- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Olsun canım sen yinede içini ferah tut hem herkes hissetmeyedebilir Amin inşallahGelmedi canım evet ama var gibi de hissetmiyorum zaten yine de birkaç gün sonra tekrarlayacağım testiRabbim hayırlı zamanda versin hepimize inşallah
Ben suan hamileyim ama.hala hamile gibi hissetmiyorum canim. Ben bir de adet gibi oldum gebelik yok dedim adet bitti guya üstünden 7 gun gecti bel agrisi ovu testinin hep kopkoyu olmasi ile şüphelenip test yaptım pozitif cikti. Sen dusun yani. Her sey olabilir. Ben artik adet olsam bile şüpheye duserim yasadiklarimdan sonra. Ki ateş takibi yapiyordum atesim bile düştü adet oldugum gün.Gelmedi canım evet ama var gibi de hissetmiyorum zaten yine de birkaç gün sonra tekrarlayacağım testiRabbim hayırlı zamanda versin hepimize inşallah
Kaç gün var bat a canım
Olsun canım sabah yap hayırlısı olsunTuvaletimi de yapmış bulundum test yapmak için geç kaldım
Ne kadar vardı canım adetineKızlar demin peçeteye sildiğimde kahve gibi akıntı geldi akşam üstü gibide beyaz şeffaf akıntı vardı hafif bel ağrım var
Daha 5 Mayıs gibiNe kadar vardı canım adetine
Sağol canım :) bakalım tekrarlayacağım testi varsa da yoksa da hayırlısı rabbimdenBen suan hamileyim ama.hala hamile gibi hissetmiyorum canim. Ben bir de adet gibi oldum gebelik yok dedim adet bitti guya üstünden 7 gun gecti bel agrisi ovu testinin hep kopkoyu olmasi ile şüphelenip test yaptım pozitif cikti. Sen dusun yani. Her sey olabilir. Ben artik adet olsam bile şüpheye duserim yasadiklarimdan sonra. Ki ateş takibi yapiyordum atesim bile düştü adet oldugum gün.
Rabbim inşaallah gönlündekini verir sağlıklı güzel sonuclar alırsın inşaallahYeşil ile işaretledilerim gebelik testi / kırmızı ile olanlar ovilasyon .. duaya ihtiyacım var yarın kan veriyorum
Aammmin
Rabbim inşaallah gönlündekini verir sağlıklı güzel sonuclar alırsın inşaallah
Gri zemin de çektiğin fotoğrafta ben görür gibi oldum ... efekt ile çekersen sanki belli olurKızlar Günaydın gören varmi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama icimde hep şüphe var daha önceki belirtiler var
Gri zemin de çektiğin fotoğrafta ben görür gibi oldum ... efekt ile çekersen sanki belli olur
[/QUOTE
Böyle canım 5 dk içinde çıktı zaten
Eger adetin düzenliyse çıkar canım ama eğer çıkmazsada kanda baktir gönlünden geçen olur insaallahadetim 2 gün gecikti adet olmam gereken gün tüm adet belirtilerini yaşadım adet oluyorum sandım ama belirtiler azalmaya başladı hiç gecikmne yaşamam normalde çok heyecanlıyım idrar testi yapsam çıkar mı acaba?
inşallah teşekkür ederim. iç sesim hep biraz daha bekle diyo bakalım bugün test yapcam galibaEger adetin düzenliyse çıkar canım ama eğer çıkmazsada kanda baktir gönlünden geçen olur insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?