Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rinadacım hoşgeldin aramıza inş.gelmez kırmızılar var mı belirti test yap varsa çıkar

ooo naz27cim nasılsın valla ben gündüz akşam burdayım sen nerelerdesin haftasonu giremem sıksık gıddgıdaklama günlerim

ooo naz27cim nasılsın valla ben gündüz akşam burdayım sen nerelerdesin haftasonu giremem sıksık gıddgıdaklama günlerim

yok şekerim ben sana kızgındım ya.hastalanmıştım .sen bi geçmiş olsun demeden çıkmıştın gitmiştin.hatırlamıyomusun.yoksa dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı.:dance:

yok şekerim ben sana kızgındım ya.hastalanmıştım .sen bi geçmiş olsun demeden çıkmıştın gitmiştin.hatırlamıyomusun.yoksa dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış mı.:dance:

aaaaa:1shok:Canımıniçi görsem atlayabileceğimi düşünebiliyormusun aşkolsun geçmişi okuyamıyorum biliyorsun tüm çenesi düşükler toplanmışız :jeyyar::jeyyar:
Geçmiş olsun kınalı kuzum gel öpeyim de barışalımmmŞeniz:asigim:a.s.

kızlar ben yazıyordum daha önce buraya ama
bu ay ümidimi kesmiştim o yüzden ara verdim yazmaya...
bu akşam test yaptım 2.çizgim silik çıktı sanırım hamileyim
hatta size testimin resmini de koyarım eğer isterseniz,
yarın bi daha denicem şansımı yine aynısı çıkarsa
doktora gidicem eğer gerçekten hamileysem
belirtileri yazarım size..

e hadi hayırlısı canım kesin hamilesin.ama fazla kaptırma düşük olabilir.benim ööle olmuştu ilki.illki herkeste ööle olcek diye bişi yok tabii gönlünü ferah tut canım.ilk üç ay sööleme kimsye.biz hariç tabiihihoyyyt

Elifsun hoşgeldin hamilesin heee çok sevindik kuşum :hooray:

canım çok sağol . kum döktüm biliyomusun.ne sancılar ağrılar çektim bi bilsen.dr. taştan şüphelendi.değilmiş ama.antibiyotiklerle geçti şimdi. tam çalışmaları yaparken geldi bu ağrılar başıma.yarıda kaldı yani bu ay yine. hayırlısı ve sağlıklı bişekilde umarım bidahaki aya. 10 mart benim senin de 22 mart .:sengözlerimebaksanab

elifsun bencede bizden başka değme herşeye hazırlı ol ben o silik çizgi görebilmeek için günlerce testi atmıyorum yine çıkmıyor

yaz canım yaz ne varsa yaz koy...kaydirigubbakcemile3
resmini de koy tetin bir bakalım testine..

Elifsun hoşgeldin hamilesin heee çok sevindik kuşum :hooray:

sanırsam öyleyim canım a.s inşallah
:Saruboceq:

naz27 ailemden ve sizden başka kimseye söylemem söz kaydirigubbakcemile3

henüz sizlerden başka kimse de bilmiyor zaten
kesinleşmeden aileme bile söylemicem..

elifsun bencede bizden başka değme herşeye hazırlı ol ben o silik çizgi görebilmeek için günlerce testi atmıyorum yine çıkmıyor

Allah iiliğini vrsin ceylan :roflol::roflol::roflol:
gece gece güldürdün beni..
eşim de neye güldüğümü anlayamadı..:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok büyük geçmiş olsun geçen ay da tam çalışacağımız günlerde boynum omuzum tutuldu ağlaya ağlaya yaptım bilirim yani kıyamam sana inş. çalıştığınız müddette kaçmıştır spermcikler tüplerden geçip rahme oturmuşlardır
Ben çıkıyım kızlar yorgun ve bitkin yarın akşam bende doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…