim benim reglime 8 gün kaldı hiç inancım yok ama insan yine ümit ediyor inşallah vardır gebelik

İnşallah canım benim çok heyecanlıyım kendim için ya aslında benim reglim çok erken oluyor mesela ben 22 Eylül'de olduysan bu ay 18 ekim 17 Ekim'de olurum ama bu sefer öyle bir şey olmadı belki olsa da bilmiyorum yani 22 ekimi bekliyorum İnşallah vardır gebelik bunu gerçekten istiyorum ama sanki sol kasıgimda hafif bir ağrı var gibi ama burada yüzümde de sivilce çıkıyor bu sivilceler yani normal mi genel olarak da çünkü yüzümde çıkıyor ya da regl olacağım diye mi bazen midem de çohafifif bulanıyor daha doğrusu bugün bulandı yani bilmiyorum umarım gebeyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde

İnşallah canım inşallah bir şey soracağım reglime sekiz gün var bu ovülasyonun yumurtlamadan beri pozitif çıkan sebebi gebelik olabilir mi acaba çok erken biliyorum ama

İnşallah canım inşallah bir şey soracağım reglime sekiz gün var bu ovülasyonun yumurtlamadan beri pozitif çıkan sebebi gebelik olabilir mi acaba çok erken biliyorum ama
Benim bildiğim iki koyu çizgi yumurtalama günü yani ilişki olunca gebe olma ihtimali var ama adetinze 8gun var ovülasyon testi hamile olduğunuzu göstermez reglinz gecikirse test yapın

Benim regl olmama 4 gün var az önce eşim ile ilişkiye girdik sperm dışarı akmasın diye peçete önüne koydum biraz uzandım bir 5-10 dakika sonra tuvalete gittim idrarımı yapınca peçete düştü peçetede kan vardı sizce bu ne

Daha önce korunmasız ilişki olduysa yerleşme kanaması olabilir ya da tahriş olmuş olabilir

Regle 4 gün varsa lekelenme görüyorsundur benim de son günlerimde ilişki sonrası leke olur sonra söker regl
Aynı durumu ben de yaşadım regli 9 gün kala ilişki sonrası lekelenme olmuştu ama regli de olmadım gecikti test yaptım negatif kafam karışık iki haftadır aşırı bir bel ağrısı var normal midir bilmiyorum

Bi kan testi verin gecikirse

Tekrarladın mı bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…