Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Anladım canım çok iimiş seninki ya çalıştıgım için devlet hastanesine gidemiyorum daha uzun zaman gerekiyor maalesef neyse vericez artık paracıkları bebişim saglıklı olsunda inş geçmiş olsun senin neyin vardı neden igne vuruldun canım

canım drun hastanedeki sekreterinden tüpleri alıyorsun sabah 8 den itibaren kanını verip işine gidiyorsun tahlillerde beklemene gerek yok yani.bende kan uyuşmazlığı var her ihtimale karşı gebeliğin 6. ayında iğne yapıyorlar.

test fıyatları uygunmus kızlar ya bu soyledıgınız 105ytl ozelde demı ben de korkuyordum vallaaa

Ne güzelmiş suzancım ya sen istanbulda degilsin demi hangi hastane dicem şimdi:)

canım ben istanbulda değilim.ama devlet hastaneleri hep aynıdır.drun özeline gittikten sonra çok güzel ilgileniyorlar.ayrıca sezeryan düşünüyorsan devlet hastanesi dru bulmanı tavsiye ederim sadece bıçak parası ödersin.

Suzancım burda ssklar çok karışık kalabalık bi kan testi için 50 evrak çıkarıosun felan bitane ii bi doktor vardı gitmek istedigim oda özelde çalışmıo maalesef ,şimdiki doktorumdan memmunum alıştım artık inşallah normal dogum düşünüyorum bakalım ne olacak eger çok pahalı testler çıkarsa mecbur sskda yaptırım artık

Allah hayırlı sağlıklı ağrısız doğum nasip etsin İnşallah.

Suzancum handancum meleklerden ne haber :)))))

iyidir canım dün şeker yüklemesi kan tahlili idrar tahlili yapıldı bir de kan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum geldim.senin anlıcan üç yerimden deldiler.iki defa kan verince.bu arada çizelgede gördüm benim doğuma ne kadar az kalmış.çok tırrrsıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

önce siz sonra bız ınsallaahh canım agrısız dogum olmuyo genelde ama hızlı olsun da cok acı cekmeyelım bariiiii:roflol:

epidural yaptırırsan olur canım.benim doğum ağrısız olur sonrasında çekicem acısını sezeryan düşünüyorumda.

Canım bugün bende dr.a gideceğim bakalım yumoşlarımdan ne haber Ahh kıyamam sana Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ..Kuzumm goncan için delsinler yeterki sağlıklı olsun

AMİN SUZANCIM CÜMLEMİZE..

İİYİZ ÇOK ŞÜKÜR CEYLANCIM YANİ HENÜZ BEBEGİMİ HİSSETMEDİGİM İÇİN ONU BİLMİYIORUM İNŞALLAH İYİDİR :Saruboceq:

Canım bugün bende dr.a gideceğim bakalım yumoşlarımdan ne haber Ahh kıyamam sana Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ..Kuzumm goncan için delsinler yeterki sağlıklı olsun

ömrü hayatımda ilk defa kalçadan iğne vuruldum o da kızım için yoksa hiçbir güç bana o iğneyi vurdurtamazdı.bu arada çarşamba günü kızımı gördük çok tatlıydı parmağını emiyordu992 gr olmuş26+6 olarak görünüyor.yani doğuma 80 kusur gün kaldı.İnşallah sende bu ay hamile kalırsın ve sendede böyle geri sayım başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…