Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah canım inşallah... senin nasıl ağrıların var?

valla benim aynı olmuş gibi ağrıması gerekiyodu ben heray aşırı ağrıları olan bi bayanım ama heray hap içiyorum bu ay nedense 2 3 saatte bi giriyo bugün kızlarlada bunu konuştuk kaynanamda idrarıma baktı olabilirsin dedi :CüvCüv:

karazeytin son adet tarihin kaçtı bende hamileyimde idrar testinde öğrendim ben bu hafta pazartesi gidecem doktora kese görülür mü acaba benim son adetim 9 şubattı

ceylanım hosgeldin gülüm
iyikide geldin sen bilirsin belki sordumda cvp alamadım net ten soru sorabilecegim bi dr biliyormusun

cnm başka bir belirtin yokmu
göğüslerde falan bir değişiklik yokmu yani
adet günün geldimi peki

ceylanım hosgeldin gülüm
iyikide geldin sen bilirsin belki sordumda cvp alamadım net ten soru sorabilecegim bi dr biliyormusun

doktor sitesine üyeyim canım ben orda 1 gün sonra veriliyo cevap.ben işteyim evde de internet yok.yoksa sorunu sorardım ben.istersen sen üye ol . kusura bakma canım ya...

karazeytin son adet tarihin kaçtı bende hamileyimde idrar testinde öğrendim ben bu hafta pazartesi gidecem doktora kese görülür mü acaba benim son adetim 9 şubattı

o zmn görünür cnm senin.
benimde sat tarihim 12 şubat hadi hayırlısı bakalım kese bebiş kalp atışları derken ömrümüzden ömür gidecek valla
ama bazen kese ile birlikte bebeiş gözükmeyebilirmiş cnm
inşallah görecez keseciğimizikaydirigubbakcemile3
ben adet günümde doktora gittim hafif şüpheli kese vardı demişti doktor salı gidecem inşlallah görecem zeytinimin yuvasını:Saruboceq:

teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırızzkaydirigubbakcemile2

Ya bu hafta benim çok kötü mide ağrılarım oldu özellikle de sabah 4-5 gibi ağrı şiddetli oluyordu uyanıyordum yani.geçen hafta pazar aniden başladı ve dün aniden kesildi ağrılar. anlayamadım.bir kaç kişi hamile olabilirsin herkezin farklı belirtisi olur dediği için aklıma girdiler.şimdi heveslendim de adetim gelirse çok üzülücem.ayrıca ben de adet öncesi ağrı çekenlerden olmama rağmen hiç ağrım olmadı hala p.tesi adet olmam lazım bakalım gelicek mi? İnşallah gelmez?:Saruboceq:

adetime bi 5 6 gün var normalde bu tarihe kadar çoook ağrırdı göğüsler normal adet olcağım zamanda normal bu yani bakalım gün doğmadan neler doğar

benimde cnm adet tarihimden 9 gün önce başlamıştı ağrılarım
ama herkezde farklı olabiliyormuş tabi
inşallah hamiş kalısın cnm
adet günün gelmedi o zmn henüzCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…