Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

berenboz bu ay 4 arkadaşımda hamile kaldı. hemde 2 si tüp bebekten döndü. bu ay olmasaydı bebekelri tüp bebek yapılacaktı.4 arkadaşımda incir kürüyle hamile kaldı. çevremde bebek isteyen herkese söylüyorum. denemekte fayda var bence. bu ay ben yapmadım ama gelecek ay yapıcam bende eğer olmadıysa

gurbet kuşu maalesef hamileliğim devam etmedi 6 haftalıkken düştü.. çok ağlamıştım ama hayırlısı demek ki böyleymiş

yapma ya simdi cok üzüldüm ben seni hamile zannettim kusura bakma saglik olsun üzülme stres yapma sakin rabbim ins. kisa zamanda yine verir insallah üzülme bi tanem :1hug:

kızlar ben yapamıyorum yaa kürleri... midem almıyor... ne yesem cıkıyor hemen....

bu kürler bana gore degıl işte saglıklı beslenmeye calısıyorum sadece....
insallah Rabbim hepimize nasip edecek....

denedin mi sen tatlım nasıl oluyor bu kür cokacimcoook

denedim bende işe yaramadı sen dene belki sende işe yarar

canım nasıl yapılıdğını unuttum ama ibrahim saraçoğlunun sayfasında kürler war ordan incir kürüne bakarsan bulursun

ben sana şimdi yanlış bilgi wermiyim

ben şimdi ballı polen tozlu tarçınlı kürü yapıyorum inşllh işe yarar

ama benim bu yadan hiç ümidüm yok yumurtlama günleri boş geçti hep benneyaptımki

Bozocum canım ne kadar kaldı gününe... ben de daha bugün başlıcam calısmaya...
haftaya kocam sehır dısına gıdıcekk... benım de Nisan a kaldı....

ama insalah kızlar Nisan da olacak.. umutsuzluk yok.....

Bal- polen -tarcın yiyebildigim tek kür :) onu bıle zor yutuyorum

Ben günleri zor geçiriyorum kızlar... ama aylar geçiyor ben bebek istemeye basladıktan sonra arkadasım hamile kaldı o doğuma gün sayıyor... ben de hala bekliyorum.....

Napalım Allah tan hayırlısı buymuş demekki.

benim günüm 25 nde canım yumurtlamda da hesaplıyıcaya göre son 2 gün benim kocişte hasta ondan boş geçti kısmet artık

bende ballı kürü çok zor içiyorum suyla ancak içebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…