Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben gördüm cok silik ama görünüyor hadi inşallah senin hamile olmanı çok isterim
Inşallah canım isteyen herkese versin Rabbim de adet oldum ama sadece mide karışmam arttı belim agriyo oncekindede vardi adet olup hamile çıkanlar varmidir ki

belirtileriniz nelerdi bu arada hayırlı olsun canım darsı bizim başımıza insallahhh

Inşallah canım isteyen herkese versin Rabbim de adet oldum ama sadece mide karışmam arttı belim agriyo oncekindede vardi adet olup hamile çıkanlar varmidir ki
Valla canım Allah dilerse herşey olur. Ben bugüne kadar yaptıgım testlerde hiç çizgi görmemiştim peki adetin nasıldı kusura bakma önceki sayfaları cok okuyamadım belki üzerine görmedir

Valla canım Allah dilerse herşey olur. Ben bugüne kadar yaptıgım testlerde hiç çizgi görmemiştim peki adetin nasıldı kusura bakma önceki sayfaları cok okuyamadım belki üzerine görmedir
1 martta kürtaj olmuştum canım 48 gün sonra ilk adeti oldum ama yoğundu 4 gün sürdü 2 gundur de kahve leke var mide karışmam var şuanda rahmim in olduğu yerde guruldama gibi oyuyolar gibi ağrı var

canım bende gördüm çizgi var
ama adet oldum diyorsun
doktora gitme şansın varmı keşke gidebilsen en azından sıkıntı varsa doktor ilaç verir düşük için

Kızlar Günaydın gören varmi kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama icimde hep şüphe var daha önceki belirtiler var
ama adet oldum diyorsun
doktora gitme şansın varmı keşke gidebilsen en azından sıkıntı varsa doktor ilaç verir düşük için

ama adet oldum diyorsun
Doktora şimdi gidemem canımda 1 martta düşük yapmıştım zaten üstüne 48 gün sonra adet oldum geçen hafta Salı doktora gitmiştim rahim baya kalınlaşmis dedi 0.1 çıkmıştı bhcg ertesi günü leke geldi 2.günü regl oldum 4 gün sürdü bugunde kahve leke var sadece kendimi çok halsiz garip hissediyorum

1 martta kürtaj olmuştum canım 48 gün sonra ilk adeti oldum ama yoğundu 4 gün sürdü 2 gundur de kahve leke var mide karışmam var şuanda rahmim in olduğu yerde guruldama gibi oyuyolar gibi ağrı var
Canım bende 17 gün oldu neredeyse adet olur gibi kahve akıntım var neden acaba kürtajdan sonra olmamıştı hiç

Kızlar akşam Peteçeye silerken kahve gibi vardı şimdi iç çamaşırıma adet başlarken olur gibi gelmiş büyük ihtimalle 8den sonra oldu sabah eşimi işe gönderirken yoktu çünkü rahmimin oraya Ağrı’da yapıyor

Ya yeni gebelik oluşuyor ki inşaallah öyledir sağlıkla gelsin yada hormonlarım iz normale dönmeye calisiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…