Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

asilamadan once clomid kullandim.adetin 3.gununden itibaren.5 gun kullandim 50.mg.sonra pregnly die catlatma ignesi asilamadan bir gun once.

bende ilacla yumurtladim 5 ay denedim 5. ayda hamile kaldim ama 6 haftalikken dustu simdi artik klomifen sitrat kullanma hakkim doldu dr bana asilama yapariz demisti nasil asilama zormu oluyo?

anladim canim demekki asilamada da klomifen sitrat kullaniliyo burda ilcain adi klomen yada gonofen demekki orda clomid.. ben su anda hamile degilim canim dr birkac ay bebek yapmayin dedi bende hirts yaptim korunmadim ins olur:)) bu arada esinle antalyadami tanistin esin belcikalimi? dini ne merak ettim de:)))

sen neden evde kendin idrar testi yapmiyosun walla ben hergun yapiodum eger degerin 144 ise idrar testinde cikar canim varsa yap hemen sole bakalim hamilemisin

hmmm.tmm en basindan anlatayim ben..herkes detayli okumus olur.
Simdi 7 subat 2009 SAT tarihimdi.
3.gun clomid 50mg 5 gun kullandim.
19 subatta catlatma ignesi yapti kolumdan.tabi yumurtalarin kac tane olduguna falan kontrol etti.Hersey uygun dedi.Igne o gece epey bi ates yapti.Ertesi gun 20 subatta sabah erkenden gittik esim sperm verdikten iki saat sonra asilama yapildi.cok kolay oluo.Biraz aci oldu..oda su makas gibi bir alet varya ona dayanamiyorum.sonra yarim saat yatis pozisyonu.ayaklar kapali yukarida

yazilar gelmiyo yaa burda derken turkiyede demek istedim klomen ve gonofen ilaclarin adi:))

bu arada bence sen stresden uyuyamiyosun bende oleydim

korkuyorum galiba birazda neticeye.olumsuz gorursem die..Eveeet esim belcikalihristiyan..2 yil oldu evliligimiz.Mutluyum cok esimletek eksigimiz bebegimiz

simdiye kadar hic korunma hapi kullanmadim hayatimda.dusuk falanda olmadi.34 yasina girecegim yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…