Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım... evet o tarihlerde daha dikkatli aksatmadan :) :asigim::asigim:

kızlar bisi diyeyimmi aslında iyi oldu bu ay olmaması vallah bak saka demeyin
ayy bu ay olsaydı akrep burcu olurdu amanınnnnn bizde bi tane 3 yasında akrep var offf büyümüs kücülmüs inat kıskanclık cimrilik ne ararsanvar bebek degil koca adam sanki :))))))

inşallah kuzumm allah o günleri de göstersinn, şakası bile ne güsel dimiii:çok üzgünüm: :1hug:

he valla sorma
kızlar çeyrek altından aşşa takan teyzeleri kınıyoruz kriz var masrafı çıkarmamız lazım alalım çil çil altınları loğusayız dedik bu arada 4 üz demiştik ona göre:)))))))))))))))))

selam kızlaaaar elmur çok haycanlandım bütün sayfaları okuyamadım naptın nasıl test sonucu 2 gün var demiştin noldu hamişmisin:CüvCüv::teytey:

evet canım yaza kadar olmazsa tüp bebek yapcaz

canım bak benim 2 tane arkadaşım 3 yıllık diğeri 2 yıllık evli ve onlarda tüp bebek yapcaklardı bu ay. ne oldu biliyo muusn incir kürünü yaptılar .ve ikisi de vallahi hamile kaldı. 1 i de uzun zamandır sebep yoktu yani o da hamile kaldı .. eğer yapmadıysan bu ay yapsana bak görceksin olcak.hatta tüp bebek deneyecek olan arkadaşıma dr. tüp bebek dedi direk aşılama bile olmaz demiş.. belki sende de işe yarar ayrıca incirin ne zararı olcak ki canım ...

canım suan bi tedavi görüyomusun peki

yok canım benim testler hepsi normal çıktı eşimde sperm azlığı var dr yaza kadar olmazsa tüp bebk merkezine gidin dedi.bende 2 aydır bitkisel şeyler denedim eşime olmadı işte nasip sonumuz tüp bebek gibi görünüyor.

incir kürü nedirr????:uhm:

elmur bende çok bel agrısı var bide alt karnımda deişik bişeler oluoo yaa sende oldumu böle şeler ??yoksa kırmızılarmı gelio senağlama

üzülme canım hayırlısı ne ise o olsun
insallah tüp bebege gerek kalmadan olur :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…