Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yarın beklenen adet günüm ve bugün böyle silik çizgi çıktı bilen var mı acaba ortalama 15-20 dk arasında cıktı

Eklentiler

• 293C1AFE-5953-4FE2-81BA-10ED8B973B73.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 70
Bende mide bulantısı 6.hafta sonunda ortaya çıktı. Belirti olarak bacaklarda ağrı, karında adet olacakmış gibi ağrı ve göğüs ağrısı çektim.

Kızlar battan 3 gün sonra kan testi verdim beta hCG<1, 20 çıktı teste güvenebilir miyim sizce ne dersiniz ( genelde reglim düzenlidir ama geöen ay sonuna doğru Ella kullandığım için sanırım halen gelmedi) gerginim açıkçası

Ama gebe kalabiliyorsun sen ümidini yitirme salma kendini böyle olumsuz yönde
Aşkım bi baksanız ya ben mi uyduruyorum yine inşallah da yükleyince görünür zar zor gördüm zaten

Eklentiler

• IMG_9235.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9236.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 45
Bende görüyorum canım hafifi çizgi
Çiçeğim ya erken gebelikte çıkmayıp kasette çıkar mı acaba? Hiç regl olacakmışım gibi değil valla şuan ve aksine batma ve çekilme belmağrısı yaşıyorum ne hamileyim arkadaş ne kadık sancım bitiyo. Hamile değilsem bu kasığımda ki batışmalar ne mesela. bu testleri de ikisi arasında nasıl bi bağ olabilir diye yapıyorum

Kızlar bu ay Dr eşliğinde ovülasyon takibi yaptık. Ayın 9unda çatlatma iğnesi yaptım 11 den itibaren günaşırı ilişki denildi. Benim takvimime göre 16 Ekim de adet olmam gerekiyordu ama olmadım 19 ekim’de kan testi yaptırdım değerim 0.05 çıktı. Ama hala henüz adet olmadım. Eğer gebelik olsaydı kanda bir değer çıkar mıydı ya da geç döllenme olmuş olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim

Kaset te çıkan erken gebelikte hayli hayli çıkar canım olmaz öyle benimde tam tersi ağrım sızım yok lekeleniyorum bakalım sökülecek mi şuan belimin karnımın kopması lazım ağrıdan hiç bişey yok bu ay neler oluyor herkesin bi tuhaf

Sorma ya shshshsh bende şaşırdım ne yapacağımı anasını satim

Merhaba benim de adete 10 gün var kasik agrim oluo biraz karnımın alt kısımlarında damar çekmesi gibi farklı bir ağrı var aniden girio gebelik belirtisi olabilir mi

İdrar hariç bende de var. Bat 2. Test yapmaya cok korkuyorum yine negatif cikacak diye

Bende mide bulantısı 6.hafta sonunda ortaya çıktı. Belirti olarak bacaklarda ağrı, karında adet olacakmış gibi ağrı ve göğüs ağrısı çektim.
bende bunları yasiyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…