Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar sizce test bozuk mu?

Eklentiler

• IMG_20251021_211306.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20251021_204406.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba adet döngüm 27-28 gün normalde. Buna göre 7 gün kadar adet gecikmem var ama şöyle bi durum var ki korunuyoruz. Yeni evliyiz evliliğe alışma sürecindeyiz kavgalarımız vs olduğu için aslında istemiyoruz. Ama ben eşime göre daha duygusal bakıyorum içimde yoğun bi anne olma isteği var. Bir kere daha böyle bir şüphe yaşamıştım mart ayında. O zaman da 10 günü geçmişti. Test aldım ama yapamıyorum. Negatifi görmenin beni üzüceğini biliyorum. Ama böyle de belirsizlik var

2 sene oldu bebek istiyoruz çok doktora gittik bir problem yok ama olmuyor stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık regli günüm 18 indeydi olmadım daha bakalım test yapmaya korkar oldum. Çünkü daha önce de 10 gün gecikmişti bende test yaptım test negatif çıkınca yarım saat içerisinde regli oldum ciddi anlamda her şey kafada bitiyor hepimiz oluruna bırakıp rahatlatmalıyız kendimizi çok zor biliyorum bende yaşıyorum ama çözümü bu sanırım

Kesinlikle doğru. İllaki olucak gözüyle oldu gözüyle bakmalıyız bu ay degilse diğer ay illa olucak diyorum ben hep. Evet bekliyorum fakat adet oluncada uzulmuyorum . Stres oldukça isin içinden çıkamıyor insan

Merhaba kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum bebek istediğim için. Pcos var ve bu zamana kadar döngülerim hep düzensizdi ve yasmin türü ilaçlar aldım düzenlemek için. Geçen ay ovulasyon testiyle deneyeyim dedim lh pcosta düzensiz olduğu için tam net olmuyor. Geçen ay gittiğim bir dr progestan başlattı ilaçsız regl zor olduğum için. İki döngüdür progestan kullandım ve 21 günde regl oldum geçen ay. Bu ay da gün aşırı ilişki yapmaya çalıştık sat 7 eylül bat ekim sonu ama düzensiz olduğu için bilemiyorum 20 de olabilir 25 30 da. Önceki gün hafif pembe kahve akıntım oldu yerleşme diye düşündüm sonra arttı regl sandım hafif kan da vardı ama bi regl kadar değil şimdi hala ağrım var ama bu akıntı kanama her neyse kesildi 1,5 günde. Sabah test yaptım bence negatif bilemiyorum regl mi yerleşme mi. Silik çizgi gibi de duruyo ama renkle oynadım kuruma da olabilir

merhaba. regl olabilir tatlım, yerleşme de kahverengi tarzında leke geliyor.

merhaba, ne kadar süredir evlisiniz

merhaba, hemen çıkmaz 15 gün kadar bekleyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…