Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ilk biz duyduk valla bi mesaj atalım hemen bebeğin oluyo ben bi dost kaydirigubbakcemile3

ya kızlar yine mesaideyim, heç koçişle çalışamıyoz bu yoğunukta üfffff ya ağlıycam,
her ay bi halt çıkartıyorlar belkide bu yüzden gelmiyor meleğimmmm, düzenli olmayıca olmuyor saatini dakikasını kaçırıyoruz, her gece 22.00 lere kadar şirketteyim kızlar, tam yumurtlama günlerim offf ya offf..
eve gidince halim bile kalmıyor goncamı 1 saat görüp uyuyorum böyle tabi gelmez kuzucuğummmm ::

eylülccüm aldım aldım biberon aldım.masayada rezerve yazıp koyucam. artık o anlar heralde. bu arada liste ne güzel şenlenmiş ceylanım harikasın

kızlar ben kaçar hepinize hayırlıs geceler. Rabbim göbişleriniz doldursun inşallah. kociş gelmek üzeredir. hepinizi öpüyorum iyiki varsınız.

selam kızlarrrr nasılsınızzzz kedi79 hamiş mi ya geçmişi okicak halim yokta biri sölesin bi hamiş kokuları alıyommmmmmmmmdelikafadulden

ben de daha kırmızıları görmedim bakalım nolcak ay şu son gunler ne kadar da zor geçiyor yahuu çatlicam yani.Ya kızlar aşırı manyak derecede iştahım açıldı göğüslerim çok feci hassas kasıklarımda sancı oluyo belim ağrıyo aşırı yorgun ve uyku modundayım ya şimdi adet mi olacaaam yoksa hamiş miyim hof bee çatliyciyimmmmmmmmmm:1shok:

ayy çok mutlandım hadi darısı hepimizin başınaaaa hayırlısıylan onlarında allah tamamına erdirir işallah ne güsel ne güsel yaa

kizlarr n oldu ben ykkenn vallahi ogleden sonra 13 15 sayfa okudumm merakimdann . sizz anlatin yenii seyleri n olmus n olmusss kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…