Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım çatlatma iğnesinde ötürü böyle belirtiler olabilir ceylanda öyle olmuş
bu arada evet kan testini illa hastanede yaptırman gerek canımm

gülde cim hg..
umutsuz canım kendini rahat bırak bende aynı ilacı kullandım ama hamiş kalamadım inşallah sen hamiş olursun allah yardımcın olsun ama aynı ağrılar bendede var testim negatif çıktı yani olabilirde olmayabilirde...hayırlı haberlerini bizede söle işallah

bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek bunların başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi, çok umutlanmıştım aslında bu belirtilere bakarak ama beni yine kandırıyo galiba, neden 3 yıl korundum sanki yaaa çok aptalım

neden gülde cim sıkma kendini bu kadar ya doktora gitcektin dimi sen canım ya üzme kendini..

umutsuz sıkma canını hayatım ya işallah olur ama keşke korunmasaydınızda ne zaman istiyorsa o zaman gelseydi bebişiniz...

umutsuz
gerçekten tam umutsuzsun
takma kafana
bak bende 1 yıl korundum diye şimdi kendimi suçluyordum
ama suçlu hissetmek sadece seni üzer ve yıpratır
düşüncelerini hep güzel şeylere yoğunlaştır...

ne kadar zor bişeymiş çocuk yapmak ya, insanın asla müdahale edemediği bir durum tabi elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyo işte neyse inşallah hepimiz için en hayırlı zamanda gelirler inatçı şeyler

ummahan sence neden olabilir eşime bile anlatamıyorum maaleseff
yarın doktora götürecek beni"neden"diyor
geçiştiriyorum sürekli
ama çok korkuyorumm..
acaba yumurtalıklarımda bişey mi var ters birşey mi varr
ayyyhabire papağan gibi bunları tekrarlayp duruyorum

gülde cim karamsar olma belkide hamişsin işallah hamiş çıkarsında sanada sevinir bayram ederiz :)))))
işallahhh :Saruboceq: sositososito

benimde ummahancımmm
çok nazlı şeyler bunlar yaa
fazla naz aşık usandırıyor
ama biz bıkmadan usanmadan devam etmek zorundayız maalesefff

bi kaç gün önce sol kasığımda tamda hamişlerin tarif ettiği o iğne batması gibi acıyı hissettim ve çok sevinmiştim ama sadece bir kere oldu ya bunun olmasını çok istiyodum çünkü hamiş belirtileri arasında bunu sayıyodu ama kendimi kaptırmıcam

bencede sakin ol o kadar kaptırıyoruzki kendimizi habire bişiler hissediyoruz o belirtilerden

ya kızlar şu kimyasal gebeliği duyduğumdan beri
bayağı kötü oldum yaaa
neler nelr çıkıyor
ama hep ibrahim saraçoğlu diyor "yediğimiz içtiğimiz ürünlerin hiçbiri normal değil ki bizde normal olalım"diyor

valla ya en psikomanyak olmuştum geçen aylarda..şimdi normale döndüm de..
hakikaten çok kapılıyoruz psikolojık olarak hamileli belirtilerini yaşıyoruz maaleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…