Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba gurbetkuşu :) burda senden başka olan yok herhalde... belki senin ilgin vardır. gebelik belirtisi olarak gaz olabilir mi ? bağırsak gazı birde kasığıma ve küçüküme ağrı giriyo ?hamile olabilir miyim ?

elmur canım gaz belirti oluyo bazen ama küçüküme derken onu anlamadım adt tarihine ne kadar kaldıki ?

elmur cnm evt gaz belirti olabilir ama dierini bende anlamadim kasik batmasi da oluyomus senin adetin kac gün gecti ayyyy insAllaah hamiiiiiiiilesindir caniiim:dance:

sever canım yazamadım cinsel organıma yani:) kusura bakmayın çok açık oldu galiba.. adet tarihim 22 mart .9 gün kaldı ama sanki adet olcakmışım gbi oluyo. test için erken dimi?

sever canım yazamadım cinsel organıma yani:) kusura bakmayın çok açık oldu galiba.. adet tarihim 22 mart .9 gün kaldı ama sanki adet olcakmışım gbi oluyo. test için erken dimi?

belki üsütmüsde olabilirsin cnm ya daha 9 gün varmis bence cok erken bende adetimi bekliyorum bugün veya yarin olabilirim ayy insAllah hamile olurumda adet olmam kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk gurbetkuşu

elmur gurbetkuşunun dediği gibi daha erken tutunduysa meleğin daha anca çalışmaları sen genede aksatma canım üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut olurmu

elmur canım ağrı veya sızı varsa enfeksiyonda kapmış olabilirsin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…