Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yazılana göre toplam sanırsam 4 mg. almak gerekşyormuş 3 ay içerinde olabilir
günde 0.4 mg yazıyor aynı şey değil o zaman
arada çok fark var ama yarısı bile 2.5 mmg eder onun böle saçmalaıkmı olur yaaaaaaa

neyse kıslar ben kaçar namaz kılmadım daha öpüyorum hepinizi

hepimiz için dua edicem bye

dialogları okudum ben de hamile kalmak için uğraşanlardanım ve doktorum hamile kalıncaya kadar içmek için folik asit verdi.günde 1 tane olmak üzere..

yerim ben onun kesesini:) çok sevindim canım allah hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip eder. demek içinde zeytincik var ha :) bakalım bende var mı ... çok sevindim. nasıl öğrendin bebeğini?
canım eve giderken eczaneden ilacımı alayım ben kullandığın folik asidin adı neydi?

kızlar bende martın 4ünde başladım ve ağrılarım çooooooook olması lazımdı çook az ağrıyoinşallah bende hamişimdir :Saruboceq:

saol cnm amin.evt inşallah görecem seytinciğimikaydirigubbakcemile3
bence kullanmaya başla hemen cnm zararı yokmuş kilo yapar dediler ama bende hiç öle bir şey yapmadı. folbiol 5 mg. olandan verdi doktor günde 1 tane alırsın
bu konuyu salı günü dr tekrar bir soracam senide aydınlatırım cnm
eeee sizin çalışmalar nasıl
bende ilk belirti göğüsler verdi şiş ve ağrı -mide gazı ve adet günümden 5 gün önce hahverengi akıntı falan(bu herkeste olmayabiliyor) idrar ve kan testiyle netleşti cnm işte böle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…