Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

amin aminnnn:Saruboceq: hepimis işallahhhhhhhhhhhhhh allam yaaaaa sağlıklı sıhhatliiiiiiiiiii vatanına milletine dinine hayırlı sarışın maviş akrep burcu olursa ii olur bir erkek evlat istiyom tez zamanda yaaaaaaaa çok istiyom farkındayım ama Rabbim kalbimizdeki hayırlı muratları nasip eder inşallah hepimizinnnnnnnnnnnnnnnnn

sizde degisik bisey varmi . benimm 1 hafta once goguslerim acirdi merdivenlerden inerken yavas bile inerdim sivilce cikardi ama bu y yok bende hayirdir insallah:Saruboceq:

ya benim hiç belirtim olmazdı ama şu son iki aydır garip garip şeyler oluyor çok bilmek de ii olmuyo galiba
umudum yok ama bakalım

geçmedi daha ama beş gün var

bence bu kadar erken gitme yine sen bilirsin ama en azından adet tarihinde falan gidersin

ay bu arada ben galiba adet olucam ya öhüü nasıl adet sancılarım başladı senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

insallah kızlar... dualarımız kabul olsun.. bebeklerimiz gelsin....

ayy cok sevindim hamilelere sıra bize de gelecek demek oluyor... insallah sekerler...

hamileler dualarınızda bize de yer verın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…