Anladım canım çok iimiş seninki ya çalıştıgım için devlet hastanesine gidemiyorum daha uzun zaman gerekiyor maalesef neyse vericez artık paracıkları bebişim saglıklı olsunda inş geçmiş olsun senin neyin vardı neden igne vuruldun canım
canım rahat ol,evde bir test yap bakalım..
Ne güzelmiş suzancım ya sen istanbulda degilsin demi hangi hastane dicem şimdi:)
özelde ssklı özlemcim ama degişio her hastanenin
Suzancım burda ssklar çok karışık kalabalık bi kan testi için 50 evrak çıkarıosun felan bitane ii bi doktor vardı gitmek istedigim oda özelde çalışmıo maalesef ,şimdiki doktorumdan memmunum alıştım artık inşallah normal dogum düşünüyorum bakalım ne olacak eger çok pahalı testler çıkarsa mecbur sskda yaptırım artık
Allah hayırlı sağlıklı ağrısız doğum nasip etsin İnşallah.
Suzancum handancum meleklerden ne haber :)))))
önce siz sonra bız ınsallaahh canım agrısız dogum olmuyo genelde ama hızlı olsun da cok acı cekmeyelım bariiiii:roflol:
iyidir canım dün şeker yüklemesi kan tahlili idrar tahlili yapıldı bir de kan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum geldim.senin anlıcan üç yerimden deldiler.iki defa kan verince.bu arada çizelgede gördüm benim doğuma ne kadar az kalmış.çok tırrrsıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
epidural yaptırırsan olur canım.benim doğum ağrısız olur sonrasında çekicem acısını sezeryan düşünüyorumda.
Canım bugün bende dr.a gideceğim bakalım yumoşlarımdan ne haber Ahh kıyamam sana Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ..Kuzumm goncan için delsinler yeterki sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?