benim akıntı başladı yine yumurtlama dewam ediyo heralde
canım benım de akıntı var bende hala devam edıyomuyum acubaaakafamçokkarıştı
benimde öle akıntım var ama beyaz koyu, göğüslerim ağzıma gircek vaziyette uçlarıda acıyo karnımın alt kısmında zaman zaman gerilmeler oluyo içim pek hareketli yani :dance: :dance: :dance:
neyse kıslar ben kaçr öpüyorum hepinizi Şeniz
size doyum olmuyo walla
canım benım normalde goguslerım kucuk 80kullanıyorum ama su ara yururken bıle farkedıyorum baya bı dolgunlasmıs ıcı su dolu bı balon gıbı lungur lungur valla kaydirigubbakcemile3
neyse kıslar ben kaçr öpüyorum hepinizi Şeniz
size doyum olmuyo walla
nie gidiyon ki
inşallah hamişlik belırtısıdır cnm yakısss aynen çok komik ben de 80 kullanıyorum adeta keçi memesi gibi :roflol: kaydirigubbakcemile3 ama bu ay bi garipler koltuk altımdan itibaren bi şişlik var
kocişime bakıyım ilaç wermiştim uyumuştu terlmiş mi bakıyım bi
inşallah hamişlik belırtısıdır cnm ya
tmm yafru sen gıt bak kocısıne ama ben cıkarım yarım saate kadar esım gelıcek sınemaya gıdıcezzz bılet almıssyasakkelime
ohhhh ii gezmler nice yıllara kocişinle
evet kimse yok galiba eşin iyileştimi senin benim kociş iyileşmedi hala garibim nefes alamıyo
:jeyyar:Hoşgeldiniz kızlar süperizkıslar harika bı topicsınız ama ben calıstıgımdan pek gıremıyorum sadece okuyorum yazılanları gecelerı allahım hepimizin yusunu en kısa zamanda güldürsün neseniz bol olsun dahada artsın:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin benimde midem çok kötü ve belim ağrıyoryine geldim dayanamadım kızlar
çok şey yedim galiba midem karıştı midem bulanıyor
belim ağlıyor...
ay ben çok kötüyüm yine
ben de geleyim o zaman bu topiğe hemen hamiş kalayım
ne neşeli bi topicmiş bu böyle, allah neşenizi arttırsın hanımlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?