Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benım de akıntı var bende hala devam edıyomuyum acubaaakafamçokkarıştı

benimde öle akıntım var ama beyaz koyu, göğüslerim ağzıma gircek vaziyette uçlarıda acıyo karnımın alt kısmında zaman zaman gerilmeler oluyo içim pek hareketli yani :dance: :dance: :dance:

benimde öle akıntım var ama beyaz koyu, göğüslerim ağzıma gircek vaziyette uçlarıda acıyo karnımın alt kısmında zaman zaman gerilmeler oluyo içim pek hareketli yani :dance: :dance: :dance:

canım benım normalde goguslerım kucuk 80kullanıyorum ama su ara yururken bıle farkedıyorum baya bı dolgunlasmıs ıcı su dolu bı balon gıbı lungur lungur valla kaydirigubbakcemile3

canım benım normalde goguslerım kucuk 80kullanıyorum ama su ara yururken bıle farkedıyorum baya bı dolgunlasmıs ıcı su dolu bı balon gıbı lungur lungur valla kaydirigubbakcemile3

kısss aynen çok komik ben de 80 kullanıyorum adeta keçi memesi gibi :roflol: kaydirigubbakcemile3 ama bu ay bi garipler koltuk altımdan itibaren bi şişlik var

kısss aynen çok komik ben de 80 kullanıyorum adeta keçi memesi gibi :roflol: kaydirigubbakcemile3 ama bu ay bi garipler koltuk altımdan itibaren bi şişlik var
inşallah hamişlik belırtısıdır cnm ya
kocişime bakıyım ilaç wermiştim uyumuştu terlmiş mi bakıyım bi

tmm yafru sen gıt bak kocısıne ama ben cıkarım yarım saate kadar esım gelıcek sınemaya gıdıcezzz bılet almıssyasakkelime

ben de geleyim o zaman bu topiğe hemen hamiş kalayım
ne neşeli bi topicmiş bu böyle, allah neşenizi arttırsın hanımlarhihoyyyt

yine geldim dayanamadım kızlar
çok şey yedim galiba midem karıştı midem bulanıyor
belim ağlıyor...
ay ben çok kötüyüm yine

evet kimse yok galiba eşin iyileştimi senin benim kociş iyileşmedi hala garibim nefes alamıyo

selam canım kusura bakma çıkmam gerekti cevap yazamadım o yüzden benim kociş iyi çok şükür seninkine geçmiş olsaydı artık ya yımırtalar soğumadan :)))))))

:jeyyar:Hoşgeldiniz kızlar süperiz
yine geldim dayanamadım kızlar
çok şey yedim galiba midem karıştı midem bulanıyor
belim ağlıyor...
ay ben çok kötüyüm yine
hoşgeldin benimde midem çok kötü ve belim ağrıyor
ben de geleyim o zaman bu topiğe hemen hamiş kalayım
ne neşeli bi topicmiş bu böyle, allah neşenizi arttırsın hanımlarhihoyyyt

Yeniler daha çabuk hamile kalıyor ceylan dedi dersin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…