Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceyyylanımmm canım benim...şuan çok kötüyüm ama içimden geldi öpücem seniŞeniz

Eylüllcüm hoşgeldin nasılsın canım ..

saol canım iyiyim cok sukur dunden berı yıne kramp var nedense Allah hayırlara getirsin inşallah bayağı da oldu. inşallah bi sorun olmaz. sen nasılsın canım adet tarihine var daha dimi . kız çatlattın beni mart kedileri..... inşallah hadi bakalım. rüyamdada kedi görmüştür demekki buna alamet. ölme sen emikaydirigubbakcemile3

Canım..Sorma bu martta bittiğinde kebeleklerin ayına giriyoruz tırtıllar kebelek olacak kaydirigubbakcemile3
Adetim 22 Mart kritik günlere başladık yarın akşam dr.a gideceğim hayırlısı güzelim ..mirmirmirmir

Neoldu canım neden sıkkın öp canım bende öpüyorum seniŞenizŞeniz

reglden dolayı sancım var.
bir de afedersin midem bulanıyor acayip
bugün eşime yemek bile yapamadım..
şuanda da yatıyorum..
içimden geldi öpeyimdedim hayat dolu kızzŞenizŞeniz

reglden dolayı sancım var.
bir de afedersin midem bulanıyor acayip
bugün eşime yemek bile yapamadım..
şuanda da yatıyorum..
içimden geldi öpeyimdedim hayat dolu kızzŞenizŞeniz

Canım benim reglin bitecek sorma bende çok sancılı oluyorum işten kaytaramıyorumda kendi işim eleman yok aman eşine ara hazır yemek alsın istanbuldaysan ooo bir dürü alternatif var.Ahh istanbul nerden geldim Kutahyaya bilmem..naniknanik

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:Listeyi koyabildim:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ceyalancım alemsin valla:)kaydirigubbakcemile3
şubat kaşıntısı
mart kedisi
nisan kelebekleri..
bu da salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişan olur..:roflol:
gerçi aylar günlere göre daha umutlu
yani he ay kesin birşey var kaçılamaz yani
zaten kaçmak da istemiyoruz:teytey:
hadi bakalım gelsin meleklerimiz..hihoyyythihoyyyt:enbuyukkk:

yok istanbulda değilim ama mecburen hazır yedi bu akşam
ıyyy o yerken benim midem bulandı..
bu arada listeyi koyabilmişsin tebrikler canımkaydirigubbakcemile3
nisanın ilk hedefi ben miyim şimdilik...?

ya burayı görsen hava süper sanki yaz havası var insanın içi kıpır kıpır inşallah herşey yolunda gide doktorunun da güzel haberleriyle martta güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…