Inşallah canım isteyen herkese versin Rabbim de adet oldum ama sadece mide karışmam arttı belim agriyo oncekindede vardi adet olup hamile çıkanlar varmidir kiBen gördüm cok silik ama görünüyor hadi inşallah senin hamile olmanı çok isterim
Evet net görüyorum zaten 5 dk dolmadan ciktiÇok emin değilim ama inçe bir çizgi var , sen görüyorsun dimi çıplak göz ile
belirtileriniz nelerdi bu arada hayırlı olsun canım darsı bizim başımıza insallahhhKızlar günaydın buraya yazmıştım belirtilerimi yaşayanlar var mı diye o yüzden haber vermek istedim. Beklenen adet tarihim 24 nisandı bu sabah predictor early yaptım. İnşallah sağlıkla ilerler henüz doktora gitmedim ve umarım bu sayfada isteyen herkes bebek sahibi olur hamileler de sağlıkla bebeğine kavuşurEki Görüntüle 2260849
Grili olanda belli oluyor sankiKızlar Günaydın gören varmi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama icimde hep şüphe var daha önceki belirtiler var
Valla canım Allah dilerse herşey olur. Ben bugüne kadar yaptıgım testlerde hiç çizgi görmemiştim peki adetin nasıldı kusura bakma önceki sayfaları cok okuyamadım belki üzerine görmedirInşallah canım isteyen herkese versin Rabbim de adet oldum ama sadece mide karışmam arttı belim agriyo oncekindede vardi adet olup hamile çıkanlar varmidir ki
1 martta kürtaj olmuştum canım 48 gün sonra ilk adeti oldum ama yoğundu 4 gün sürdü 2 gundur de kahve leke var mide karışmam var şuanda rahmim in olduğu yerde guruldama gibi oyuyolar gibi ağrı varValla canım Allah dilerse herşey olur. Ben bugüne kadar yaptıgım testlerde hiç çizgi görmemiştim peki adetin nasıldı kusura bakma önceki sayfaları cok okuyamadım belki üzerine görmedir
Kızlar Günaydın gören varmi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama icimde hep şüphe var daha önceki belirtiler var
Canım var ben görüyorumKızlar Günaydın gören varmi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama icimde hep şüphe var daha önceki belirtiler var
canım bende gördüm çizgi varKızlar Günaydın gören varmi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama icimde hep şüphe var daha önceki belirtiler var
Doktora şimdi gidemem canımda 1 martta düşük yapmıştım zaten üstüne 48 gün sonra adet oldum geçen hafta Salı doktora gitmiştim rahim baya kalınlaşmis dedi 0.1 çıkmıştı bhcg ertesi günü leke geldi 2.günü regl oldum 4 gün sürdü bugunde kahve leke var sadece kendimi çok halsiz garip hissediyorumcanım bende gördüm çizgi var
ama adet oldum diyorsun
doktora gitme şansın varmı keşke gidebilsen en azından sıkıntı varsa doktor ilaç verir düşük için
Hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinYeşil ile işaretledilerim gebelik testi / kırmızı ile olanlar ovilasyon .. duaya ihtiyacım var yarın kan veriyorum
Canım bende 17 gün oldu neredeyse adet olur gibi kahve akıntım var neden acaba kürtajdan sonra olmamıştı hiç1 martta kürtaj olmuştum canım 48 gün sonra ilk adeti oldum ama yoğundu 4 gün sürdü 2 gundur de kahve leke var mide karışmam var şuanda rahmim in olduğu yerde guruldama gibi oyuyolar gibi ağrı var
Amin canım kan yarın vereceğim bakalım değerler falan nedir ne değildir .. bende hiç belirti yok bu aradaHayırlı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Bendede oluyo buz kesildim resmen midem de kötü canım rahmim hoh hoh hopluyo sanki deliyolar gibiCanım bende 17 gün oldu neredeyse adet olur gibi kahve akıntım var neden acaba kürtajdan sonra olmamıştı hiç
Kür falan yaptın mı canım bir önceki ayKızlar akşam Peteçeye silerken kahve gibi vardı şimdi iç çamaşırıma adet başlarken olur gibi gelmiş büyük ihtimalle 8den sonra oldu sabah eşimi işe gönderirken yoktu çünkü rahmimin oraya Ağrı’da yapıyor
Ya yeni gebelik oluşuyor ki inşaallah öyledir sağlıkla gelsin yada hormonlarım iz normale dönmeye calisiyodurKızlar akşam Peteçeye silerken kahve gibi vardı şimdi iç çamaşırıma adet başlarken olur gibi gelmiş büyük ihtimalle 8den sonra oldu sabah eşimi işe gönderirken yoktu çünkü rahmimin oraya Ağrı’da yapıyor
Bat a ne kadar var canım adet belirtin falan var mı oluyo çünkü adet belirtisideAmin canım kan yarın vereceğim bakalım değerler falan nedir ne değildir .. bende hiç belirti yok bu arada
Yok hiç bişey yapmadım canımKür falan yaptın mı canım bir önceki ay
İnşallah gebeliktir bu ara baya iyi degerlendirdik ama bakalım nasipYa yeni gebelik oluşuyor ki inşaallah öyledir sağlıkla gelsin yada hormonlarım iz normale dönmeye calisiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?