Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaa kımlerrr hamıleee,,yenı geldımm şaştım kaldımm ...huuuuuuu kıslarrrr hamıleler bır adım one lutfennn!!! ceylann yaaa şaka mı hamıle mısın?ya bakk aglıcam sevınçtennnn

ceylanımm bize pas vermionn burda keyfin tıkırr, ne yapsamda koparamadım sizden kıslar ceylanı kaydirigubbakcemile3

Baş zilloşum sen geleceksin pas vermeyeceğim aşkolsun gözümün nurusun kaydirigubbakcemile3:asigim::asigim::1hug::1hug:

yaa kımlerrr hamıleee,,yenı geldımm şaştım kaldımm ...huuuuuuu kıslarrrr hamıleler bır adım one lutfennn!!! ceylann yaaa şaka mı hamıle mısın?ya bakk aglıcam sevınçtennnn

yaaa biz hepimiz hamile olmaya karar verdik canım !!:lepi:

Hamile değilim Koca tek çizzgi gördüm boyadım yine olmadı ilki kadar :))))))

ceylanım bugün senin günün degildi ama degilmi
üzülme sakın haaa
biraz bekle yine yaparsın testi
buarada yazdım gördünmiki bilmiyom listen yanındaysa beni nisan belirsizlere alırmısın marttan bisey cıkmadı

yaa kıslarr üfffff yaa 2 sayfa geriyi okuyunca anlaşıldı olayyy..alllah ıyıılığınızı versın emiiii,,,bend enası sevındımdı..bı alemsınız hee,,bebekler gelsın derken sızı kaybedecez bu gıdışleeklava:

ayy kızlar hani ben hamileyimmm ya canım patatesli kek çekti aşeriom wallaaa

patatesli kek mii o nası oluyo kıss, tuzlu kek mi oluyoo. enem tatlımı çekiyo tuzlmu çekiyo belli değil senin bebenin cinsiyetini tahmin etmek zor :))))) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…