ne kiz oo ben bisey madimm anladiysam usteki resim gibi olimmsengözlerimebaksanab
kizlarrr feciiii migdemm bulaniyooo tansiyonumm cokkkk dusukk yaaaa offfff bugun 6. gun geceliiiaskk olsunn kizlarr bu benimm gelinlik resmimmmm
sengözlerimebaksanab
gncamm lutfenn birdaha duymimm cirkinmiiss ne giuzell istteemirmirmirmir:dilcikar:
nasilmis oo ide ben denimm dicemm ama cokk igrencc biseye benzemiyooda degill haniiiiayyy öğlen parmak yöntemiyle hamile olup olmadığını anlamaya çalıştı kızlar ele bişi geliomu gelmiomu:)))))
bizde çok güldük sonunda onu söylüyorum....
:roflol::roflol:kizlarr hanii bi deyimm var ya hamileyse kime akarsann ona benzer cocukk diye .hakkettten yeni hamis olan arkadas bir baksa cokk komikk oluirr:jeyyar::roflol:ayyy anacım yok çok çirkin hormon bozukluğu var bunda
korkuttu beni dikilince önüme bu ne dedim yaaaa:)))))
yokk ben almimmm oyle kalsinn benimm gun gectii de bakalimm n olcakk ide mujdeyii benden duymayinn bugunlerdee .valla yapmicam bişi olduğu için çok net dinlemedim geyiğini yaptım daha çok:))
bi kaç sayfa geçmişe dön yazar güzelim
kizz kismetimi ne kapiyonnnn kiskandinn deme resmimiii :mymeka:Suzancım ve istirikcim bakmayın resme :))))))
Suzancım ve istirikcim bakmayın resme :))))))
ASK OLSUN O KADAR CIRKINMIYIMM YAWWWWW NE OLDUKIIIIşakkıdıgeç kaldın canım gördüm:1shok:
ASK OLSUN O KADAR CIRKINMIYIMM YAWWWWW NE OLDUKIIIIşakkıdı
ayyy öğlen parmak yöntemiyle hamile olup olmadığını anlamaya çalıştı kızlar ele bişi geliomu gelmiomu:)))))
bizde çok güldük sonunda onu söylüyorum....
geç kaldın canım gördüm:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?