Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok ya adet ağrılarım var onu yaptım işte boş gibiydi

CANIM BAK NE BULDUM NETTE KOPYALIORUM AYNISINI
HAMİLELİK BELİRTİSİ ; Ani yapılan hareketlerde , oturur pozisyondan ayaga kalkarken ya da yatar pozisyonda sağa sola dönerken çoğu kez tek taraflı ,ancak bazen çift taraflı da olabilen kısa süreli keskin ağrılar görülebilir. ‘Round ligament ağrısı’ olarak bilinen bu ağrı rahimi yerinde tutan bağların gerilmesiyle
ortaya çıkar.Keskin bir ağrı olmasına karşın zararı yoktur. Ani hareketlerden kaçınmak uygun olacaktır

doğru biliyorum canım olabilir hamileykende girebilir çoooook girdi onun için bakalım inşallah günüm geçerde gerçi öylede dememek lazım hayırlısı ALLAHTAN artık:enbuyukkk:

teşekkürler arkadaşlar hep okurdum siteyi ilk defa yazdım uğurlu geldi sanırım
biz yedi aydır deniyoz kısmet şimdiyeymiş
adet belirtilerini çok yaşamadım arada ağrı giriyordu erken kanda öğrendim sol kasığım özellikle çok ağrıyordu hımmm bal tarçın çörekotu yemiştim farklı olarak o da gününü kaçırmışım etkisi oldu sanırım

yaa kızlar boşverin onun bi mantığı olduğunu sanmıyorum doktormuyuz ayrıca öle her aklına esen bakarsa ne var ne yok olurmu hiç:)))
bekleyelim günümüzü en temizi

bencede ben korkarım bişey warsa Allah korusun bi zararı olur belki

doğru biliyorum canım olabilir hamileykende girebilir çoooook girdi onun için bakalım inşallah günüm geçerde gerçi öylede dememek lazım hayırlısı allahtan artık:enbuyukkk:

evet canım hayırlısı olsun diyelim bende cuma günü yapcam testimi yada cumartesi erken gebelik testlerinden yapacam baakalım hayırlısı olsun hepimiz için!!!

ceylan,sevedail duyun kızımmmmmm
bizdede yok adet belirtisi allaaaahhhh:roflol::teytey:a.s

Ya kızlar reglı dÖnemı yaklaŞan arkadaŞlar bıŞey soracam sızde akıntı warmı??bende war anladım yumurtalama dÖnemımde geÇtı???

ceylan,sevedail duyun kızımmmmmm
bizdede yok adet belirtisi allaaaahhhh:roflol::teytey:a.s

AHAAA SOL KASIK DEDİİ WALLA DEDİİ BENİMDE SOL KASIĞIMDA AĞRIM WARRRRR KIZIM BEN HAMİLEYİM YAAAA ANA YÜREĞİ BU HİSSTMEZMİ kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…