Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

patatesli kek mii o nası oluyo kıss, tuzlu kek mi oluyoo. enem tatlımı çekiyo tuzlmu çekiyo belli değil senin bebenin cinsiyetini tahmin etmek zor :))))) kaydirigubbakcemile3

canım hazır hamile kalmaya karar vermişken ikiz olmasına karar verdim ee biri kız biri erkek olsun dedim şimdi hem tatlı hem tuzlu yemem gerekio ozamanda patatesli kek yemeye karar verdim kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

sizde çalışmalar devam ediyo dimi canım...

evet cnm devam ediyoruz çalışmaya
zaten 12mart_17mart yumurtlama hafatasıydı..tabi eğer doğruysa..o günler arasında da oldu..bakalım görecez..
bu arada ben seni tebrik etmiştim ama galiba sen görmedin cnm...
sen adetten sonra mı başlamıştın çalışmalara?

benimde reglime 6 gün var herif almış gelmiş dün test yap allah yappp öldürdü benii tek çizgiyi görünce oturdu şapa :))))))))))))

ceylanımm sen nıye duramadın bakıyım benım doğum gunum senın uğur gunun değil mıydıı,...ee daha varrr işteee beklesaanee

canım hazır hamile kalmaya karar vermişken ikiz olmasına karar verdim ee biri kız biri erkek olsun dedim şimdi hem tatlı hem tuzlu yemem gerekio ozamanda patatesli kek yemeye karar verdim kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

allah iiliğini vermiyee oda güsel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceylanım unutma 13 nisan yaz canım .kızlar kendinize iyi bakın kociş gelecek kaçtım ben öptüm hepinizi... aeolun.. kaydirigubbakcemile3

hee test demisken
19.03.2009 tarihli mesajımızda yapılan bi yanlıs anlasılmada düzeltme yapmak istiyorum:
5.3 olması gereken deger benim deger 1 in altında orda biyerlerde bide 1 yazıyomusta bende onu söylemesi ayıp l diye görmüsüm:)))
banane ya onlarda düzgün yazsalarmıs

amannnn napalımm kısmetttt bidahaki ay da tutturamazsak 2010 doğumlu olur bebelerimizz, 2010 daha güsel orjinal bi yılnaniknanik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…